alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
ετσι ειναι τύπε,παλιά τάνα είναι, δεν είναι κανενα νεο φρούτο και ολίγον ανάγωγηΕτσι το κοβω
ετσι ειναι τύπε,παλιά τάνα είναι, δεν είναι κανενα νεο φρούτο και ολίγον ανάγωγηΕτσι το κοβω
μογκολια!!!
ελα γραφεις που γραφεις κριτικες(σωστες φανταζομαι),ανεβαζεις φωτο της,πες και την αλήθεια,μην ξεχνας οτι ουτε νεα τανα είναι,ουτε εμεις είμαστε καινουργιοιμογκολια!!!
μακαρη να εκαναν ολοι τη διαφιμηση που κανω εγω!!θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα!!!
τοση προσπαθεια κανει ο ανθρωπος,με φωτο,κριτικες,μην τον γειωνεις ετσιΕυχαριστω δεν θα παρω
αυτο λεω τοση ωρα ρε doc,αλλα τον εχω πάρει στο δουλεμα,τι να κανω?δεν τους προλαβαινειςΡε τύπε κι η Ναταλία τόσο καλή κι η Ντανιέλα το ίδιο καλή; Και στην Ναταλία εσύ 8,7 ο άλλος 5.0;!
Και 5-6 φωτός συνολικά κι από τις δύο;
Κάνετε προμόσιον το κάνετε και άγαρμπα και καρφώνεστε...
εσυ τραβα να δουλεψεις καμια κελυ!γιατι εμεν αποκλιεται!!αυτο λεω τοση ωρα ρε doc,αλλα τον εχω πάρει στο δουλεμα,τι να κανω?δεν τους προλαβαινεις
αστο τυπε και εμενα μου βγηκε το ματιη τσιμπλα ειναι ακομα στο ματι η εσυ δε ξερεις να γραφεις.....? :o
εσυ ρε gianevan μιλας για διαφιμηση??γιατι δεν ελεγες τα ιδια κ για το εβελινακι?γιατι την ειχες παρει κ ειδες οτι ειναι ακριβως οπως τα λεω!! στα αρχηδιαμου κ αν πατε κ αν δεν πατε!!εγω δεν εχω να χασω τιποτα!!αλα σαν ελληναρες οταν σας ξεστραβωνει καποιος ψαχνεστε οτι κατι δεν παει καλα!!!μπεεεεε!!!!Ρε τύπε κι η Ναταλία τόσο καλή κι η Ντανιέλα το ίδιο καλή; Και στην Ναταλία εσύ 8,7 ο άλλος 5.0;!
Και 5-6 φωτός συνολικά κι από τις δύο, "συμπτωματικά" την ίδια μέρα!
Κάνετε που κάνετε προμόσιον το κάνετε και άγαρμπα και καρφώνεστε...
δεν σου αρεσε η κριτικη για την κελυ?εσυ τραβα να δουλεψεις καμια κελυ!γιατι εμεν αποκλιεται!!
τουλαχιστον εμεις ειμαστε Ελληναρες,εσυ περασες απο την χωρα και δεν ακουμπησες....εσυ ρε gianevan μιλας για διαφιμηση??γιατι δεν ελεγες τα ιδια κ για το εβελινακι?γιατι την ειχες παρει κ ειδες οτι ειναι ακριβως οπως τα λεω!! στα αρχηδιαμου κ αν πατε κ αν δεν πατε!!εγω δεν εχω να χασω τιποτα!!αλα σαν ελληναρες οταν σας ξεστραβωνει καποιος ψαχνεστε οτι κατι δεν παει καλα!!!μπεεεεε!!!!
τουλαχιστον εμεις ειμαστε Ελληναρες,εσυ περασες απο την χωρα και δεν ακουμπησες....
τι εγινε?νευρα?τελειωσανε τα επιχειρηματα?
σιγα μην ειναι ο μονος,τοσο καιρο εδω πολλα τα παραδειγματα.Κάποιοι βιάζονται να φτιάξουν προφίλ σπουδαίου κριτή, μπας και ψήσουν καμιά νέα ανεξάρτητη να την προμοτάρουν με το αζημίωτο.
Για την άλλη την βρωμιάρα την Κατερίνα20 ο Παπαδόπουλος είχε ομολογήσει πως είχε γράψει κριτική καθ' υπαγόρεσιν. Ο μόνος να είναι; ;)
για σενα alpula δεν χρειαζεται να σου πω επιχειρηματα γιατι δεν μου χρειαζεται να αποδιξω τιποτα!κ καλα κανεις δεν εχεις να ασχολιθεις με κατι πιο σοβαρο κ καθεσαι κ μαλακιζεσαι!! εγω γιατι καθομαι κ συζηταω μαζισας??μεγα λαθος!!εσυ ρε gianevan λες εμενα διαφιμηστη που με εχεις τσεκαρει με το εβελινακι κ μαληστα μου εστελνες μυνηματα κ με ρωταγες αν τη πηρα απο το κωλο!!γιατι τοσο μισος ρε πραγματικοι κριτες με τα συγκεκριμενα κοριτσα?τι πεζεται κ τη κρυβεται πισω απο εσας??το θεωρω μεγαλη μαλακια να ασχολιθω παλι μαζισας!!πεστε κ γραψτε οτι θελετε!!ξερεται που τα γραφω!!!αλα βγεσαι κ εσυ ρε αντισθενη κ πες μας τη γνωμησου!!τι πιστευεις για τον καθεναμας?θα ηταν ενδιαφερον!!Κάποιοι βιάζονται να φτιάξουν προφίλ σπουδαίου κριτή, μπας και ψήσουν καμιά νέα ανεξάρτητη να την προμοτάρουν με το αζημίωτο.
Για την άλλη την βρωμιάρα την Κατερίνα20 ο Παπαδόπουλος είχε ομολογήσει πως είχε γράψει κριτική καθ' υπαγόρεσιν. Ο μόνος να είναι; ;)
θα σου δωσω μια τελευταια απαντηση!επιδει μου εκανες επιθεση κ αυτο με ερεθιζει!!κ επιδει εγω δεν ειμαι τζαμπα μαγκας να καθομαι πισω απο την οθονη οπου μπορω να γραφω οτι θελω χωρις καμια επιπτωση!!σου στελνω με μυνημα το κινητομου να βρεθουμε!να μου πεις face to face τι προβλημα εχεις μαζιμου κ να λυσουμε οτι διαφορες εχουμε επιτοπου!!περιμενω να με παρεις αντρακομου γιατι εδω μπορουμε να γραφουμε ο καθενας οτι του κατεβει!!δεν λεει ομως!!!ρε Τάκη εγινες περιγελος με την εμμανουελα που σου λεγαμε ολοι οτι ειναι μεγαλο κομοδινο και εσυ την υποστηριζες,μεχρι και νεα μελη σε κραξανε και τωρα ερχεσαι εδω να μας μαθεις το γυφτακι την Ρια?κανε μας την χαρη,αντε γιατι κουρασες.
καλα σου ειπα τελειωσανε τα επιχειρηματα.θα σου δωσω μια τελευταια απαντηση!επιδει μου εκανες επιθεση κ αυτο με ερεθιζει!!κ επιδει εγω δεν ειμαι τζαμπα μαγκας να καθομαι πισω απο την οθονη οπου μπορω να γραφω οτι θελω χωρις καμια επιπτωση!!σου στελνω με μυνημα το κινητομου να βρεθουμε!να μου πεις face to face τι προβλημα εχεις μαζιμου κ να λυσουμε οτι διαφορες εχουμε επιτοπου!!περιμενω να με παρεις αντρακομου γιατι εδω μπορουμε να γραφουμε ο καθενας οτι του κατεβει!!δεν λεει ομως!!!