Νέα

Debates!!! Απόψεις & Συμπεράσματα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pristine
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 643
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός Αρχηγός σάς έκανε καλύτερη εντύπωση μετά το Debate ?

• Καραμανλής

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παπανδρέου

• Παπαρήγα

• Καρατζαφέρης

• Χρυσόγελος

• Σία Κοσιώνη

• Κανένας!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
προσωπικα σκεφτομαι να ψηφισω πασοκ,για τους 2 εξης λογους.
1.για να δουμε τι σκατα θα κανει και αυτος ο γιωργος.
2.για να παρει μια καλη αυτοδυναμια το πασοκ,ωστε να μην εχουμε καθε τρεις και λιγο εκλογες,και ειναι η χωρα σε μια προεκλογικη περιοδο συνεχεια.

Eκτος αν βαλει υποψηφιοτητα ο Βγενοπουλος. Τοτε θα το ριξεις δαγκωτο εκει.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
μακαρι φιλε να κατεβει ο βγενο.θα τους βαλει σε ταξη ολους να ξερεις.
Βρε αρκά, πώς σου κόλλησε ότι ο Βγενο υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με την πολιτική?

Πολιτικοί στην Ελλάδα γίνονται πλέον άνθρωποι που είναι (κατά τη γνώμη μου)
1ον χαμηλού επιπέδου
2ον χαμηλής ηθικής και αμφιβόλου τιμιότητος
3ον τους υποστηρίζουν κάποια ξένα συμφέροντα.

Ο Βγενόπουλος δεν νομίζω να ανήκει σε κάποια απ αυτές τις κατηγορίες οπότε δεν έχει κανένα λόγο να ασχοληθεί.....

(γνώμη μου πάντα ε!)

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Βρε αρκά, πώς σου κόλλησε ότι ο Βγενο υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με την πολιτική?

Πολιτικοί στην Ελλάδα γίνονται πλέον άνθρωποι που είναι (κατά τη γνώμη μου)
1ον χαμηλού επιπέδου
2ον χαμηλής ηθικής και αμφιβόλου τιμιότητος
3ον τους υποστηρίζουν κάποια ξένα συμφέροντα.

Ο Βγενόπουλος δεν νομίζω να ανήκει σε κάποια απ αυτές τις κατηγορίες οπότε δεν έχει κανένα λόγο να ασχοληθεί.....

(γνώμη μου πάντα ε!)
ρε τζειμς του βγενο του καηκανε τα αρχιδια για την πρωθυπουργια.ο τυπος  ειναι μανατζερ κανονικος,και ειναι μονος οπως δειχνει μεχρι τωρα οτι δεν μασαει απο κανενα.οπου πηγε εβαλε ταξη.απο γαλατα και γιαουρτια εως και τραπεζες.σειρα εχουν και οι αεροπορικες τωρα.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ρε τζειμς του βγενο του καηκανε τα αρχιδια για την πρωθυπουργια.ο τυπος  ειναι μανατζερ κανονικος,και ειναι μονος οπως δειχνει μεχρι τωρα οτι δεν μασαει απο κανενα.οπου πηγε εβαλε ταξη.απο γαλατα και γιαουρτια εως και τραπεζες.σειρα εχουν και οι αεροπορικες τωρα.

Αυτό ακριβώς!

είναι δυνατόν να αρχίσει να συναναστρέφεται με ανθρωπάρια?

για ποιο λόγο?..........

μακάρι να γινόταν δε λέω και υπ. εργασίας ο Λάτσης!!!! να δεις τι ωραία δουλεύουμε όλοι πλέον στο ελλάντα και γινόμαστε Ελλαδάρα!!!!!

αλλά είπαμε! πολιτικοί γίνονται άλλοι και όχι οι άριστοι! αυτά σε άλλες ένδοξες εποχές!

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Αυτό ακριβώς!

είναι δυνατόν να αρχίσει να συναναστρέφεται με ανθρωπάρια?

για ποιο λόγο?..........

μακάρι να γινόταν δε λέω και υπ. εργασίας ο Λάτσης!!!! να δεις τι ωραία δουλεύουμε όλοι πλέον στο ελλάντα και γινόμαστε Ελλαδάρα!!!!!

αλλά είπαμε! πολιτικοί γίνονται άλλοι και όχι οι άριστοι! αυτά σε άλλες ένδοξες εποχές!
και οι υπουργειο πολιτισμου σασα-τζουλια μαζι. :rockon: :rockon: :rockon:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τον κωστακη τον ειδαμε,προσωπικα εγω τον συμπαθω τον κωστα,αλλα ο καημενος δεν μπορεσε να κανει κουμαντο τα λαμογια που ειχε διπλα του,και το αποτελεσμα ητανε να χασει την μπαλα εντελως.

ο γιωργος μου ειναι συμπαθης και αυτος,
προσωπικα σκεφτομαι να ψηφισω πασοκ,
το θέμα δεν είναι να ψηφίσεις αυτόν που σου είναι συμπαθής....δεν πάμε για καφέ!!!!!
για να μας κυβερνήσει πρόκειται!

Αν κάποιος είναι βλάκας,έστω και συμπαθής, είναι επικίνδυνος! και αυτοί οι 2 έδειξαν ότι η βλακεία τους είναι επικίνδυνοι!
κα ο ένας ως πρωθυπουργός και ο άλλος ως 10 χρόνια υπουργός και 5 πρ της αξ αντιπολίτευσης!!!!

Αλλά έλα που δεν έχει άλλους........!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

για την ιστορία ο καπταν-Γιάννης ήταν ένας από τους δημοφιλέστερους εργοδότες στην Ελλάδα.. βέβαια ανάμεσα στους εργάτες .. γιατί τα μεγαλοστελέχη του ακούγανε τα γαμοσταυρίδια με ρυθμό πολυβόλου.. αλλά τους εργάτες τους είχε στα όπα-όπα..

στην ελλάδα πολιτικοί γίνονται οι άχρηστοι και όχι οι άριστοι...

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
το θέμα δεν είναι να ψηφίσεις αυτόν που σου είναι συμπαθής....δεν πάμε για καφέ!!!!!
για να μας κυβερνήσει πρόκειται!

Αν κάποιος είναι βλάκας,έστω και συμπαθής, είναι επικίνδυνος! και αυτοί οι 2 έδειξαν ότι η βλακεία τους είναι επικίνδυνοι!
κα ο ένας ως πρωθυπουργός και ο άλλος ως 10 χρόνια υπουργός και 5 πρ της αξ αντιπολίτευσης!!!!

Αλλά έλα που δεν έχει άλλους........!
ρε τζειμς αυτο ειπα και εγω.ενας απο τους 2 θα βγει και αυτος θα ειναι ο γιωργος,δεν εχει αλλους,τι να κανουμε τωρα.

Επισκέπτης
κατεβαινει η μποκοτα και ο βαρεμενος ευτυχως που θα μας σωσουν αυτοι
Ρε άντε με το ''προοδευτικό'' σου τον πρόεδρο(el.wikipedia.org) :grin::

Η σχέση με την άκρα Δεξιά
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης από αρκετούς θεωρείται ότι ανήκει στον ακροδεξιό χώρο. Το 1974 εξέδιδε τη φιλοβασιλική εφημερίδα «Το Στέμμα της Δημοκρατίας».[5] Το 1998 ο Γ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε τη νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή «συμπλήρωμα της Νέας Δημοκρατίας» επειδή κατά τη γνώμη του «είχε πρωταγωνιστές του αγώνα».[6] Κατά καιρούς στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ έχουν συμμετάσχει ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής.[7] Όταν αποκαλύφθηκε η συμμετοχή στελεχών της Χρυσής Αυγής στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ., ο Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι συμμετείχαν επίσης δυο Εβραίοι, ένας τσιγγάνος και δυο ομοφυλόφιλοι. Η Χρυσή Αυγή, μέσω του Ν. Μιχαλολιάκου, δήλωσε ότι θίγεται ηθικά από τη δήλωση αυτή και απέσυρε την υποστήριξή της πλην των υποψηφίων. Η συμμετοχή Εβραίων στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. διαψεύστηκε από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας.

Η άποψή του για εφαρμογή ποσοστώσεων στην είσοδο των μεταναστών, στα πρότυπα ορισμένων Ευρωπαϊκών χωρών, έχει πολλές φορές δημιουργήσει συζητήσεις από τους πολιτικούς του αντιπάλους, καθώς έγινε αφορμή να κατηγορηθεί για ρατσισμό και ξενοφοβία. Συχνά έχει προβεί δημόσια σε αντισημιτικές και ρατσιστικές δηλώσεις[8].

Έχει υποστηρίξει υπό μορφήν μομφής ότι κάποιοι έλληνες πολιτικοί όπως ο Κώστας Σημίτης ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Μιλτιάδης Έβερτ για αδιευκρίνιστους λόγους έκρυψαν την εβραϊκή τους καταγωγή και κάποιοι άλλοι το ότι είναι Μασόνοι. Έχει πει χαρακτηριστικά:

«Πρώτον: Δεν είμαι Εβραίος. Ας το πει αυτό κι ο πρωθυπουργός. Δεύτερον: Δεν είμαι κομμουνιστής. Ας το πει αυτό κι ο κ. Καραμανλής. Τρίτον: Δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Αυτό δεν μπορεί να το πούνε πολλοί» (28/5/2002, Κόρινθος, δημόσια ομιλία).
Με άλλη αφορμή από το κανάλι του:

«(Ολα) συμβαίνουν εις εφαρμογήν των Πρωτοκόλλων της Σιών. Εις εφαρμογήν της Νέας Τάξεως πραγμάτων. Και ποιοι εξυπηρετούνται; Από τη μια μεριά οι Εβραίοι, που είναι ο άμεσος αυτουργός κι από την άλλη ο Πάπας και το Βατικανό που είναι ο έμμεσος αυτουργός. (...) Μπορώ να σας φέρω περισσότερα του ενός παραδείγματα συνωμοσίας του Βατικανού και των Εβραίων κατά της Ελλάδος. Οχι ένα, όχι δύο, πάρα πολλά. (...) Ο Κώστας Καραμανλής πήγε με το ίδιο αεροπλάνο, το ίδιο αυτοκίνητο στην ίδια λέσχη με τον Γιωργάκη, στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ» (24/5/2000).[9]
Αφορμή για να κατηγορηθεί και για αντισημιτισμό έγιναν οι απόψεις του ότι η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη ήταν σχέδιο των Εβραίων.[10][11]

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
και οι υπουργειο πολιτισμου σασα-τζουλια μαζι. :rockon: :rockon: :rockon:
εσένα το μυαλό σου στο υπουργείο πολιτισμού ε? :2funny:
μήπως θες και καμιά θέση γεν γραματέα για να τις ελέγχεις αν θα είναι σωστό το μακιγιάζ τους? :pipa1: :tits:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στην ελλάδα πολιτικοί γίνονται οι άχρηστοι και όχι οι άριστοι...
έτσι! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
P

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Με ποιους κατεβαίνει ο Βαρεμένος? :think:

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Εχείς σωστή πολιτική προσέγγιση εσύ πάντως!!! :2funny: :2funny:
Ωραίο το ¨προοδευτικό παραλλήρημα΄΄ πάντως!!! :dancing:

Λαθεμενη οι λογικη σου οτι οι προοδευτικοτητα ανηκει στην αριστερα ιδιαιτερα οταν σε ολη την ευρωπη εχουν πατωσει τα κομμουνιστικα κινηματα...αντιθετα οι ευρωπαιοι εχουν στραφει σε αλλους πολιτικους χωρους

και σιγουρα ο τζεφρυ δεν θα διακοψει τις διπλωματικες σχεσεις με την φιλοβασιλικη αγγλια και ουτε ο καρατζαφερης θα πει οχι σε φιλοβασιλικους ψηφοφορους οταν ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργαζετε με σπαρτακιστες

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Με ποιους κατεβαίνει ο Βαρεμένος? :think:

Ο ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΟΡΝΟΠΑΠΟΣ ΟΤΙ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΡΗΤΟΡΑ....ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom