celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.475
- Πόντοι
- 6.056
Σιγα μην ευθυνεται και για κανενα τσουναμι.Σας εχει φαει η ζηλειαΤυπε δε σηκώνει σκόνη απλά κινείται ο σεισμογράφος στο Ναγκασακι από τους κραδασμους
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Σιγα μην ευθυνεται και για κανενα τσουναμι.Σας εχει φαει η ζηλειαΤυπε δε σηκώνει σκόνη απλά κινείται ο σεισμογράφος στο Ναγκασακι από τους κραδασμους
Σιγα μην ευθυνεται και για κανενα τσουναμι.Σας εχει φαει η ζηλεια![]()
το είδες αυτό?Ηρεμα με τους καφεδες,θα σε πειραξουν![]()
ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ
Λογικα ειναι καποιο ειδος βασανιστηριου που εφαρμοζει ο Ευαγγελος σε αντιδραστικους υπαλληλους του μεγκατο είδες αυτό?
μπορείς να το φανταστείς έστω και λίγο?![]()
Εχει μαυρισει η ψυχουλα τους Δαναη μου...
![]()
Δανάη Μπάρκα για τα αρνητικά σχόλια: «Kατανοώ την κακία γιατί ένας άνθρωπος δεν έχει πάρει αγάπη»
«Εγώ δεν έχω εκπαιδευτεί στην κακία» τονίζει η Δανάη Μπάρκαwww.newsit.gr
τι κυλοταρα ειναι αυτη μωρη,ουτε ο αφαλος δεν φαινεται!Βαλε μια κορδοναρα να χαρουμε τις κωλομαγουλαρες σουΝΑ ΤΑ ΜΑΣ
όχι δεν είναι χοντρή, λίγο κοντή για το βάρος της είναι η κακομοίραΗ ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΗ
Mην εισαι αγενης ρε τυπε,7 τετραγωνικα καραβοπανο χρειαστηκαν για να φτιαχτει.Ενα μικρο ιστιοφορο εμεινε χωρις πανι,δειξε κατανοησητι κυλοταρα ειναι αυτη μωρη,ουτε ο αφαλος δεν φαινεται!Βαλε μια κορδοναρα να χαρουμε τις κωλομαγουλαρες σου
τύπε αν ζεσταίνεσαι όταν κοιμάσαι βλέπεις εφιάλτες να ξέρειςΕχτες ειδα στον υπνο μου οτι φασωνομουνα με τη Δαναη μας lol
Οχι εντάξει καλά ηταν ξενέρωσα οταν ξύπνησατύπε αν ζεσταίνεσαι όταν κοιμάσαι βλέπεις εφιάλτες να ξέρεις![]()