You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Cyprus China Town…
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mforfcy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 201
- Πόντοι
- 866
πολυ θεωρια και απο πραξη τιποτα τυπε :SCyprus China Town…
Τελικά ρε παιδιά έχετε κανένα τηλέφωνο, παίζει τίποτα με κανένα βιετναμέζικο, ή είστε μόνο μπλά, μπλά…
kotsoskotsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μπες μέσα σε MIAMI, Troccadero και τα άλλα σκατομάγαζα που έχει Λευκωσία, χούφτωσε καμία από τις 30 – 50 γκόμενες – κινέζες κλπ. που θα βρεις εκεί πέρα στο καθένα, κέρνα κανένα ποτό και ζήτα τηλέφωνο στα ίσα. Όλες γαμιούνται έξω και φτηνά. 50 – 60 Ευρώ θα τις γαμάς μέχρι να βαρεθείς.
ρωτησες 3 φορες μεσα σε 7 λεπτά και δεν πηρες απάντηση απο κανένα γιατί προφανώς κανείς ο οποίος γνωρίζει δεν μπηκε εδώ.Cyprus China Town…
Τελικά ρε παιδιά έχετε κανένα τηλέφωνο, παίζει τίποτα με κανένα βιετναμέζικο, ή είστε μόνο μπλά, μπλά…
Ηταν ανάγκη να ανοίξεις και δικό σου θέμα;

apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 201
- Πόντοι
- 866
ψοφαει για εξαερωση ο τυποςρωτησες 3 φορες μεσα σε 7 λεπτά και δεν πηρες απάντηση απο κανένα γιατί προφανώς κανείς ο οποίος γνωρίζει δεν μπηκε εδώ.
Ηταν ανάγκη να ανοίξεις και δικό σου θέμα;
![]()
Cyprus China Town…
τελικα υπαρχουν εξωγηνοι μεταξυ μας!τοσα χρονια δεν πηρες χαμπαρι που και πως παιζεται το παιχνιδι?να ειναι καλα ο παππους μου που πρωτος ανοιξε τα ματια στους αλλους κολογερους χαχαχα.αν θες σαβατοκυριακο τον βρισκεις στο περιπτερο στην λυδρας και στα καφε γυρο,θα σου βρει οτι θελεις απο 5-30 ευρο.τηλεφωνα βαριεμαι να στελνω και δεν τα κρατω,δεν γαμω τις ιδιες.πηγαινε κυριακη να παιξης μονος,αν δεν βρεις παρε με τηλεφωνο να σου βρω.απο τηλεφωνα δεν απαντανε οι πιο πολλες,αντε γεια λεει και ο τσουκαλας του ολυμπιακου.
Μπες μέσα σε MIAMI, Troccadero και τα άλλα σκατομάγαζα που έχει Λευκωσία, χούφτωσε καμία από τις 30 – 50 γκόμενες – κινέζες κλπ. που θα βρεις εκεί πέρα στο καθένα, κέρνα κανένα ποτό και ζήτα τηλέφωνο στα ίσα. Όλες γαμιούνται έξω και φτηνά. 50 – 60 Ευρώ θα τις γαμάς μέχρι να βαρεθείς.
σου εστειλα ενα νουμερο και το κινιτο μου αν θες βοηθεια.μεχρι δευτερα θα ειμαι κυπρο,μετα εφυγα.
μπορεις να μου στειλεις κι εμενα το κινητο της βιετναμεζας σε παρακαλω πολυ;
ευχαριστω
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Πάντως ο τίτλος θα ήταν πιο σωστός σε "Vietnam - Town"!

kotsoskotsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
α τι μου θυμισες,trocatero με τον κυριο πολυ το γκαρσονι.καθε εβδομαδα 100 λιρες επαιρνα γκομενες,πριν 16 χρονια 18 χρονων τοτε.εμεινες χρονια πισω φιλε εδω και πολλα χρονια ειναι καφε εκει,ουτε μιαμι υπαρχει.
Δεύτερο χτύπημα της μοίρας που καταστρέφει τοποθεσία ορόσημο για την πορνοδιαστροφική μου διαδρομή. Η πρώτη ήταν το κλείσιμο του Strip Τέσσερα – μέχρι τα 20 επικές μαλακίες και το Troccadero στη Κύπρο σαν φαντάρος με ομαδικές παρτούζες 6 – 7 φαντάροι με τα κορίτσια, highfive την ώρα που γάμαγες και τέτοια.
Πάει :'(, σιγά σιγά καταστρέφεται η κοινωνία – το τέλος έρχεται …
Δεύτερο χτύπημα της μοίρας που καταστρέφει τοποθεσία ορόσημο για την πορνοδιαστροφική μου διαδρομή. Η πρώτη ήταν το κλείσιμο του Strip Τέσσερα – μέχρι τα 20 επικές μαλακίες και το Troccadero στη Κύπρο σαν φαντάρος με ομαδικές παρτούζες 6 – 7 φαντάροι με τα κορίτσια, highfive την ώρα που γάμαγες και τέτοια.
Πάει :'(, σιγά σιγά καταστρέφεται η κοινωνία – το τέλος έρχεται …
Που το θυμηθηκες το 4, Αχ ρε Αθήνα τι μου έκανες...
Christos12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Υπαρχει ακομη αν ναι που ειναι;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 315