DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 2.257
Καλημέρα φίλε. Κατάλαβα τί λες. Ευχαριστώ.Οχι φιλε
απλα το τηλεφωνο τους ειναι .....top secret
Καλημέρα φίλε. Κατάλαβα τί λες. Ευχαριστώ.Οχι φιλε
απλα το τηλεφωνο τους ειναι .....top secret
Και σε μένα και σε άλλους τα ιδια έχει κάνει και καλα κανεις κ γραφεις αφου ετσι νοιωθεις αλλά η αναφορά σε πραγματικό όνομα ( αν όντως είναι αυτο) ειναι φάουλ.Παιδια καλημερα. Να πω και γω την εμπειρια μου. Η τυπισσα ειναι εντελως ψυχοπαθης, ειναι θλιβερο πως ενα κοριτσι 22 χρονων καταντησε ετσι απο την πρεζα και την κακομεταχειριση.. Επι 5 μηνες γινοταν το ιδιο πραγμα ακριβως. Ανταλλαζαμε μηνυματα εδω, λεγαμε να βρεθουμε την ταδε μερα δεν εδινε τηλ ουτε τιποτα και μετα εξαφανιζοταν και εστελνε 3 βδομαδες μετα οτι επεστρεψε και σορι και ειναι διαθεσιμη. Τεσπα δεν ειχα τιποτα να χασω και πηγαινα με τα νερα της. Προχτες λοιπον αφου την πιεσα λιγο και της λεω δεν γινεται να βρεθουμε αν δεν μου δωσεις ενα τροπο επικοινωνιας, μου εδωσε το τελεγκραμ της. Κατεβαζω το τελεγκραμ μιας και δεν ειχα, της στελνω μηνυμα κλεινουμε ραντεβου για σημερα σε χοτελ βπ και χτες στην τελικη επιβεβαιωση παλι εξαφανιζεται…Ξυπναω σημερα και βρισκω μηνυματα να της στειλω φωτογραφιες και οτι ειμαι μπατσος και θελω να την καταστρεψω κλπ κλπ και αφου με απειλει, με μπλοκαρει κιολας. Δεν εχω λογια πραγματικα... Αλλα το καλυτερο τελικα ειναι αλλο.
Εμαθα μολις απο φιλαρακι εδω μεσα που του ειπα την ιστορια οτι την πετυχε προσφατα και λεει πηδιοταν με ενα ναρκομανη "κοκκινο δρακο" για να γινει κι αυτη διασημη (γελαω) και το σωμα της εχει παθει χοντρη μολυνση ειναι κατακοκκινο με εκζεματα και φουλ σπυρια παντου με πυον
Και σε μένα και σε άλλους τα ιδια έχει κάνει και καλα κανεις κ γραφεις αφου ετσι νοιωθεις αλλά η αναφορά σε πραγματικό όνομα ( αν όντως είναι αυτο) ειναι φάουλ.
Και με εμένα ξαφνικά κόβει επικοινωνία. Μια, δύο, κατάλαβα τι παίζει. Με εσένα όμως βλέπω το πήγε σε άλλο επίπεδο. Τώρα το τελευταίο με το δράκο δε ξέρω αν ισχύει ή αν απλά το σκέφτηκες για να τη ξεφτυλίσεις και καλά.Παιδια καλημερα. Να πω και γω την εμπειρια μου. Η τυπισσα ειναι εντελως ψυχοπαθης, ειναι θλιβερο πως ενα κοριτσι 22 χρονων καταντησε ετσι απο την πρεζα και την κακομεταχειριση.. Επι 5 μηνες γινοταν το ιδιο πραγμα ακριβως. Ανταλλαζαμε μηνυματα εδω, λεγαμε να βρεθουμε την ταδε μερα δεν εδινε τηλ ουτε τιποτα και μετα εξαφανιζοταν και εστελνε 3 βδομαδες μετα οτι επεστρεψε και σορι και ειναι διαθεσιμη. Τεσπα δεν ειχα τιποτα να χασω και πηγαινα με τα νερα της. Προχτες λοιπον αφου την πιεσα λιγο και της λεω δεν γινεται να βρεθουμε αν δεν μου δωσεις ενα τροπο επικοινωνιας, μου εδωσε το τελεγκραμ της. Κατεβαζω το τελεγκραμ μιας και δεν ειχα, της στελνω μηνυμα κλεινουμε ραντεβου για σημερα σε χοτελ βπ και χτες στην τελικη επιβεβαιωση παλι εξαφανιζεται…Ξυπναω σημερα και βρισκω μηνυματα να της στειλω φωτογραφιες και οτι ειμαι μπατσος και θελω να την καταστρεψω κλπ κλπ και αφου με απειλει, με μπλοκαρει κιολας. Δεν εχω λογια πραγματικα... Αλλα το καλυτερο τελικα ειναι αλλο.
Εμαθα μολις απο φιλαρακι εδω μεσα που του ειπα την ιστορια οτι την πετυχε προσφατα και λεει πηδιοταν με ενα ναρκομανη "κοκκινο δρακο" για να γινει κι αυτη διασημη (γελαω) και το σωμα της εχει παθει χοντρη μολυνση ειναι κατακοκκινο με εκζεματα και φουλ σπυρια παντου με πυον οποτε μαλλον γλυτωσαμε… Ε σορι Δαφνη μου @dafnii89
Το πρεζάκι το λες έτσι ή όντως είναι?Παιδια καλημερα. Να πω και γω την εμπειρια μου. Η τυπισσα ειναι εντελως ψυχοπαθης, ειναι θλιβερο πως ενα κοριτσι 22 χρονων καταντησε ετσι απο την πρεζα και την κακομεταχειριση.. Επι 5 μηνες γινοταν το ιδιο πραγμα ακριβως. Ανταλλαζαμε μηνυματα εδω, λεγαμε να βρεθουμε την ταδε μερα δεν εδινε τηλ ουτε τιποτα και μετα εξαφανιζοταν και εστελνε 3 βδομαδες μετα οτι επεστρεψε και σορι και ειναι διαθεσιμη. Τεσπα δεν ειχα τιποτα να χασω και πηγαινα με τα νερα της. Προχτες λοιπον αφου την πιεσα λιγο και της λεω δεν γινεται να βρεθουμε αν δεν μου δωσεις ενα τροπο επικοινωνιας, μου εδωσε το τελεγκραμ της. Κατεβαζω το τελεγκραμ μιας και δεν ειχα, της στελνω μηνυμα κλεινουμε ραντεβου για σημερα σε χοτελ βπ και χτες στην τελικη επιβεβαιωση παλι εξαφανιζεται…Ξυπναω σημερα και βρισκω μηνυματα να της στειλω φωτογραφιες και οτι ειμαι μπατσος και θελω να την καταστρεψω κλπ κλπ και αφου με απειλει, με μπλοκαρει κιολας. Δεν εχω λογια πραγματικα... Αλλα το καλυτερο τελικα ειναι αλλο.
Εμαθα μολις απο φιλαρακι εδω μεσα που του ειπα την ιστορια οτι την πετυχε προσφατα και λεει πηδιοταν με ενα ναρκομανη "κοκκινο δρακο" για να γινει κι αυτη διασημη (γελαω) και το σωμα της εχει παθει χοντρη μολυνση ειναι κατακοκκινο με εκζεματα και φουλ σπυρια παντου με πυον οποτε μαλλον γλυτωσαμε… Ε σορι Δαφνη μου @dafnii89
Και με εμένα ξαφνικά κόβει επικοινωνία. Μια, δύο, κατάλαβα τι παίζει. Με εσένα όμως βλέπω το πήγε σε άλλο επίπεδο. Τώρα το τελευταίο με το δράκο δε ξέρω αν ισχύει ή αν απλά το σκέφτηκες για να τη ξεφτυλίσεις και καλά.
Εγώ γιατί δεν τα έχω δει; Μόνο με τον εαυτό της βλέπω να έχει υλικό.Εννοειται ισχυει φιλε μου. Υπαρχουν και στορι στο ινστα της και βιντεακια στο διαδικτυο που φασωνονται..και γω τωρα τα εμαθα
Κοιτα δεν την εξετασα κιολας αλλα αυτο μου μεταφερθηκε..θελει λιγο προσοχηΤο πρεζάκι το λες έτσι ή όντως είναι?
Εγω πιστευω φιλε οτι ψαχνουν θυματα παιδακια που εχουν για προτυπα αυτα τα σκουπιδια για να τους φανε λεφτα. Γι αυτο ειναι καθηκον μας να προστατευσουμε τα πιτσιρικια και να την κανουμε ρομπαΜαλλονναλλος έχει τον λογαριασμό της και μας δουλεύει , είναι εντελώς παλαυο αυτό που κανει
Παίζει και αυτό. Αλλά έχει ζητήσει λεφτά από κανέναν; Να μας πει και η @Sandra Magic αν ξέρει τι ισχύει μιας και βγαίνουν και για καφέ.Εγω πιστευω φιλε οτι ψαχνουν θυματα παιδακια που εχουν για προτυπα αυτα τα σκουπιδια για να τους φανε λεφτα. Γι αυτο ειναι καθηκον μας να προστατευσουμε τα πιτσιρικια και να την κανουμε ρομπα
Αφού δε ζητα λεφτά.Εγω πιστευω φιλε οτι ψαχνουν θυματα παιδακια που εχουν για προτυπα αυτα τα σκουπιδια για να τους φανε λεφτα. Γι αυτο ειναι καθηκον μας να προστατευσουμε τα πιτσιρικια και να την κανουμε ρομπα
Φροντισε να πληρωσεις τσαμπα δωματιο επισης προσεχε μην σκασει με τιποτα τραμπουκουςΑφού δε ζητα λεφτά.
Εγώ έχω ραντεβού υποτίθεται σε δύο μέρες μαζί της αλλά δεν θα έρθει λογικά χαχαχαχ
Είσαι τυχερός, εγώ δε μπόρεσα καν να κανονίσω ραντεβού.Αφού δε ζητα λεφτά.
Εγώ έχω ραντεβού υποτίθεται σε δύο μέρες μαζί της αλλά δεν θα έρθει λογικά χαχαχαχ
Με τέτοια συμπεριφορά μου έχει μαραθεί.Μόλις έσβησε telegram,άρα μας διαβαζει.
Όπως και να έχει είναι πανέμορφο το κορίτσι, και μακάρι να δουλεψει