Antidote
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 8.545
- Πόντοι
- 6.246
Καλορίζικο το νήμα. Άντε και κριτικές τώρα
Α μάλιστα.. άνοιξε και νέα καρτέλα..
Καλορίζικο το νήμα. Άντε και κριτικές τώρα
εχει πολυ ωραιο βιντεο στο γιουΒάλε κάποιες φωτογραφίες να σε δούμε..μόνο εκείνες του γραφείου έχουμε δεί που πολύ δεν της θυμούνται... τώρα είσαι ανεξάρτητη όπως λες,να ξέρουμε και τι περνούμε!
εχει πολυ ωραιο βιντεο στο γιου
καποιο link σε παρακαλώ, γιατί δεν βρηκα...
Τι να καλωσορισω μωρε, την Δαναη του AthensDiva?Καλησπέρα Δανάη, είμαι ο filos78!
(τι να κάνω αφού ο Αλέξανδρος δεν αξιώθηκε ακόμα να σε καλωσορίσει...)
Σωστά.Αλλα το χρήμα ποιος τους το δίνει??? Μήπως φταίμε εμείς η κάτι αγαπουληδες??ειναι κριμα τοσο νεα κοπελλα, να απανταει λεs και ειναι χρονια στην ''δουλεια''. Βλεπετε πωs μεταλασονται ? Το χρημα μαγκεs, το χρημα. Ηξερα περιπτωση που δεν ειχε μαντηλι να κλαψει,λεφτα μηδεν, επεσε στη βιζιτα και μετα εμαθε τη λεξη το ''δωρο'' μου. αστα να πανε αστα. Δεκ.90 λεγαμε για τιs Αλβανιδεs και τιs Ρωσιδεs που ηρθαν απο κατεστραμενεs χωρεs οικονομικα και τωρα τα ζουμε και με τιs δικεs μαs , μπορει να παρειs cg, σε στουντιο , σε μασσαζ, και να δειs την ξαδερφη σου, η μια συμμαθητρια σου. Και αντι να ειναι ταπεινεs ... η μαγκια παει φουλ.
Αγαπουληδες στο μπου?Μήπως φταίμε εμείς η κάτι αγαπουληδες??
ειναι κριμα τοσο νεα κοπελλα, να απανταει λεs και ειναι χρονια στην ''δουλεια''. Βλεπετε πωs μεταλασονται ? Το χρημα μαγκεs, το χρημα. Ηξερα περιπτωση που δεν ειχε μαντηλι να κλαψει,λεφτα μηδεν, επεσε στη βιζιτα και μετα εμαθε τη λεξη το ''δωρο'' μου. αστα να πανε αστα. Δεκ.90 λεγαμε για τιs Αλβανιδεs και τιs Ρωσιδεs που ηρθαν απο κατεστραμενεs χωρεs οικονομικα και τωρα τα ζουμε και με τιs δικεs μαs , μπορει να παρειs cg, σε στουντιο , σε μασσαζ, και να δειs την ξαδερφη σου, η μια συμμαθητρια σου. Και αντι να ειναι ταπεινεs ... η μαγκια παει φουλ.
καλησπέρα νομίζω οι απαντήσεις μου είναι απλές Κ τυπικές τι παραπάνω δηλ?ειναι κριμα τοσο νεα κοπελλα, να απανταει λεs και ειναι χρονια στην ''δουλεια''. Βλεπετε πωs μεταλασονται ? Το χρημα μαγκεs, το χρημα. Ηξερα περιπτωση που δεν ειχε μαντηλι να κλαψει,λεφτα μηδεν, επεσε στη βιζιτα και μετα εμαθε τη λεξη το ''δωρο'' μου. αστα να πανε αστα. Δεκ.90 λεγαμε για τιs Αλβανιδεs και τιs Ρωσιδεs που ηρθαν απο κατεστραμενεs χωρεs οικονομικα και τωρα τα ζουμε και με τιs δικεs μαs , μπορει να παρειs cg, σε στουντιο , σε μασσαζ, και να δειs την ξαδερφη σου, η μια συμμαθητρια σου. Και αντι να ειναι ταπεινεs ... η μαγκια παει φουλ.
Τι να καλωσορισω μωρε, την Δαναη του AthensDiva?
Να μπει κανενα καινουργιο κοριτσι, να το καλωσορισω
ας σε καλωσορίσω Εγώ λοιπόν στο νήμα μουκαλησπέρα νομίζω οι απαντήσεις μου είναι απλές Κ τυπικές τι παραπάνω δηλ?
Mια φορα δεν καλωσορισα καποια, και εσπευσε να το κανει μονη τηςας σε καλωσορίσω Εγώ λοιπόν στο νήμα μου
ας σε καλωσορίσω Εγώ λοιπόν στο νήμα μου
Ένα εύστροφο..και λιτά ετοιμόλογο μωράκι...ας σε καλωσορίσω Εγώ λοιπόν στο νήμα μου