Νέα

Δείξτε μας τον κώλο σας !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Στην Αγγλία βγαίναμε από pub και δείχναμε συνέχεια όλη η παρέα (άγγλοι) τον κώλο μας γυμνό στους περαστικούς, για πλάκα.

Tετοιες μαλακιες κανουν οι Αγγλοι και τους τον καρφωνουν και μετα τριζουν την οπισθεν..

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ναι εγω δεν ειμαι αντρακλας σαν και σενα αλλα μαλλον και εσυ κωλοστρα εισαι οπως φαινεται...Μετα το ρεζιλι που εφαγες με το πουλακι σου και το βρακακι σου που εβγαλες στην φορα που να ξανατολμησεις να βαλεις φωτο....

Χου ρε τελευταιε

Μωρή χεστό-λουγκρα εμένα θα μου κάνεις χου, που σούδειξα τ' αρχίδια μου; Και εσύ το μόνο που κάνεις μικρό ανθρωπάκι είναι να κάθεσαι πίσω από την οθόνη και να σχολιάζεις πικρόχολα; Πίσω στη στρούγκα σου ρε κουτο-πονηρο-τυρόβλαχε!

Επισκέπτης
Μωρή χεστό-λουγκρα εμένα θα μου κάνεις χου, που σούδειξα τ' αρχίδια μου; Και εσύ το μόνο που κάνεις μικρό ανθρωπάκι είναι να κάθεσαι πίσω από την οθόνη και να σχολιάζεις πικρόχολα; Πίσω στη στρούγκα σου ρε κουτο-πονηρο-τυρόβλαχε!

χαρας τα αρχιδια ρε κοπανε...Και οχι δεν καθομαι μονο πισω απο την οθονη να σχολιαζω...αντιθετως μπηκα σε σοβαρους προβληματισμους για τοσο ποσο πατο μπορει να πιασει ενας ανθρωπος

Το βρακι σου αξιζε περισσοτερο παντως :boobies: :boobies: :boobies:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ρε παλιε,αντικειμενικα τωρα ηταν μαλακια που μας εδειξες τα αρχιδια σου.Αυτο με καθε σεβασμο και χωρις καθολου διαθεση να στην πω.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παλιε,αντικειμενικα τωρα ηταν μαλακια που μας εδειξες τα αρχιδια σου.Αυτο με καθε σεβασμο και χωρις καθολου διαθεση να στην πω.

Κοίταξε Freddie είμαστε σε ένα site που λέγεται "bourdela" και που πραγματεύεται τη σεξουαλική απελευθέρωση!

Επιπλέον, υποτίθεται ότι είμαστε μεγάλοι και απελευθερωμένοι άνθρωποι.

Επιπλέον, προσωπικά εγώ βγάζω αναφυλαξία όταν βλέπω υποκριτική συντηρητικούρα.

Και όμως αυτό ακριβώς κυριαρχεί τελικά σε αυτό το υποτίθεται σεξουαλικά απελευθερωμένο site. Όλο το βλαχομπαρόκ, η τυρογαλιά, ο εγωκεντρισμός και το πικρο-χολιασμένο της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας εισβάλει μαζικά εδώ μέσα. Υπάρχουν άνθρωποι που κρυφά κάνουν τα μύρια όσα και φανερά εδώ μέσα το παίζουν σοβαροί, μικροαστοί άνθρωποι που δεν διανοούνται ποτέ π.χ. να βγάλουν σε φώτο τον κώλο τους έτσι για πλάκα, γιατί τον έχουν "περί πολλού" και είναι και κάργα σοβαροφανείς. Για όλα αυτά Freddie μου - όποιος καταλαβαίνει πόσο μαλακία είναι - έχει χρέος στον εαυτό του να βγάζει εδώ τ' αρχίδια του, τον κώλο του ή οτιδήποτε άλλο! Μπας και ξεφύγουμε κάποια στιγμή από τη στρούγκα και την τυροβλαχιά......

Επισκέπτης
Για όλα αυτά Freddie μου - όποιος καταλαβαίνει πόσο μαλακία είναι - έχει χρέος στον εαυτό του να βγάζει εδώ τ' αρχίδια του, τον κώλο του ή οτιδήποτε άλλο! Μπας και ξεφύγουμε κάποια στιγμή από τη στρούγκα και την τυροβλαχιά......

Ζητω η κοινωνικη επανασταση του ΚΩΛΟΥ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies::headbang: :headbang: :headbang:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
σορυ γιατι το εχασα.το προβλημα ειναι που ανέβασε φοτο με το πουλι του?ε που ειναι το κολλημα?δεν το επιασα....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
σορυ γιατι το εχασα.το προβλημα ειναι που ανέβασε φοτο με το πουλι του?ε που ειναι το κολλημα?δεν το επιασα....

Για τα τυρόγαλα είναι πρόβλημα φίλε μου. Με την υποκριτική συντηρητικούρα και τη σοβαροφάνεια που τους βαράει δεν μπορούν βλέπεις να βγάλουν το δικό τους πουλί....

Επισκέπτης

μα το προβλημα δεν ειναι οτι ανεβασε φωτο με το πουλι του :2funny: αλλα το ιδιο το πουλι του και το βρακακι του απο το πανερι της λαικης :2funny: :2funny: :2funny:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
μα το προβλημα δεν ειναι οτι ανεβασε φωτο με το πουλι του :2funny: αλλα το ιδιο το πουλι του και το βρακακι του απο το πανερι της λαικης :2funny: :2funny: :2funny:

χαχα ελα μην εισαι αυστηρος.οκ δεν τρεχει και τπτ.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Tετοιες μαλακιες κανουν οι Αγγλοι και τους τον καρφωνουν και μετα τριζουν την οπισθεν..

Αυτο ειναι το λεγομενο mooning για να μαθαινετε και ξενες γλωσσες ....

[youtube=425,350]dOu1O8LbB_M[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom