Νέα

Δείτε το τρομακτικό μυστικό που η NASA μάς κρύβει εδώ και χρόνια…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για το θέμα;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    51

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.679
Πόντοι
6.946
Γύρω στη δεκαετία του 1980, εμφανίζονταν σποραδικά φωτογραφίες με ιπτάμενα αντικείμενα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Εξωγήινα. Μετά το έτος 2000 (αλλά και πιο πριν) εκατοντάδες εκατομμύρια άτομα από όλες της Ηπείρους, ακόμα και στην Αφρική, έχουν κινητά τηλέφωνα με πολύ ικανοποιητικές κάμερες. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ, δεν έχουμε γεμίσει με φωτογραφίες UFO, τόσα χρόνια, που να τις έχουν τραβήξει απλοί άνθρωποι; γιατί η ανυπαρξία; τι συμπέρασμα βγαίνει;
Τα εμβόλια είχαν μέσα nano - bots , τα οποία εμποδίζουν τον εγκέφαλό μας να δει τι πραγματικά συμβαίνει.

να μην μιλήσω για το ισχυρό μαγνητικό πεδίο που δημιούργησαν τα μπόλια στους μπολιασμένους.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.886
Πόντοι
6.056
Aντε τωρα να βγει καμια βρωμα οτι πηδιοτανε η Ραλλη εκει πανω,να μας αρχισουν παλι τα βλαμμενα "φιλαρακι μηπως εχεις το βιντεο της Ραλλη απο τους εξωγηινους?"
Μου στελνουν πμ τα παιδια και λενε οτι δεν τους στελνεις το βιδεο.Και βρισκω το μπελα μου εγω που τους ειπα να το ζητησουν απο σενα:coffee::confused::confused::confused:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.250
Πόντοι
3.656
Μου στελνουν πμ τα παιδια και λενε οτι δεν τους στελνεις το βιδεο.Και βρισκω το μπελα μου εγω που τους ειπα να το ζητησουν απο σενα:coffee::confused::confused::confused:
Κριμα κριμα...δεν ξερεις ποσο στεναχωρηθηκα...να σκασω ειμαι

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.886
Πόντοι
6.056
Μολις αδειασει η θεση του γενικου κουμανταδορου.
τον βοηθαω ΑΜΙΣΘΙ αν χρειαστει εχω δουλεια προς ωρας:coffee:
Ε ναι,γιατι θα σε εχει απο κοντα μετα ο Μπιρλας,θα κοπουν τα ολιγολεπτα διαλλειματακια:coffee::confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.886
Πόντοι
6.056
υπαρχει αμοιβαια ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ και ΣΕΒΑΣΜΟΣ απλα:coffee:
:confused::confused::confused:
25Rc.gif

OP