Νέα

Δείξτε μας τον κώλο σας !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το "αλλαξέ" με βγαίνει απο το "σκίσε με να αλλαξω ράφτη" ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παιδιά τόσο υποκριτική κωλοσυντηρητικούρα σαν την Ελλάδα δεν υπάρχει γαμώ το φελέκι μου!

Στην Αγγλία βγαίναμε από pub και δείχναμε συνέχεια όλη η παρέα (άγγλοι) τον κώλο μας γυμνό στους περαστικούς, για πλάκα. Εδώ στην Ελλάδα πιο εύκολα θα δείξει τον κώλο της μια γυναίκα παρά ένας άντρας. Τόσο "περί πολλού" τον έχουμε τον κώλο μας ρε πούστη μου (μόνο ο gay τον έδειξε, για να διαφημίσει το προιόν)! 

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κάνα κορίτσι θα μας δείξει τον κώλο του εδώ γιατί ειλικρινά οι Έλληνες άντρες έχουν τον κώλο τους "περί πολλού"! Ελλέηνες ρε πούστη μου! Και μετά τους πειράζουν οι "Ελλεηνίδες"...

Επισκέπτης
Κάνα κορίτσι θα μας δείξει τον κώλο του εδώ γιατί ειλικρινά οι Έλληνες άντρες έχουν τον κώλο τους "περί πολλού"! Ελλέηνες ρε πούστη μου! Και μετά τους πειράζουν οι "Ελλεηνίδες"...

Γιατι δεν μας δειχνεις εσυ πρωτος τον κωλο σου?Με το καφε φοντο του βρακακιου σου να φανταζει καλα καλα απο πισω ,παρακαλω  :rolleyes:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Είδες πόσο μικρό ανθρωπάκι είσαι; Εγώ μαλάκα σούδειξα τ' αρχίδια μου....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
τετοια γεναιοδωρια αλλα και πραξη γεναιοτητας!!!

Αλλα μην κανεις μισες δουλειες...περιμενουμε και τον κωλο σου αντε

Γιατί νομίζεις ότι κωλώνω; Βγάλτονα όμως ρε τυρόγαλο τον κώλο σου εσύ, να δούμε τι αρχίδια έχεις...

Επισκέπτης
Κωλώνεις όμως εσύ Γαστουνόβλαχε...

ναι εγω δεν ειμαι αντρακλας σαν και σενα αλλα μαλλον και εσυ κωλοστρα εισαι οπως φαινεται...Μετα το ρεζιλι που εφαγες με το πουλακι σου και το βρακακι σου που εβγαλες στην φορα που να ξανατολμησεις να βαλεις φωτο....

Χου ρε τελευταιε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom