stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ναι κομπλεξ οχι οτι εισαι ενας καμενος του ιντερνετ και ολοι διασκεδάζουν μαζι σουγάματα.
ασχημο πράγμα το κόμπλεξ
Ναι κομπλεξ οχι οτι εισαι ενας καμενος του ιντερνετ και ολοι διασκεδάζουν μαζι σουγάματα.
ασχημο πράγμα το κόμπλεξ
ναι μωρό.Ναι κομπλεξ οχι οτι εισαι ενας καμενος του ιντερνετ και ολοι διασκεδάζουν μαζι σου
Μην με καλοπιάνειςναι μωρό.
ναι κάβλα.
τουναντίον.Μην με καλοπιάνεις
τουναντίον.
προφανώς δεν έχω να κερδίσω κάτι από σένα γιατί αν και καμένος στο νετ όπως εσύ
1.
έχω πολλά λεφτά
2.
έχω πανάκριβο αυτοκίνητο
3.
έχω στρωμένη καλοπληρωμένη δουλειά
4.
έχω ζάμπλουτο πεθερό
5.
γαμάω τόπ ζούδες.
6.
την έχω μεγάλη
οπότε με 2 κουβέντες προσπαθώ να σε κάνω να νιώσεις λίγο καλύτερα για όλα τα παραπάνω που εσύ δεν έχεις.
Υ.Γ.
και μάθε επιτέλους να γράφεις σωστά την υπογραφή σου.
MΜήπως τον έχωνες και στην άμμον και την περιοχήν την λάλησαν Αμμόχωστον?
μέσα έπεσες κιαρατά.
γΑμμόχωστον ήταν στα ντουζένια μου αλλά χάριν ευκολίας κόψαμε το γου.
εν εshει κανένα πρόβλημαΊντα γένεται δαμέ κουμπάρε?
να σαι καλά ευγενικό τέκνο μουδειξτε σεβασμο στην τριτη ηλικια. μην πειραζετε τον περσονα
αμα θελουν ας κανουν & αλλιως..Τα θεματάκι με τη ΔΕΗ, όπως φαίνεται κλείνει. Η μεν κυβέρνηση πήρε χρόνο να "το σκεφτεί", τα δε ΜΜΕ αρχίζουν δειλά δειλά να λένε τα πράγματα με το όνομα τους:
Ε,οχι και συνοπτικες διαδικασιες.αμα θελουν ας κανουν & αλλιως..
ειπαμε..
η φαση με την αγροτικη+ττ,οπως & με την δεη,ειναι για κρεμαλες στο συνταγμα με συνοπτικες διαδικασιες..
γιατι ρε ηλιθιε δεν πας να ψοφησεις να ξεβρωμισει λιγο ο τοπος;;;;το θεμα δεν ειναι αν θα πουληθει η δεη η οχι αλλα ο τροπος και το υφος που αντεδρασαν οι υπαληλοι της στο ονομα και μονο ιδιωτικοποιηση.βερβισιδες και εκβιαστες αποδειχτηκαν οι εργατοπατερες .φοβηθηκαν μηπως και δουλεψουν τελικα και οχι να ειναι εισοδηματιες ανεφ προσφορας.τσιφλικη τους ειναι δεη και τα ορυχεια και υπολογοι σε κανεναν τελικα.αναρωτιεμαι αν πουν και κανουν το ιδιο και οι γιατροι(δεν βαζουμε αιμα),οι δευαθ (κοβουμε το νερο)οι αγροτες δεν φυτευουμε λαχανικα,κτλ.τι θα γινει σε αυτο τον ερμαιο λαο.ορισμενοι εδω(ευτυχως οχι ολοι)θελουν να μεινουν οπως ειναι για τους προυχοντες του δημοσιου.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ μας αξιζει τελικα αυτη η ελλαδα.
ενας βολεμενος θιχτηκε και με πολλα επιχειρηματα και αποψεις απανταει ετσι!!!!!!γιατι ρε ηλιθιε δεν πας να ψοφησεις να ξεβρωμισει λιγο ο τοπος;;;;
γιατι βρωμιζεις τον τοπο με την ηλιθια παρουσια σου κομπλεξικε ραγια;;;
www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=189265]http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=189265[/url]
και τα αγροτικά +60% ...!!!
[/quote
Ετσι λεγατε και για την απελευθερωση στην τηλεφωνια κινητη και σταθερη) 60% κατω τα τιμολογια πεσανε...Στην ΔΕΗ δουλευετε ρεεεεε η μας δουλευετε εδω ολους?
Επειδή δεν έχουμε όρεξη να δουλέψουμε κανένα... Στην ΔΕΗ δουλεύουμε ΟΛΟΙ !!!www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=189265]http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=189265[/url]
και τα αγροτικά +60% ...!!!
[/quote
Ετσι λεγατε και για την απελευθερωση στην τηλεφωνια κινητη και σταθερη) 60% κατω τα τιμολογια πεσανε...Στην ΔΕΗ δουλευετε ρεεεεε η μας δουλευετε εδω ολους?
μπααααα..Ε,οχι και συνοπτικες διαδικασιες.
Καλο ειναι να υπαρξει και ενα δικαστικο προηγουμενο πριν ανεβουν στο ικριωμα.
το θεμα δεν ειναι αν θα πουληθει η δεη η οχι αλλα ο τροπος και το υφος που αντεδρασαν οι υπαληλοι της στο ονομα και μονο ιδιωτικοποιηση.βερβισιδες και εκβιαστες αποδειχτηκαν οι εργατοπατερες .φοβηθηκαν μηπως και δουλεψουν τελικα και οχι να ειναι εισοδηματιες ανεφ προσφορας.τσιφλικη τους ειναι δεη και τα ορυχεια και υπολογοι σε κανεναν τελικα.αναρωτιεμαι αν πουν και κανουν το ιδιο και οι γιατροι(δεν βαζουμε αιμα),οι δευαθ (κοβουμε το νερο)οι αγροτες δεν φυτευουμε λαχανικα,κτλ.τι θα γινει σε αυτο τον ερμαιο λαο.ορισμενοι εδω(ευτυχως οχι ολοι)θελουν να μεινουν οπως ειναι για τους προυχοντες του δημοσιου.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ μας αξιζει τελικα αυτη η ελλαδα.