kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.040
- Πόντοι
- 6.256
Τους πασοκατζήδες λες?Κάποιοι είναι σίγουρα αλεξιπτωτιστές, υπάρχουν και άλλες υποκατηγορίες μέσα αρκετά χειρότερες...
Τους πασοκατζήδες λες?Κάποιοι είναι σίγουρα αλεξιπτωτιστές, υπάρχουν και άλλες υποκατηγορίες μέσα αρκετά χειρότερες...
Τους πασοκατζήδες λες?
Τύποι να σας πω την αμαρτία μου, κι εγώ πμ έστειλα.. Στο προφίλ της δεν το χε, και δεν περίμενα να το χει φάτσα κάρτα σαν πόστ
Εάν μπορείς στείλε μου σε p.m. το τηλέφωνό σου.
Ούτε 3 μέρες δεν έχει το νήμα. Το βράδυ της Δευτέρας άνοιξε που έγραψα την πρώτη κριτική σαν ανεξάρτητη. Άλλωστε ήταν γνωστή από το Athens Diva.
δεν ξέρω, εγώ Μαλδίβες πάωΤι λένε οι Μαλβίδες?
δεν ξέρω, εγώ Μαλδίβες πάω
No news, good news λένε οι φίλοι μας τα αμερικανάκια..15 ημερες και μονο 6 σελιδες. Δεν τσουλαει το πραγμα φαινεται
Σε ξεπαρθενιασα μολις. Πηρες και εσυ το πρωτο!Πήρες λάικ...
ρε φιλε, λογαριασμο θα σου δωσει ποσο θελει να χρεωνει ο καθε ανθρωπος? τι σε νοιαζει εσενα ποσα της κραταγε το γραφειο? λογιστης εισαι?ετσι απο περιεργεια....οταν ησουν στο γραφειο επαιρνες 150 και συνεχιζεις να ζητας τα ιδια και σαν ανεξαρτητη?απο το γραφεο ποσα επαιρνες καθαρα γλυκια μου? 70?80?
το προσπαθει μηπως αναλαβει ;)ρε φιλε, λογαριασμο θα σου δωσει ποσο θελει να χρεωνει ο καθε ανθρωπος? τι σε νοιαζει εσενα ποσα της κραταγε το γραφειο? λογιστης εισαι?
Επειδή εδώ στο φόρουμ όλο τσακωνόμαστε, σκεφτείτε κάτι άλλο..
Όποιος δεν θέλει να δει την ανεξάρτητη Δανάη στα 150, μπορεί να περιμένει μήπως πάει σε γραφείο για να πληρώσει για να την συναντήσει..150!
Οπότε ποιος ο λόγος να περιμένει?
Ίδια είναι τα λεφτά που δίνουμε παιδιά.
40χρονες χρεώνουν 100ε..
20χρονο πανέμορφο μουνάκι πόσο να χρεώσει?
Επίσης ζητάει τα 150 γιατί πλέον μιλάει όλη μέρα στο κινητό, απαντάει στο viber, μπαίνει εδώ και απαντάει, πηγαίνει στα ραντεβού..
Δεν έχει λόγο να ρίξει την τιμή και δεν έχει πρόβλημα να γυρίσει μελλοντικά σε γραφείο καθώς θα γλυτώσει όλη την βαβούρα της επικοινωνίας.. μου το είπε άλλωστε..
Κι εγώ συμφωνώ ότι τα 150 σαν ποσό είναι μεγάλο. Η κοπέλα όμως τα αξίζει 100%.
αμα αξιζει....που απ οτι φαινεται τι ιδρωνει το 150αρι που ζηταει....