gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
πολλα φιλε πολλα παιρνουν και τα παιρνουν απο ΕΜΑΣ ΔΥΣΤΙΧΟΣ
Πως τα παιρνουν απο εμας φιλος;
δεν εχουν δικο τους ταμειο ασφαλισης;
πολλα φιλε πολλα παιρνουν και τα παιρνουν απο ΕΜΑΣ ΔΥΣΤΙΧΟΣ
+1000Τον πλούσιο πλουσιότερο(επιχειρήσεις) κ τον φτωχό φτωχότερο(μέση οικογένεια) ακριβώς όμως...
το ρευμα που καταναλωνουμε καθαρα , και πληρωνουμε για την δεη δεν ειναι ακριβο . ολα τα αλλα τα υπολοιπα ανεβαζουν τον λογαριασμο τηs δεη. ακομη η δεη ελεγχεται απο το κρατοs, δεν ανεβαζει τα τιμολογια εκει που πρεπει, ασκει κοινωνικη πολιτικη, που συμβαινει αυτο να μην μπορει μια εισηγμενη εταιρεια να μην μπορει να αυξησει τα τιμόλογια τηs( πουθενα δεν γινεται), να τηs χρωστουν ενα σωρο μεγαλοοφειλετεs και να μην μπορει να εισπραξει, να υποκυπτει στα καπριτσια των πολιτικων, να δινει ρευμα τσαμπα σε πολλουs βιομηχανουs( πολιτικεs παρεμβασειs) και παρα πολλα αλλα. οταν θα μπουν και αλλοι ιδιωτεs στο παιχνιδι τοτε θα καταλαβουμε την διαφορα.
τι κοινωνικη πολιτικη και κουραφεξαλα λες ρε φιλε ξερεις τι μισθους περνουν ολοι και τι συνταξη για τον εαυτο τουσ?το ρευμα που καταναλωνουμε καθαρα , και πληρωνουμε για την δεη δεν ειναι ακριβο . ολα τα αλλα τα υπολοιπα ανεβαζουν τον λογαριασμο τηs δεη. ακομη η δεη ελεγχεται απο το κρατοs, δεν ανεβαζει τα τιμολογια εκει που πρεπει, ασκει κοινωνικη πολιτικη, που συμβαινει αυτο να μην μπορει μια εισηγμενη εταιρεια να μην μπορει να αυξησει τα τιμόλογια τηs( πουθενα δεν γινεται), να τηs χρωστουν ενα σωρο μεγαλοοφειλετεs και να μην μπορει να εισπραξει, να υποκυπτει στα καπριτσια των πολιτικων, να δινει ρευμα τσαμπα σε πολλουs βιομηχανουs( πολιτικεs παρεμβασειs) και παρα πολλα αλλα. οταν θα μπουν και αλλοι ιδιωτεs στο παιχνιδι τοτε θα καταλαβουμε την διαφορα.
τι κοινωνικη πολιτικη και κουραφεξαλα λες ρε φιλε ξερεις τι μισθους περνουν ολοι και τι συνταξη για τον εαυτο τουσ?
και την διαφορα την βλεπουμε πως ζουνε ,τι αμαξια εχουν και σε σπιτια ζουν .βρε ουστ κηφηνες
που να σου εξηγω τωρα τι κοινωνικη πολιτικη κανει. και επισηs αυτο δεν εχει καμμια σημασια με το τι μισθουs και συνταξειs παιρνουν. εσυ ξερειs τι παιρνουν? η κατι εχειs ακουσει? αν θεs να μιλησουμε με επιχειρηματα και σε πρακτικη βαση και συγκεκριμενα λεγε.τι κοινωνικη πολιτικη και κουραφεξαλα λες ρε φιλε ξερεις τι μισθους περνουν ολοι και τι συνταξη για τον εαυτο τουσ?
σιγα μην κλαψω για αυτους .αν δεν θελεις μην το διαβαζεις και μην ασχολισε εσυ.εμενα μου την εδωσε η δηλωση οτι θα βουλιαξουν την χωρα στο σκοταδι .τα αλλα που ξερεις εσυ πεστα μαςτραβα κλαψε αλλου ρε φιλος,αφου δεν το εχεις το θεμα
μας ζαλιζεις και τα ουμπαλα και ανοιγεις και θρεντ
παπαριες καμαρωτες μας λες
περσονιζεις ή μου φαινεταικαι επι της ουσιας μηδεν
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εισαι απο τα μαγκακια που αμα τους προσλαμβανανε αυριο το πρωι στην
ΔΕΗ,θα κατεβαινες και στις απεργιακες κινητοποιησεις τους
ανεργος ετσι;
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχχαχααχ
σιγα μην κλαψω για αυτους
.αν δεν θελεις μην το διαβαζεις και μην ασχολισε εσυ
.εμενα μου την εδωσε η δηλωση οτι θα βουλιαξουν την χωρα στο σκοταδι
.τα αλλα που ξερεις εσυ πεστα μας
Εχούνε μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα....3,5 χιλιαρικα παιρνουν ο ενας ,εχουν και μειωμενο ρευμα ο αλλος.ωραια πανε δουλεψε το χειμωνα και το καλοκαιρι κολωνα χωρις βαρια και ανθυγεινα και ελα γραψε μετα
μηπωs μενει κοντα σου καποιοs που δουλευει στην δεη, και μπορει να ειναι κανενα υψηλοβαθμο στελεχοs και κρινειs απο αυτον? αν ναι δικαιολογημενα τοτε. τα πολυ μεγαλα στελεχη ολων των επιχειρησεων ετσι ζουν. με τουs υπολοιπουs υπαλληλουs δυστυχωs δεν συμβαινει αυτο.και την διαφορα την βλεπουμε πως ζουνε ,τι αμαξια εχουν και σε σπιτια ζουν .βρε ουστ κηφηνες
Τα σλόγκαν: σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα,λεφτά υπάρχουνε κ πράσινη ανάπτυξη πώς σου φαίνονται;;;σιγα μην κλαψω για αυτους .αν δεν θελεις μην το διαβαζεις και μην ασχολισε εσυ.εμενα μου την εδωσε η δηλωση οτι θα βουλιαξουν την χωρα στο σκοταδι .τα αλλα που ξερεις εσυ πεστα μας
περσονιζεις ή μου φαινεται
την κοινωνικη πολιτικη απο μερος τους την ειδαμε την 10 ετια του 80 που κατεβαζαν τους διακοπτες και δεν τους ενοιαζε το κοινωνικο συνολο τη παθαινε.σταματουσαν οι δουλειες, καιγονταν ηλεκτρικες συσκευες,κοσμος κλειδωνοταν μεσα σε ανσασερ,κτλπου να σου εξηγω τωρα τι κοινωνικη πολιτικη κανει. και επισηs αυτο δεν εχει καμμια σημασια με το τι μισθουs και συνταξειs παιρνουν. εσυ ξερειs τι παιρνουν? η κατι εχειs ακουσει? αν θεs να μιλησουμε με επιχειρηματα και σε πρακτικη βαση και συγκεκριμενα λεγε.
Νομίζα ότι εσύ είσαι κλώνος αυτού,χαίρομαι που το διευκρίνισες!!!ειναι κλωνος μου!!!