Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.137
- Πόντοι
- 2.606
Σκληρός...Απο εμενα ειναι οχι
Σκληρός...Απο εμενα ειναι οχι
Πως το κάνω αυτό;Nα μαθεις να μην αφηνεις κενα,να ριχνεις συνεχως.Τοτε το ξανασυζηταμε
Κατάλαβα...Καλα που φωναξες τον @RETRO να σου πατησει και αυτος μία αναφορά να γινουμε πολλοι
Θα φωναζα τον καντινιερη τωρα να σε κατατοπισει,αλλα δεν θελω να το χοντρυνω αλλοΠως το κάνω αυτό;
Κατάλαβα...
Τώρα την πουτσισα για τα καλά, δηλαδή.
Πάτησες και εσύ;
εγω όχι βεβαια , μόνο κάτι κλωνους είδα να πατανεΠως το κάνω αυτό;
Κατάλαβα...
Τώρα την πουτσισα για τα καλά, δηλαδή.
Πάτησες και εσύ;
Να φανταστώ δεν έχεις εσύ με αυτούς σωστά;εγω όχι βεβαια , μόνο κάτι κλωνους είδα να πατανε
Κατατοπίσε με, ρε @Καντινιερη γιατι δεν μου τα λένε σωσταΘα φωναζα τον καντινιερη τωρα να σε κατατοπισει,αλλα δεν θελω να το χοντρυνω αλλο
Για γραψε και ενα"Μπαρτζωκας" να δω κατιΚατατοπίσε με, ρε @Καντινιερη γιατι δεν μου τα λένε σωστα
ΟξωωωωωωωωωωωωωΓια γραψε και ενα"Μπαρτζωκας" να δω κατι
Αναφορα στο περιεχομενο του "λογος αναφορας"ετοιμος τύπε
Αυτό ήτανε. Τώρα με πετσοκοψατε ρε πουστηδες!ετοιμος τύπε
Δες με θείο Τρουμπάκη ποιο τσιμεντάδικο διανυκτερεύει...Εν τω μεταξυ σπαμαρουμε και στο νημα της καυλας.Να μπει κανενας να τον αρμεξει με τιποτα φωτο της και να φαμε αναφορα για σπαμ
Τύπε αυτή δεν είναι εύσωμη, χαρακτηρισμούς Μπογδάνου θέλει για να την περιγράψειςΕν τω μεταξύ νόμιζα οτι το νήμα Μπάρκα ανήκει στην ενότητα Ελληνίδες Εύσωμες,όχι Διάσημες
Δες με θείο Τρουμπάκη ποιο τσιμεντάδικο διανυκτερεύει...
Με κατέγραφαν εντελώς αδιάκριτα με τα κινητά τους, ενώ έκανα μπάνιο στη θάλασσα, είπε η Μπάρκα
Γύρισα το κεφάλι μου και είδα τρία νέα παιδιά, περιέγραψε στον αέρα της εκπομπής τηςwww.protothema.gr
Χάρηκες βλέπω...