Νέα

ΔΕΗ....Βολεμένοι εργατορουφιάνοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ekfrastikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μην με καλοπιάνεις    :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
τουναντίον.

προφανώς δεν έχω να κερδίσω κάτι από σένα γιατί αν και καμένος στο νετ όπως εσύ
1.
έχω πολλά λεφτά
2.
έχω πανάκριβο αυτοκίνητο
3.
έχω στρωμένη καλοπληρωμένη δουλειά
4.
έχω ζάμπλουτο πεθερό
5.
γαμάω τόπ ζούδες.
6.
την έχω μεγάλη

οπότε με 2 κουβέντες προσπαθώ να σε κάνω να νιώσεις λίγο καλύτερα για όλα τα παραπάνω που εσύ δεν έχεις.
:grin:

Υ.Γ.
και μάθε επιτέλους να γράφεις σωστά την υπογραφή σου.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
τουναντίον.

προφανώς δεν έχω να κερδίσω κάτι από σένα γιατί αν και καμένος στο νετ όπως εσύ
1.
έχω πολλά λεφτά
2.
έχω πανάκριβο αυτοκίνητο
3.
έχω στρωμένη καλοπληρωμένη δουλειά
4.
έχω ζάμπλουτο πεθερό
5.
γαμάω τόπ ζούδες.
6.
την έχω μεγάλη

οπότε με 2 κουβέντες προσπαθώ να σε κάνω να νιώσεις λίγο καλύτερα για όλα τα παραπάνω που εσύ δεν έχεις.
:grin:

Υ.Γ.
και μάθε επιτέλους να γράφεις σωστά την υπογραφή σου.

MΜήπως τον έχωνες και στην άμμον και την περιοχήν την λάλησαν Αμμόχωστον?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
MΜήπως τον έχωνες και στην άμμον και την περιοχήν την λάλησαν Αμμόχωστον?

μέσα έπεσες κιαρατά.
γΑμμόχωστον ήταν στα ντουζένια μου αλλά χάριν ευκολίας κόψαμε το γου.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
δειξτε σεβασμο στην τριτη ηλικια. μην πειραζετε τον περσονα

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Τα θεματάκι με τη ΔΕΗ, όπως φαίνεται κλείνει. Η μεν κυβέρνηση πήρε χρόνο να "το σκεφτεί", τα δε ΜΜΕ αρχίζουν δειλά δειλά να λένε τα πράγματα με το όνομα τους:

Από χτεσινό www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4588046]άρθρο[/url] του Χριστοδουλάκη:

1. Ακριβώς επειδή τα ορυχεία ανήκουν στη ΔΕΗ και όχι σε ιδιώτες, το κόστος εκµετάλλευσης είναι χαµηλό και έτσι οι τιµές του ηλεκτρικού ρεύµατος στην Ελλάδα είναι πολύ φθηνότερες από ό,τι σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. .........

2. Ολο το νόηµα της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας είναι να προσελκυστούν σοβαροί επιχειρηµατίες για να κάνουν νέες επενδύσεις σε τοµείς σύγχρονης τεχνολογίας, όπως το φυσικό αέριο, τα βιοκαύσιµα κ.λπ. Εάν όµως πάρουν τα έτοιµα ορυχεία, καµία νέα επένδυση δεν θα κάνουν........

3. Η ΔΕΗ δεν είναι µια προβληµατική και ελλειµµατική ΔΕΚΟ για να της κάνουν µαθήµατα νοικοκυρέµατος.......

5. Στην πραγµατικότητα βέβαια αυτό είναι που ενοχλεί τόσο πολύ γιατί όσο η ΔΕΗ είναι ισχυρή και ενιαία θα είναι και φθηνή, κάτι που δεν αρέσει στους ανυπόµονους ιδιώτες επενδυτές. Εάν όµως το Μνηµόνιο θέλει µεταρρυθµίσεις στην οικονοµία για να πέσουν οι τιµές, πρέπει να αφήσει τη ΔΕΗ να δουλέψει και όχι να την πετσοκόψει επειδή τα πήγε καλά µέχρι τώρα.

ΈΤΣΙ!!  :thumbsup:

Και ο Παπαχρήστου www.tanea.gr/default.asp?pid=10&ct=13&artID=4588196]σήμερα[/url] (όλο το άρθρο έχει γέλιο και αξίζει να το διαβάσετε, βάζω όμως το κομάτι σχετικά με τη ΔΕΗ):

Υπόθεση όλων μας η ΔΕΗ

Επίσης δεν μου αρέσει αυτός ο τσαμπουκάς που γίνεται με τους συνδικαλιστές. Ο συνδικαλιστής κάνει τη δουλειά του- κόβει τις βόλτες του με το τσαντάκι του στο χέρι και εξασφαλίζει εσαεί να μη δουλεύει, και μια σειρά από προνόμια, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία που κάποια στιγμή θα την πιάσουμε για συζήτηση (έχουμε κι εμείς οι δημοσιογράφοι μερικούς τέτοιους, εξαιρώ μόνο τον Σόμπολο, γιατί αυτός δουλεύει)- η κυβέρνηση τη δική της. Και το αν θα εφαρμοστεί μια πολιτική δεν είναι μια διελκυστίνδα μεταξύ κυβέρνησης- συνδικαλιστών, όχι. Είναι ένα ζήτημα γενικότερο. Να το πω πιο απλά: η υπόθεση της πώλησης της ΔΕΗ αδέρφια, δεν είναι υπόθεση κανενός Φωτόπουλου (του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ) και καμιάς Μπιρμπίλη και κανενός Παπακωνσταντίνου, είναι υπόθεση όλων μας. Διότι είναι στρατηγικής σημασίας για ένα κράτος να διαχειρίζεται την ενέργεια της χώρας τους κι όχι επενδυτές, στρατηγικοί ή άλλοι, που απλώς θέλουν να επενδύσουν τα λεφτά τους κάπου και βρίσκουν πρόσφο ρο χώρο τη ΔΕΗ που είναι και κερδοφόρα- κορόιδα είναι;

Λουμπάγκο από το πολύ σκύψιμο

Και κάτι ακόμη: συμφωνώ και υπερθεματίζω να ανοίξει η αγορά της ενέργειας, αλλά αυτό μπορεί να γίνει παραπληρωματικά με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τη ΔΕΗ. Ανοιγμα δεν συνιστά η πώληση της ΔΕΗ (το 40% συγκεκριμένα απαίτησε η τρόικα), αλλά η παροχή δυνατότητας σε ιδιώτες να παράγουν και εκείνοι ενέργεια. Ετσι κι αλλιώς χρόνια εισάγουμε ρεύμα, που το χρυσοπληρώνουμε, από τις γύρω χώρες. Γιατί να μην επιτραπεί σε ιδιώτες να παράγουν εδώ ρεύμα και να το διοχετεύουν στο δίκτυο της ΔΕΗ, αντί μιας συμφέρουσας τιμής; Απάντηση δεν υπάρχει. Τι υπάρχει; Αυτό που λέγαμε στην αρχή: ό,τι ζητήσει η τρόικα σπεύδουμε να το συζητήσουμε (στην καλύτερη) ή να το υλοποιήσουμε (στη χειρότερη). Εντάξει, εγώ θυμάμαι πάντα ότι ο Γιώργος είχε πει στα τέλη του περασμένου χρόνου ότι λόγω της άθλιας κατάστασης της χώρας εκχωρήσαμε κυριαρχικά μας δικαιώματα, αλλά ρε παιδιά, έλεος. Σηκώστε πια τη μέση όρθια. Θα πάθετε λουμπάγκο στο τέλος από το σκύψε σκύψε...

Άντε σιγά σιγά να ξυπνάμε!!

Και να αρχίσουμε επιτέλους να σχεδιάζουμε το τρόπο που θα βγάλουμε την οικονομία από τη κρίση, και όχι να υλοποιούμε αγόγγυστα το σχέδιο για να πάρει η Τρόικα τα λεφτά της πίσω.

Επισκέπτης
Τα θεματάκι με τη ΔΕΗ, όπως φαίνεται κλείνει. Η μεν κυβέρνηση πήρε χρόνο να "το σκεφτεί", τα δε ΜΜΕ αρχίζουν δειλά δειλά να λένε τα πράγματα με το όνομα τους:
αμα θελουν ας κανουν & αλλιως..
ειπαμε..
η φαση με την αγροτικη+ττ,οπως & με την δεη,ειναι για κρεμαλες στο συνταγμα με συνοπτικες διαδικασιες..

Επισκέπτης
αμα θελουν ας κανουν & αλλιως..
ειπαμε..
η φαση με την αγροτικη+ττ,οπως & με την δεη,ειναι για κρεμαλες στο συνταγμα με συνοπτικες διαδικασιες..
Ε,οχι και συνοπτικες διαδικασιες.
Καλο ειναι να υπαρξει και ενα δικαστικο προηγουμενο πριν ανεβουν στο ικριωμα.

OP
OP
E

ekfrastikos

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το θεμα δεν ειναι αν θα πουληθει η δεη η οχι αλλα ο τροπος  και το υφος που αντεδρασαν οι υπαληλοι της στο ονομα και μονο ιδιωτικοποιηση.βερβισιδες και εκβιαστες αποδειχτηκαν οι εργατοπατερες .φοβηθηκαν μηπως και δουλεψουν τελικα και οχι να ειναι εισοδηματιες ανεφ προσφορας.τσιφλικη τους ειναι δεη και τα ορυχεια και υπολογοι σε κανεναν τελικα.αναρωτιεμαι αν πουν και κανουν  το ιδιο και οι γιατροι(δεν βαζουμε αιμα),οι δευαθ (κοβουμε το νερο)οι αγροτες δεν φυτευουμε λαχανικα,κτλ.τι θα γινει σε αυτο τον ερμαιο λαο.ορισμενοι εδω(ευτυχως οχι ολοι)θελουν να μεινουν οπως ειναι για τους προυχοντες του δημοσιου.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ μας αξιζει τελικα αυτη η ελλαδα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το θεμα δεν ειναι αν θα πουληθει η δεη η οχι αλλα ο τροπος  και το υφος που αντεδρασαν οι υπαληλοι της στο ονομα και μονο ιδιωτικοποιηση.βερβισιδες και εκβιαστες αποδειχτηκαν οι εργατοπατερες .φοβηθηκαν μηπως και δουλεψουν τελικα και οχι να ειναι εισοδηματιες ανεφ προσφορας.τσιφλικη τους ειναι δεη και τα ορυχεια και υπολογοι σε κανεναν τελικα.αναρωτιεμαι αν πουν και κανουν  το ιδιο και οι γιατροι(δεν βαζουμε αιμα),οι δευαθ (κοβουμε το νερο)οι αγροτες δεν φυτευουμε λαχανικα,κτλ.τι θα γινει σε αυτο τον ερμαιο λαο.ορισμενοι εδω(ευτυχως οχι ολοι)θελουν να μεινουν οπως ειναι για τους προυχοντες του δημοσιου.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ μας αξιζει τελικα αυτη η ελλαδα.
γιατι ρε ηλιθιε δεν πας να ψοφησεις να ξεβρωμισει λιγο ο τοπος;;;;
γιατι βρωμιζεις τον τοπο με την ηλιθια παρουσια σου κομπλεξικε ραγια;;;

OP
OP
E

ekfrastikos

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γιατι ρε ηλιθιε δεν πας να ψοφησεις να ξεβρωμισει λιγο ο τοπος;;;;
γιατι βρωμιζεις τον τοπο με την ηλιθια παρουσια σου κομπλεξικε ραγια;;;
ενας βολεμενος θιχτηκε και με πολλα επιχειρηματα και αποψεις απανταει ετσι!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

colunas48

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
0
www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=189265]http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=189265[/url]
και τα αγροτικά +60% ...!!!
[/quote
Ετσι λεγατε και για την απελευθερωση στην τηλεφωνια κινητη και σταθερη) 60% κατω τα τιμολογια πεσανε...Στην ΔΕΗ δουλευετε ρεεεεε η μας δουλευετε εδω ολους? :2funny: :2funny: :2funny:

pepis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
140
Πόντοι
1
www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=189265]http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=189265[/url]
και τα αγροτικά +60% ...!!!
[/quote
Ετσι λεγατε και για την απελευθερωση στην τηλεφωνια κινητη και σταθερη) 60% κατω τα τιμολογια πεσανε...Στην ΔΕΗ δουλευετε ρεεεεε η μας δουλευετε εδω ολους? :2funny: :2funny: :2funny:
Επειδή δεν έχουμε όρεξη να δουλέψουμε κανένα... Στην ΔΕΗ δουλεύουμε ΟΛΟΙ !!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Σορυ,αλλα εισαι παντελως ηλιθιος....

Τριαντα σελιδες και δεν εχεις καταλαβει τιποτα

Και απορεις ρε καμμενε για τα χαλια της Ελλαδας

Αει βαλτοδαχτυλο στην πριζα να συνελθεις

Sor

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom