Νέα

Dark room

• Μέλος που άνοιξε το νήμα WHU
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

WHU

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ξέρει κανείς αν παίζει κάτι τέτοιο ,στην Αθήνα(όχι gay)?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ξέρει κανείς αν παίζει κάτι τέτοιο ,στην Αθήνα(όχι gay)?

Μου έχει πει φίλος ότι παίζει. Παλαιότερα, έχουν υπάρξει και δημοσιεύματα στον τύπο σχετικά με το θέμα. Αλλά κανένας δεν σου εγγυάται ότι το κωλαράκι που θα "πάρεις" δε θα είναι ανδρικό....!

OP
OP
WHU

WHU

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μου έχει πει φίλος ότι παίζει. Παλαιότερα, έχουν υπάρξει και δημοσιεύματα στον τύπο σχετικά με το θέμα. Αλλά κανένας δεν σου εγγυάται ότι το κωλαράκι που θα "πάρεις" δε θα είναι ανδρικό....!
πριν την "εγκατάσταση",κάνεις "έρευνα εδάφους"..... ;)τέλος πάντων κάτι πιο συγγεκριμένο εκτός από φήμες,γιατί λέω να πάω με μια φίλη που γουστάρει "παιχνίδια"?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
πριν την "εγκατάσταση",κάνεις "έρευνα εδάφους"..... ;)τέλος πάντων κάτι πιο συγγεκριμένο εκτός από φήμες,γιατί λέω να πάω με μια φίλη που γουστάρει "παιχνίδια"?

Ρε γαμώτο.....τι κόλλημα που έχουν μερικές με τους αγνώστους...... :think:

Στην τελική, αν γουστάρει τόόόόόόόσο, κάλεσε έναν κολλητό σου που να μην τη γνωρίζει, ποτίστε την και ξεσκίστε την. :2on1: ;) ;) ;)

OP
OP
WHU

WHU

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε γαμώτο.....τι κόλλημα που έχουν μερικές με τους αγνώστους...... :think:

Στην τελική, αν γουστάρει τόόόόόόόσο, κάλεσε έναν κολλητό σου που να μην τη γνωρίζει, ποτίστε την και ξεσκίστε την. :2on1: ;) ;) ;)
kits κατάσταση...σου προτείνω ένα ταξίδι στο Amsterdam,να αλλάξεις άποψη... ;)απ ότι φαίνεται όμως η Αθήνα δε προσφέρεται για "παιχνίδι" :S

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
αυτό το dark room τι ακριβώς είναι;

Jarlaxle

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φανταζομαι κατι τυπου glory hole φαση που βαζεις τη μπουλου σε μια τρυπα κτλ κτλ. Η απλα ειναι σκοτεινα και ελπιζεις αυτο που θα σου ερθει να μην τον λενε johnny?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Φανταζομαι κατι τυπου glory hole φαση που βαζεις τη μπουλου σε μια τρυπα κτλ κτλ. Η απλα ειναι σκοτεινα και ελπιζεις αυτο που θα σου ερθει να μην τον λενε johnny?

Το δεύτερο.

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη....Πριν κάποιες μέρες πήγα με φίλο μου σε ένα μαγαζί στο κέντρο το οποίο θεωρείται gay bar...κάτω λοιπόν στο υπόγειο υπήρχε ένα σκοτεινό δωμάτιο...εκεί μπαίνεις και γίνεται τησ κολάσεως...αλλοι κανουν σεχ άλλοι απλα γλύφονται και μπλέκονται και όλοι μαζι...πιο πολύ μιλάμε για gay και λίγο τρανσ....
Ερώτηση....Κάποιο μαγαζί παρόμοιο με straight κόσμο ή έστω μόνο με τρανσ δεν υπάρχει??????Τονίζω οτι ρωτάω για μαγαζί που να έχει darkroom και όχι απλά για μαγαζί που να συχνάζουν τρανς...(Κούκλες για παράδειγμα) στο οποίο κι όλας δεν έχω πάει αλλά αν κάποιοος έχει εμπειρία απο εκεί πολύ θα ήθελα να μου πει τι παίζει ...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ισως να υπαρχουν καποια στο Γκαζι!

Ψαξ'το λιγο το θεμα εκει........
Αλλα και παλι εκεi gay ειναι τα περισσοτερα!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
bourdela.com > Σχετικά με το site > Σχετικά με το site > DarkRoom

:think:

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Ισως να υπαρχουν καποια στο Γκαζι!

Ψαξ'το λιγο το θεμα εκει........
Αλλα και παλι εκεi gay ειναι τα περισσοτερα!

Δεν μπορεί όλο και κάποιο θα υπάρχει που να παίζουν πιο πολλα τρανσ απο gay

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Δεν μπορεί όλο και κάποιο θα υπάρχει που να παίζουν πιο πολλα τρανσ απο gay

για ποιο λογο οι τρανς θα πανε σε ενα νταρκρουμ για να τις γαμησεις τσαμπα
τι στιγμη που μπορουν να βγουνε στο πεζοδρομιο και να στα παρουν?

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
σε ποιο πηγατε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη....Πριν κάποιες μέρες πήγα με φίλο μου σε ένα μαγαζί στο κέντρο το οποίο θεωρείται gay bar...κάτω λοιπόν στο υπόγειο υπήρχε ένα σκοτεινό δωμάτιο...εκεί μπαίνεις και γίνεται τησ κολάσεως...αλλοι κανουν σεχ άλλοι απλα γλύφονται και μπλέκονται και όλοι μαζι...πιο πολύ μιλάμε για gay και λίγο τρανσ....
Ερώτηση....Κάποιο μαγαζί παρόμοιο με straight κόσμο ή έστω μόνο με τρανσ δεν υπάρχει??????Τονίζω οτι ρωτάω για μαγαζί που να έχει darkroom και όχι απλά για μαγαζί που να συχνάζουν τρανς...(Κούκλες για παράδειγμα) στο οποίο κι όλας δεν έχω πάει αλλά αν κάποιοος έχει εμπειρία απο εκεί πολύ θα ήθελα να μου πει τι παίζει ...
τυπε πηγες σε γκευ μπαρ,ψαχνεις νταρκ ρουμι με straight κοσμο και τελικα σκας το μυστικο για τρανς :2funny:
εισαι μορφη λεμε δικε μου

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
...δεν έχω πάει αλλά αν κάποιοος έχει εμπειρία απο εκεί πολύ θα ήθελα να μου πει τι παίζει ...

Τι να παίζει ρε μεγάλε?

Άμα είσαι πισωγλέντης πας και τη βρίσκεις!

Τι άλλο να παίζει δηλαδή?

OP
OP
WHU

WHU

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0