celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.886
- Πόντοι
- 6.056
Δεν θα τοποθετηθω επ αυτου.Τον λογο εχει ο κυριος Ατενεζος ο οποιος ελαβε και πμΑπό τότε που πάτησε το πόδι του ο Σέσκουλος, υπάρχει μια διάχυτη γκεΐλα στο σάη.
Δεν θα τοποθετηθω επ αυτου.Τον λογο εχει ο κυριος Ατενεζος ο οποιος ελαβε και πμΑπό τότε που πάτησε το πόδι του ο Σέσκουλος, υπάρχει μια διάχυτη γκεΐλα στο σάη.
δεν απαντω σε ανοικες ανοησιεςΔεν θα τοποθετηθω επ αυτου.Τον λογο εχει ο κυριος Ατενεζος ο οποιος ελαβε και πμ
Μηπως εχετε εσεις ανοια αγαπητε?Εσεις μας μιλησατε για πμ.Κι υστερα κατηγορουμε τους τυπους που ζητανε της Φυρουδεν απαντω σε ανοικες ανοησιες
οχι ρε καφεδιασμενε...ασε που δεν καταλαβαινω και τι εννοειςΜηπως εχετε εσεις ανοια αγαπητε?Εσεις μας μιλησατε για πμ.Κι υστερα κατηγορουμε τους τυπους που ζητανε της Φυρου
Kαλα,δεν πειραζει.Τοσες ωρες πανω στο πληκτρολ εε μεσα στο λιοπυρι θα εισαι κατακοποςοχι ρε καφεδιασμενε...ασε που δεν καταλαβαινω και τι εννοεις
αντεχω,ΑΝΤΕΧΩKαλα,δεν πειραζει.Τοσες ωρες πανω στο πληκλρολ εε μεσα στο λιοπυρι θα εισαι κατακοπος
μην εισαι μοναχοφαης...δωσε το βιδεο σε επιλεγμενα μελη που εκτιμαςΕγω που εχω ηδη ψηφισει την Μπιελ πως θα γινει να λαβω το βιδεο απ αυτον τον τσελερε που γραφετε
Γιατι ξηγεσαι ετσι?Εγω οταν ζητανε το βιδεο οι τυποι σε πμ,τους λεω να στειλουν πμ σε εσεναμην εισαι μοναχοφαης...δωσε το βιδεο σε επιλεγμενα μελη που εκτιμας
γιατι εισαι μοναχοφαης...ντροπη παντως..στειλτο στον κυριο Μπιρλα που δεν αμφισβητει κανεις την ποιοτητα του,στον Φυλακοβιο να τον παιζει μουλωχτα στα κελια και σε κανα 2-3 αλλους που εκτιμας τα μαλαΓιατι ξηγεσαι ετσι?Εγω οταν ζητανε το βιδεο οι τυποι σε πμ,τους λεω να στειλουν πμ σε εσενα
Εισαι ευγενικη ψυχη,παντα σκεφτεσαι και τον γειτονα-φιλο σουγιατι εισαι μοναχοφαης...ντροπη παντως..στειλτο στον κυριο Μπιρλα που δεν αμφισβητει κανεις την ποιοτητα του,στον Φυλακοβιο να τον παιζει μουλωχτα στα κελια και σε κανα 2-3 αλλους που εκτιμας τα μαλα
Κατι θες να πεις εσυ τωραβλεπω τα ουφο μαζευτηκαν στο νημα με την Nasa .. μαλιστα
Κατι θες να πεις εσυ τωρα
Tipotaτι δεν καταλαβες ;
Γιατί δεν κοιμάσαι;βλεπω τα ουφο μαζευτηκαν στο νημα με την Nasa .. μαλιστα
Έχεις γαμήσει εξωγήινη φοιτήτρια;Tipota
Eχω παει εξωγηινο στρατο με ειδικευση στο να καμουφλαρουμαι για να μοιαζω με ανθρωποΈχεις γαμήσει εξωγήινη φοιτήτρια;