You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Damesmasaz
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fokion12345
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 115
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (5 μέλη και 6 επισκέπτες)
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 231
- Πόντοι
- 21
6992577796 Άννα λέγεται η ιδιοκτήτρια, απαντάει και μέσω viberYπαρχει κάποιο link με στοιχεία επικοινωνίας? Ευχαριστώ
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.811
- Πόντοι
- 2.356
Οταν πας ρίξε κ μία ενημέρωσή εδώYπαρχει κάποιο link με στοιχεία επικοινωνίας? Ευχαριστώ
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 231
- Πόντοι
- 21
Σωστός ο συναγωνιστής ,ρίξε και μια ενημέρωσηΟταν πας ρίξε κ μία ενημέρωσή εδώ
kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Εγώ επισκέφθηκα Τετάρτη το μαγαζί . Πήρα Ζένια . Σφιχτό ώριμο κορμί . Πίπα θανάτου . Γαμησι δίχως αύριο και χωρίς κλέψιμο . Το μαγαζί έχει κάποιες ώριμες αλλά ξέρουν να ικανοποιούν τον πελάτη . Πάντα παίρνω και μασάζ το οποίο είναι μέτριο έως καλό αλλά η ανταλλαγή από μασάζ σε πίπα και περιποίηση αρχιδιων γίνεται πολύ αρμονικά . Αφού στον κάνουν κάγκελο δέχονται σκληρό γαμησι . Μιλάω για Σάσα Ζένια και Σοφία η οποία νομίζω έχει σταματήσει . Οι υπόλοιπες αν και νεότερες κάνουν αγγαρεία κατά τη γνώμη μου και τις απαξιώνω. Έχει τύχει να πάρω πιτσιρίκα σε πρόγραμμα με φουλ μασάζ και να μου λέει τι μασάζ ρε μωρό μου γάμησε με να τελειώσουμε . Όταν ζήτησα παραπάνω πίεση στον αυχένα δυσανασχετήσει. Υ τα την βλέπω κάθε φορά ρωτάω τι πρόγραμμα κάνει λες και δεν ξέρω και επιλέγω πάντα άλλη έτσι για σπάσιμο .
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.299
- Πόντοι
- 1.056
Γάμησε την και εσύ αφού τη ξύνει το μουνί τηςΕγώ επισκέφθηκα Τετάρτη το μαγαζί . Πήρα Ζένια . Σφιχτό ώριμο κορμί . Πίπα θανάτου . Γαμησι δίχως αύριο και χωρίς κλέψιμο . Το μαγαζί έχει κάποιες ώριμες αλλά ξέρουν να ικανοποιούν τον πελάτη . Πάντα παίρνω και μασάζ το οποίο είναι μέτριο έως καλό αλλά η ανταλλαγή από μασάζ σε πίπα και περιποίηση αρχιδιων γίνεται πολύ αρμονικά . Αφού στον κάνουν κάγκελο δέχονται σκληρό γαμησι . Μιλάω για Σάσα Ζένια και Σοφία η οποία νομίζω έχει σταματήσει . Οι υπόλοιπες αν και νεότερες κάνουν αγγαρεία κατά τη γνώμη μου και τις απαξιώνω. Έχει τύχει να πάρω πιτσιρίκα σε πρόγραμμα με φουλ μασάζ και να μου λέει τι μασάζ ρε μωρό μου γάμησε με να τελειώσουμε . Όταν ζήτησα παραπάνω πίεση στον αυχένα δυσανασχετήσει. Υ τα την βλέπω κάθε φορά ρωτάω τι πρόγραμμα κάνει λες και δεν ξέρω και επιλέγω πάντα άλλη έτσι για σπάσιμο .
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 231
- Πόντοι
- 21
Κανένας μύστης που έχει επισκεφτεί τελευταία το εν λόγω ίδρυμα; Έιδα στο Instagram ότι φέρανε 2 πιτσιρίκες στα στορυ τούς και λέω να επισκεφτώ μες τη βδομάδα
Επισκεψη στις νταμες και το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο....μονο μια παρων,που ηταν η Ελενη....πολυ χαλια...ενω στο τηλ. μου λεει οτι σε λιγο θα φτασει και 2 κοπελα,εν τελει δεν ηρθε καμια...εκανα να πατησω κοντα στα 2 χρονια και βλεπω να ξαναπαταω σε καμια 5ετια....
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 231
- Πόντοι
- 21
Συναγωνιστ αυτή την Ελένη λες μάλλον..Οντως λέει ψέμματα και έχει γίνει πολύ σάπια άσε που έρχεται και σουρωμενη. Υπόψιν μου ειχε πει ότι πάει στο νοσοκομείο μέρα πέρα μέρα για τα νεφρά τις μάλλον αιμοκάθαρση αλλά δεν είμαι και σίγουρος..Επίσης μου έδωσε κ το τηλέφωνο της και καλά θ ανοίξει δικό της χώρο με μια φίλη κ μου έστελνε μηνύματα μόνο για να πάω στο dames για να την πηδηξω ξανά..Επισκεψη στις νταμες και το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο....μονο μια παρων,που ηταν η Ελενη....πολυ χαλια...ενω στο τηλ. μου λεει οτι σε λιγο θα φτασει και 2 κοπελα,εν τελει δεν ηρθε καμια...εκανα να πατησω κοντα στα 2 χρονια και βλεπω να ξαναπαταω σε καμια 5ετια....
Συνημμένα
Το σωμα τις ταιριαζει,αλλα το μαλλι οχι....μπορει να ειναι και παλια φωτογραφια...Συναγωνιστ αυτή την Ελένη λες μάλλον..Οντως λέει ψέμματα και έχει γίνει πολύ σάπια άσε που έρχεται και σουρωμενη. Υπόψιν μου ειχε πει ότι πάει στο νοσοκομείο μέρα πέρα μέρα για τα νεφρά τις μάλλον αιμοκάθαρση αλλά δεν είμαι και σίγουρος..Επίσης μου έδωσε κ το τηλέφωνο της και καλά θ ανοίξει δικό της χώρο με μια φίλη κ μου έστελνε μηνύματα μόνο για να πάω στο dames για να την πηδηξω ξανά..
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 231
- Πόντοι
- 21
Μια Ελένη δουλεύει χρόνια αυτή είναι καστανοξανθη εκτός αν ήρθε κάποια καινούρια..Η φώτο ναι έχει καιρό αλλά έχω ανεβάσει αν δεις σε προηγούμενα μηνύματα και άλλες φώτο της πρόσφατες με μακρύ μαλλιΤο σωμα τις ταιριαζει,αλλα το μαλλι οχι....μπορει να ειναι και παλια φωτογραφια...
kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα πρόσφατο με διπλό. Σάσα Αριάνδνη. η πρώτη γνωστή και μη εξαιρετέα. Η δεύτερη πήγε να μου το παίξει παρθένα ητούσε έξτρα για τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό. Δεν υπέκυψα. Ένιωσα πορνοστάρ με μία μιλφ- γκιλφ να μου γλείφει τα αρχίδια και μμία βελτιωμένη σε σχέση με το καλοκαίρια πιτσιρίκα να ρουφάει τον πούτσο μου όσο πιο βαθειά μπορεί. Γάμησα μόνο Αριάδνη σε δύο στάσεις βάζοντας τη Σάσα είρε να μο γλείφει τα αρχίδια είτε το στήθος μου όσο τις έβαζα του κόσμου όλα τα δάχτυλα στην κωλάρα της. Κόστος στα 90 ευρώ.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.811
- Πόντοι
- 2.356
Κανε αν θες μία περιγραφή την πιτσιρίκα ηλικία κλπΠέρασμα πρόσφατο με διπλό. Σάσα Αριάνδνη. η πρώτη γνωστή και μη εξαιρετέα. Η δεύτερη πήγε να μου το παίξει παρθένα ητούσε έξτρα για τσιμπούκι χωρίς προφυλακτικό. Δεν υπέκυψα. Ένιωσα πορνοστάρ με μία μιλφ- γκιλφ να μου γλείφει τα αρχίδια και μμία βελτιωμένη σε σχέση με το καλοκαίρια πιτσιρίκα να ρουφάει τον πούτσο μου όσο πιο βαθειά μπορεί. Γάμησα μόνο Αριάδνη σε δύο στάσεις βάζοντας τη Σάσα είρε να μο γλείφει τα αρχίδια είτε το στήθος μου όσο τις έβαζα του κόσμου όλα τα δάχτυλα στην κωλάρα της. Κόστος στα 90 ευρώ.
kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Ηλικία 30 περίπου . Κατσανο μαλλί . Ύψος 1,75 , σφιχτό κορμί ωραίο βυζί φυσικό .
αυτη η Αριαδνη λες και κανει αγγαρεια ειναι ρε πουστη. στη αρχη, γιατι μετα γαμιεται μια χαρα. βγαζει μια ξυνιλα. μια φορα πηγε να μου φορεσει προφυλακτικο ενω ακομα δεν μου ηταν ορθιος! λεω ρε συ τι κανεις?? μετα ομως γαμιοταν σαν σκυλι και εδινε και γλωσσωφιλα που δεν δινει γενικα(νομιζω). ειναι λιγο περιεργη η φαση της. εχει και κωλαρα. Α! μια αλλη φορα πηγε να με ξεπεταξει στη πιπα, δλδ κανα 5λεπτο βαρια. λεω θελω κι αλλο. μου αρεσει πολυ. ε, μετα δεν σταματουσε να τον ρουφαει! θελει λιγο γκαζι και καθοθηγηση μαλλον
kost_pap_8585
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2024
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Κουτοπόνηρη είναι . Μια άλλη φορά δεν είχε ρέστα τάχα μου , την έβαλα να ψάξει και να βρει τελικά . Γενικά αυτό κόλπο με τα ρέστα πολλές προσπαθούν να το κάνουν .
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 1K