Νέα

Δανάη Μπάρκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

«Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ»

• Μπάρκα κι ας ΜΗ γαμήσω ποτέ...

• ΔΕΝ είναι εκείνη χοντρή εγώ νηστεύω...

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.938
Πόντοι
5.006

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.914
Πόντοι
6.056
Δεν έβρισα ρε μαν περιέγραψα
Ο Ροντινει είναι μαύρος
Η Δανάη είναι χοντρη
Κατσε γιατι αλλιως τα λεει η ιδια,μολις βγει κανενα +++σαιζ μοντελο που κανει "θραυση" ταυτιζεται και αυτη.Οταν βγει αλλη και πει για μπουλινγκ και ποσο δυσκολα περναει,ταυτιζεται κι αυτη.Δεν μπορουμε εμεις οι κοινοι θνητοι να τα καταλαβουμε αυτα:undecided::confused::confused::confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.897
Πόντοι
28.246
Για πες τωρα,μεταξυ μας ειμαστε,την κοντραρεις στο "τσιμπημα"?:confused::confused::confused::coffee::coffee::coffee:
Ο Αντζελο τσιμπάει 6-7 φορές την ημέρα. Το πρωί καλά και το μεσημέρι. Τις υπόλοιπες τέσσερις τσιμπάει μικρά γεύματα.

Η Μπάρκα τρώει μια φορα την ημέρα και είναι σαν να τρώει για 12 φορές την ημέρα. Δεν νομίζω ότι θα καθόταν ο Άντζελο στο ίδιο τραπέζι μαζί της. Σκιάζεται μην φάει και τον ίδιο.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.914
Πόντοι
6.056
Ο Αντζελο τσιμπάει 6-7 φορές την ημέρα. Το πρωί καλά και το μεσημέρι. Τις υπόλοιπες τέσσερις τσιμπάει μικρά γεύματα.

Η Μπάρκα τρώει μια φορα την ημέρα και είναι σαν να τρώει για 12 φορές την ημέρα. Δεν νομίζω ότι θα καθόταν ο Άντζελο στο ίδιο τραπέζι μαζί της. Σκιάζεται μην φάει και τον ίδιο.
Δεν το λες και ενδοξο τελος,ας μην της παει κοντρα τοτε:undecided::confused::confused::confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.924
Πόντοι
2.606

Επεμβαίνω εκτάκτως για να τονίσω πως, μαλλον, δεν θα έβρισκε ούτε το τραπέζι:coffee::coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.296
Πόντοι
12.756
Είναι γενναίος ο Αντζελο. Αλλά δεν νομίζω να πάει κόντρα με το τέρας.
ο Αντζελο αμα ειναι σε διαιτα , μπορει να φαει ολο το τραπεζι και αυτην μαζι μετά ..
Αμα του εχεις και καμιά σως δίπλα να βουταει δεν σταματαει πουθενα ο τυπος :rockon::rockon:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.914
Πόντοι
6.056
ο Αντζελο αμα ειναι σε διαιτα , μπορει να φαει ολο το τραπεζι και αυτην μαζι μετά ..
Αμα του εχεις και καμιά σως δίπλα να βουταει δεν σταματαει πουθενα ο τυπος :rockon::rockon:
Και ζιρο στο τελειωμα:woldman::confused::confused::confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.924
Πόντοι
2.606
Η ίδια λογικά κάθεται τε παγκάκι όταν είναι να φάει. Σωστά;
Δεν χρειάζεται να κάτσει το αέρινο κορίτσι-λάστιχο...

GIygycWW0AA-3o_.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom