You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Dark room
- Μέλος που άνοιξε το νήμα WHU
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ξέρει κανείς αν παίζει κάτι τέτοιο ,στην Αθήνα(όχι gay)?
Μου έχει πει φίλος ότι παίζει. Παλαιότερα, έχουν υπάρξει και δημοσιεύματα στον τύπο σχετικά με το θέμα. Αλλά κανένας δεν σου εγγυάται ότι το κωλαράκι που θα "πάρεις" δε θα είναι ανδρικό....!
WHU
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πριν την "εγκατάσταση",κάνεις "έρευνα εδάφους"..... ;)τέλος πάντων κάτι πιο συγγεκριμένο εκτός από φήμες,γιατί λέω να πάω με μια φίλη που γουστάρει "παιχνίδια"?Μου έχει πει φίλος ότι παίζει. Παλαιότερα, έχουν υπάρξει και δημοσιεύματα στον τύπο σχετικά με το θέμα. Αλλά κανένας δεν σου εγγυάται ότι το κωλαράκι που θα "πάρεις" δε θα είναι ανδρικό....!
πριν την "εγκατάσταση",κάνεις "έρευνα εδάφους"..... ;)τέλος πάντων κάτι πιο συγγεκριμένο εκτός από φήμες,γιατί λέω να πάω με μια φίλη που γουστάρει "παιχνίδια"?
Ρε γαμώτο.....τι κόλλημα που έχουν μερικές με τους αγνώστους......
Στην τελική, αν γουστάρει τόόόόόόόσο, κάλεσε έναν κολλητό σου που να μην τη γνωρίζει, ποτίστε την και ξεσκίστε την. ;) ;) ;)
WHU
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
kits κατάσταση...σου προτείνω ένα ταξίδι στο Amsterdam,να αλλάξεις άποψη... ;)απ ότι φαίνεται όμως η Αθήνα δε προσφέρεται για "παιχνίδι" :SΡε γαμώτο.....τι κόλλημα που έχουν μερικές με τους αγνώστους......
Στην τελική, αν γουστάρει τόόόόόόόσο, κάλεσε έναν κολλητό σου που να μην τη γνωρίζει, ποτίστε την και ξεσκίστε την. ;) ;) ;)
WHU
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
όχι,αλλά θέλω να πάω με φίλη που γουστάρειγκομενα εισαι εσυ? και θες να πας σε νταρκ ρουμ?
Η μια γκομενα θελει να την πατε σε νταρκ ρουμ δεν εχω καταλαβει
Φανταζομαι κατι τυπου glory hole φαση που βαζεις τη μπουλου σε μια τρυπα κτλ κτλ. Η απλα ειναι σκοτεινα και ελπιζεις αυτο που θα σου ερθει να μην τον λενε johnny?
Το δεύτερο.
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη....Πριν κάποιες μέρες πήγα με φίλο μου σε ένα μαγαζί στο κέντρο το οποίο θεωρείται gay bar...κάτω λοιπόν στο υπόγειο υπήρχε ένα σκοτεινό δωμάτιο...εκεί μπαίνεις και γίνεται τησ κολάσεως...αλλοι κανουν σεχ άλλοι απλα γλύφονται και μπλέκονται και όλοι μαζι...πιο πολύ μιλάμε για gay και λίγο τρανσ....
Ερώτηση....Κάποιο μαγαζί παρόμοιο με straight κόσμο ή έστω μόνο με τρανσ δεν υπάρχει??????Τονίζω οτι ρωτάω για μαγαζί που να έχει darkroom και όχι απλά για μαγαζί που να συχνάζουν τρανς...(Κούκλες για παράδειγμα) στο οποίο κι όλας δεν έχω πάει αλλά αν κάποιοος έχει εμπειρία απο εκεί πολύ θα ήθελα να μου πει τι παίζει ...
Ερώτηση....Κάποιο μαγαζί παρόμοιο με straight κόσμο ή έστω μόνο με τρανσ δεν υπάρχει??????Τονίζω οτι ρωτάω για μαγαζί που να έχει darkroom και όχι απλά για μαγαζί που να συχνάζουν τρανς...(Κούκλες για παράδειγμα) στο οποίο κι όλας δεν έχω πάει αλλά αν κάποιοος έχει εμπειρία απο εκεί πολύ θα ήθελα να μου πει τι παίζει ...
bourdela.com > Σχετικά με το site > Σχετικά με το site > DarkRoom
Ισως να υπαρχουν καποια στο Γκαζι!
Ψαξ'το λιγο το θεμα εκει........
Αλλα και παλι εκεi gay ειναι τα περισσοτερα!
Δεν μπορεί όλο και κάποιο θα υπάρχει που να παίζουν πιο πολλα τρανσ απο gay
Δεν μπορεί όλο και κάποιο θα υπάρχει που να παίζουν πιο πολλα τρανσ απο gay
για ποιο λογο οι τρανς θα πανε σε ενα νταρκρουμ για να τις γαμησεις τσαμπα
τι στιγμη που μπορουν να βγουνε στο πεζοδρομιο και να στα παρουν?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε πηγες σε γκευ μπαρ,ψαχνεις νταρκ ρουμι με straight κοσμο και τελικα σκας το μυστικο για τρανςΚαλησπέρα σε όλα τα μέλη....Πριν κάποιες μέρες πήγα με φίλο μου σε ένα μαγαζί στο κέντρο το οποίο θεωρείται gay bar...κάτω λοιπόν στο υπόγειο υπήρχε ένα σκοτεινό δωμάτιο...εκεί μπαίνεις και γίνεται τησ κολάσεως...αλλοι κανουν σεχ άλλοι απλα γλύφονται και μπλέκονται και όλοι μαζι...πιο πολύ μιλάμε για gay και λίγο τρανσ....
εισαι μορφη λεμε δικε μου
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
...δεν έχω πάει αλλά αν κάποιοος έχει εμπειρία απο εκεί πολύ θα ήθελα να μου πει τι παίζει ...
Τι να παίζει ρε μεγάλε?
Άμα είσαι πισωγλέντης πας και τη βρίσκεις!
Τι άλλο να παίζει δηλαδή?
Υπάρχει σχετικό θέμα. Λατρεμένοι mods, παρακαλώ να συχγωνευθεί με το κατωτέρω:
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=107797.msg2365051;topicseen#msg2365051]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=107797.msg2365051;topicseen#msg2365051[/url]
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=107797.msg2365051;topicseen#msg2365051]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=107797.msg2365051;topicseen#msg2365051[/url]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 4K