Νέα

Debates!!! Απόψεις & Συμπεράσματα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pristine
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 643
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός Αρχηγός σάς έκανε καλύτερη εντύπωση μετά το Debate ?

• Καραμανλής

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παπανδρέου

• Παπαρήγα

• Καρατζαφέρης

• Χρυσόγελος

• Σία Κοσιώνη

• Κανένας!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σε δήμο, ε? Ότι πεις ρε μάγκα - μαζί σου. :rolleyes:

Έγραψα ότι ήταν πολύ μέσα στα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ - ο Λαλιώτης βοηθούσε στις Δημόσιες Σχέσεις στο ΚΛΙΚ.

Αν εσύ έχεις καταφέρεις περισσότερα στη ζωή σου, εγώ σου βγάζω το καπέλο.

Είναι πάντως απολύτως σίγουρο ότι δεν τον έπαιρνε από φορτηγατζήδες - για ορισμένους εδώ μέσα, δεν ξέρω πάλι. Μήπως θυμήθηκαν τα παλιά στα εστιατόρια του Λεβέντη? :2funny: :2funny: :2funny:

μα δεν μιλαω για μενα !!! Απλα για το διδακτορικο! Οσοι εχουν τολμησει και εδω μέσα αλλα και σε αλλα φορουμ οτι εχουν καλα πτυχια τους παιρνουμε με τις πετρες!!! Δηλαδη αν καποιος πει οτι εχω "διδακτορικο αλλα δουλευω στο σουβλατζιδικο του πατερα μου" ειναι μαλακας αλλα οταν βλεπουμε καποιν να πετυχαινει (εστω και με πλαγια μεσα) λεμε "εεεε μα εχει διδακτορικο ο ανθρωπας"
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
P

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Επειδή το κουράζουμε το θέμα, μπήκα στην κουβέντα για τον Κωστόπουλο γιατί ο κόσμος δε γνωρίζει και γράφει ότι μαλακία του κατέβει στο κεφάλι.

Μπορείς να πιστεύεις ότι νομίζεις για το άτομο - ούτε αδερφός μου είναι, ούτε φίλος μου από το στρατό.

Ο άλλος έγραψε ότι τον παίρνει από φορτηγατζήδες. :2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ε καλά τώρα, ο Πέπε δεν θα σταματήσει να γκρινιάζει ακόμη και αν η Ελλάδα γίνει Ελβετία.

Τα έχω ξαναγράψει για τον Κωστόπουλο, αλλά ακόμη μία φορά δεν βλάπτει.

Ο Κωστόπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ από πολύ - πολύ νωρίς, μία εποχή που δεν υπήρχε καμία σιγουριά για το τι θα ακολουθήσει και για το πως θα εξελιχθεί το κόμμα αυτό. Και βεβαίως ήταν ενεργός και την επιλογή του την υπερασπίζονταν.

Ιδιαίτερα έξυπνος, επαγγελματικά διείδε μια ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε πλήρως. Σίγουρα θα μπορούσε να παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ και να γίνει πχ υπουργός.

Γκόμενες έβγαζε από πιτσιρικάς.

Πάντα είχε αυτό το λίγο υπεροπτικό υφάκι αλλά κανείς δεν είναι τέλειος.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Όσον αφορά την πρόταση του Καραμανλή για 3ο debate γελάνε και οι πέτρες.
Ο πνιγμένος απ'τα μαλλιά του πιάνεται, αλλά ο Κωστάκης δεν έχει και πολλά, οπότε θα πάει καρφί στον πάτο.
Έτσι κάνει κι όταν χάνει στο Pro evolution, ζητάει και 2ο παιχνίδι. :2funny:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Επειδή βλέπω ότι συζητάτε για τον κ. Κωστόπουλο, θα ήθελα να παραθέσω ένα εξαιρετικό κείμενο - με επίσης εξαιρετικά σχόλια αναγνωστών - από το ενδιαφέρον blogspot "βαψομαλλιάδες".

Το κείμενο είναι λίγο μεγάλο, αλλά είναι άψογα γραμμένο. Ενδεχομένως να περιέχει ανακρίβειες, ίσως και κακιούλες, αλλά αξίζει να διαβαστεί, όπως και τα σχόλια.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αστείοι και οι 2 και πιο αστείος όποιος τους ψηφίσει!  :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο ένας δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί 5,5 χρόνια δεν έκανε τίποτα  για να αλλάξει την κατάσταση και ο άλλος δεν έχει να προτείνει τίποτα,αοριστολογίες...λες και είναι ο χαζός του χωριού ( είναι σίγουρα γιος του Αντρέα?  :S).

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ο ένας δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί 5,5 χρόνια δεν έκανε τίποτα  για να αλλάξει την κατάσταση και ο άλλος δεν έχει να προτείνει τίποτα,αοριστολογίες...λες και είναι ο χαζός του χωριού ( είναι σίγουρα γιος του Αντρέα?  :S).
σωστος!
Αστείοι και οι 2 και πιο αστείος όποιος τους ψηφίσει!  :jerking:
και ποιον ψηφιζεις? την Αλεκα ή τον Τσιπρα? (οι οικολογοι για μενα δεν υπαρχουνε) ο καρατζαφερης μονο εμεινε!

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Μουφα οι Οικολογοι τελικα!!!Χιλιες φορες Κυνηγους που λενε οτι οι οικολογοι και ειναι σωστα τοποθετημενοι για την Μακεδονια.Οι Οικολογοι γιναν χειροτετροι και απο το ΣΥΡΙΖΑ

Επισκέπτης
Ανακεφαλαιώνουμε:
Οι ανύπαρκτοι φιλοσκοπιανοί οικολόγοι!!!
Το μηδαμινό αναρχικό/ανθελληνικό Σύριζα!!!
Το παλαιολιθικό,ανεύ ιδεών ΚΚΕ!!!
Το εθνικιστικό/επικίνδυνο/χουντικό Λάος!!!
Το αοριστό Πασόκ!!!
Και η ανεύθυνη ΝΔ!!!
Τι σκατά να ψηφίσεις;! :tickedoff:
Να πάς να ψηφίσεις λευκό,λυπάμαι τον χρόνο που θα χάσω μέχρι να πάω!!! :headbang: :headbang:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Να πω και εγώ την γνώμη μου για το ποιός νίκησε, επειδή ακούγονται πολλά (ειδικά τα σημερινά πρωτοσέλιδα είναι για γέλια. Ο καθένας βάφτισε νικητή τον δικό του)
Καταρχήν να ορίσουμε τί σημαίνει "νίκη". Κάθε υποψήφιος έχει διαφορετική ερμηνεία για τη νίκη. Και ξεκινάνε και από διαφορετική αφετηρία. Ο Παπανδρέου έχει τεράστιο οπλοστάσιο. Μια κυβέρνηση βουτηγμένη στη διαφθορά, στα σκάνδαλα , που έκαψε την Ελλάδα. Το έργο του είναι σαφώς πιο εύκολο. Σαν να παίζει Ρεάλ Μαδρίτης - Πανθρακικός. Οπότε δεν χρειάζεται πολύ κόπο για να νικήσει (=να κρατήσει την διαφορά και τη νίκη του κόμματός του). Άρα θεωρείται νικητής.
Από την άλλη ο Καραμανλής δεν ξέρω τί ακριβώς θα περίμενε. Να ανατραπούν τα γκάλοπ ? Έπρεπε ο Παπανδρέου να κάνει ΤΗΝ γκάφα. Δεν μπορώ να φανταστώ τί γκάφα θα άλλαζε τα γκάλοπ . Να κατεβάσει o Γιώργος το παντελόνι του και να χορέψει πάνω στο τραπέζι "Ι know you want me , you know I want cha"
Αποκλείεται. Οπότε ίσως να θεωρείται αυτός ηττημένος. Δηλαδή η ήδη διαμορφωθείσα κατάσταση έκρινε και τον νικητή του ντιμπέιτ.
Αν όμως ,θεωρητικά πάντα, ήταν και οι δύο καινούριοι χωρίς να τους ξέρουμε και απλά τους ακούγαμε , τότε ο Καραμανλής υπερέχει καθαρά του Παπανδρέου. Και χθες αν απομονώσουμε το ντιμπέιτ (χωρίς να το παραλληλίσουμε με αυτά που είδαμε από τη ΝΔ τόσα χρόνια) τότε ο Κωστάκης κέρδισε τον Γιωργάκη
Δηλαδή σαν να κέρδισε η Ρεάλ τον Πανθρακικό, αλλά ο Πανθρακικός έπαιξε παλικαρίσια και δεν συνετρίβη

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πραγματικά χτες ηταν λες κι έβλεπα διάλογο από 'δω μέσα, να λέει ο Πασόκος για τα σκάνδαλα της Νδ και να ανταπαντάει ο Νδούλης για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου.
Να ρίχνει τις ευθύνες ο ένας στον άλλον για την οικονομία της χώρας, "εσύ φταις", "όχι εσύ φταις", εντάξει κύριοι, καταλάβαμε ότι φταίτε κι οι δύο, βγάλαμε και κάτι από το ντιμπέιτ τουλάχιστον...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
οποτε το συμπερασμα ειναι ενα!
σ αυτες τις εκλογες......δεν ψηφιζουμε!!

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
μαγκες καλως η κακος αναγκαστικα οτι και να λεμε ενας απο αυτους τους 2 θα βγει.
οπως δειχνουν τα πραγματα και ειναι σιγουρο πλεο,αυτος θα ειναι ο γιωργος.τον κωστακη τον ειδαμε,προσωπικα εγω τον συμπαθω τον κωστα,αλλα ο καημενος δεν μπορεσε να κανει κουμαντο τα λαμογια που ειχε διπλα του,και το αποτελεσμα ητανε να χασει την μπαλα εντελως.ευτηχος που του εκοψε το μυαλο και εκανε εκλογες,διοτι τα λαμογια ειχαν κοντεψει μεχρι να τον γαμησουν και τον ιδιο εντελως. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ο γιωργος μου ειναι συμπαθης και αυτος,πιστευω οτι θελει να φερει ενα αλλο ειδος πολιτικης στην ελλαδα,με τα μεχρι στιγμης λεγομενα του,αυτο δειχνει.ευχομαι να μπορεσει να το κανει,και να μην υποκυψη σε διαφορα μικροκοματικα συμφεροντα.

προσωπικα σκεφτομαι να ψηφισω πασοκ,για τους 2 εξης λογους.
1.για να δουμε τι σκατα θα κανει και αυτος ο γιωργος.
2.για να παρει μια καλη αυτοδυναμια το πασοκ,ωστε να μην εχουμε καθε τρεις και λιγο εκλογες,και ειναι η χωρα σε μια προεκλογικη περιοδο συνεχεια.

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Ανακεφαλαιώνουμε:
Οι ανύπαρκτοι φιλοσκοπιανοί οικολόγοι!!!
Το μηδαμινό αναρχικό/ανθελληνικό Σύριζα!!!
Το παλαιολιθικό,ανεύ ιδεών ΚΚΕ!!!
Το εθνικιστικό/επικίνδυνο/χουντικό Λάος!!!
Το αοριστό Πασόκ!!!
Και η ανεύθυνη ΝΔ!!!
Τι σκατά να ψηφίσεις;! :tickedoff:
Να πάς να ψηφίσεις λευκό,λυπάμαι τον χρόνο που θα χάσω μέχρι να πάω!!! :headbang: :headbang:
Για ολα υπαρχει λύση  ;) ;) ;) ;)
URL]]

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
μαγκες καλως η κακος αναγκαστικα οτι και να λεμε ενας απο αυτους τους 2 θα βγει.
οπως δειχνουν τα πραγματα και ειναι σιγουρο πλεο,αυτος θα ειναι ο γιωργος.τον κωστακη τον ειδαμε,προσωπικα εγω τον συμπαθω τον κωστα,αλλα ο καημενος δεν μπορεσε να κανει κουμαντο τα λαμογια που ειχε διπλα του,και το αποτελεσμα ητανε να χασει την μπαλα εντελως.ευτηχος που του εκοψε το μυαλο και εκανε εκλογες,διοτι τα λαμογια ειχαν κοντεψει μεχρι να τον γαμησουν και τον ιδιο εντελως. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ο γιωργος μου ειναι συμπαθης και αυτος,πιστευω οτι θελει να φερει ενα αλλο ειδος πολιτικης στην ελλαδα,με τα μεχρι στιγμης λεγομενα του,αυτο δειχνει.ευχομαι να μπορεσει να το κανει,και να μην υποκυψη σε διαφορα μικροκοματικα συμφεροντα.

προσωπικα σκεφτομαι να ψηφισω πασοκ,για τους 2 εξης λογους.
1.για να δουμε τι σκατα θα κανει και αυτος ο γιωργος.
2.για να παρει μια καλη αυτοδυναμια το πασοκ,ωστε να μην εχουμε καθε τρεις και λιγο εκλογες,και ειναι η χωρα σε μια προεκλογικη περιοδο συνεχεια.
Μπορεις να ριξεις λευκο για να πανε οι ψηφοι σε οποιον γινει κυβερνηση ωστε να υπαρχει αυτοδυναμια

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Μπορεις να ριξεις λευκο για να πανε οι ψηφοι σε οποιον γινει κυβερνηση ωστε να υπαρχει αυτοδυναμια
φιλε θα το εκαναν αυτο αν ζουσα στην αθηνα.αλλα θα προτιμησω να ψηφησω καποιον που κατεβαινει για πρωτη φορα βουλευτης.ειναι καλυτερα αυτο,παρα να παρει την ψηφο το κομμα και να την διαθεση για κανενα μαλακα απο το επικρατειας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom