ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.938
- Πόντοι
- 5.006
Μη βριζεις νικΤελικά τι υποστηρίζει ο ποιητής πως είναι χοντρή και δεν την νοιάζει η ότι είναι χορντη και δεν το θέλει που είναι χοντρή γιατί χοντρή ειναι
Μη βριζεις νικΤελικά τι υποστηρίζει ο ποιητής πως είναι χοντρή και δεν την νοιάζει η ότι είναι χορντη και δεν το θέλει που είναι χοντρή γιατί χοντρή ειναι
Δεν έβρισα ρε μαν περιέγραψαΜη βριζεις νικ
Για πες τωρα,μεταξυ μας ειμαστε,την κοντραρεις στο "τσιμπημα"?Μη βριζεις νικ
Κατσε γιατι αλλιως τα λεει η ιδια,μολις βγει κανενα +++σαιζ μοντελο που κανει "θραυση" ταυτιζεται και αυτη.Οταν βγει αλλη και πει για μπουλινγκ και ποσο δυσκολα περναει,ταυτιζεται κι αυτη.Δεν μπορουμε εμεις οι κοινοι θνητοι να τα καταλαβουμε αυταΔεν έβρισα ρε μαν περιέγραψα
Ο Ροντινει είναι μαύρος
Η Δανάη είναι χοντρη
Ο Αντζελο τσιμπάει 6-7 φορές την ημέρα. Το πρωί καλά και το μεσημέρι. Τις υπόλοιπες τέσσερις τσιμπάει μικρά γεύματα.Για πες τωρα,μεταξυ μας ειμαστε,την κοντραρεις στο "τσιμπημα"?
Δεν το λες και ενδοξο τελος,ας μην της παει κοντρα τοτεΟ Αντζελο τσιμπάει 6-7 φορές την ημέρα. Το πρωί καλά και το μεσημέρι. Τις υπόλοιπες τέσσερις τσιμπάει μικρά γεύματα.
Η Μπάρκα τρώει μια φορα την ημέρα και είναι σαν να τρώει για 12 φορές την ημέρα. Δεν νομίζω ότι θα καθόταν ο Άντζελο στο ίδιο τραπέζι μαζί της. Σκιάζεται μην φάει και τον ίδιο.
Επεμβαίνω εκτάκτως για να τονίσω πως, μαλλον, δεν θα έβρισκε ούτε το τραπέζιΟ Αντζελο τσιμπάει 6-7 φορές την ημέρα. Το πρωί καλά και το μεσημέρι. Τις υπόλοιπες τέσσερις τσιμπάει μικρά γεύματα.
Η Μπάρκα τρώει μια φορα την ημέρα και είναι σαν να τρώει για 12 φορές την ημέρα. Δεν νομίζω ότι θα καθόταν ο Άντζελο στο ίδιο τραπέζι μαζί της. Σκιάζεται μην φάει και τον ίδιο.
Είναι γενναίος ο Αντζελο. Αλλά δεν νομίζω να πάει κόντρα με το τέρας.Δεν το λες και ενδοξο τελος,ας μην της παει κοντρα τοτε
Αναφορα,λιστα κλπ.Είναι γενναίος ο Αντζελο. Αλλά δεν νομίζω να πάει κόντρα με το τέρας.
Τις καρέκλες που τις βάζεις;Επεμβαίνω εκτάκτως για να τονίσω πως, μαλλον, δεν θα έβρισκε ούτε το τραπέζι
Ορεκτικό, ανάξιο αναφοράς...Τις καρέκλες που τις βάζεις;
Κι εσύ ρε πουστη!Αναφορα,λιστα κλπ.
ο Αντζελο αμα ειναι σε διαιτα , μπορει να φαει ολο το τραπεζι και αυτην μαζι μετά ..Είναι γενναίος ο Αντζελο. Αλλά δεν νομίζω να πάει κόντρα με το τέρας.
Η ίδια λογικά κάθεται τε παγκάκι όταν είναι να φάει. Σωστά;Ορεκτικό, ανάξιο αναφοράς...
Ωχ,ωχ,ωχ κι αλλο ριπορτΚι εσύ ρε πουστη!
Δεν το εννοούσε, του ξέφυγε...Κι εσύ ρε πουστη!
Και ζιρο στο τελειωμαο Αντζελο αμα ειναι σε διαιτα , μπορει να φαει ολο το τραπεζι και αυτην μαζι μετά ..
Αμα του εχεις και καμιά σως δίπλα να βουταει δεν σταματαει πουθενα ο τυπος
Δεν χρειάζεται να κάτσει το αέρινο κορίτσι-λάστιχο...Η ίδια λογικά κάθεται τε παγκάκι όταν είναι να φάει. Σωστά;
Ωχ,ωχ,ωχ κι αλλο ριπορτ
Μαθαίνω γρήγορα, δώστε μου λίγο χρόνο ρε σεις.Δεν το εννοούσε, του ξέφυγε...
Απο εμενα ειναι οχιΜαθαίνω γρήγορα, δώστε μου λίγο χρόνο ρε σεις.