You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Cult/Ρετρό φωτογραφίες από παλιά μπουρδέλα και όχι μόνο.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
Τσοντάδικο ΛΑΟΥ Κολοκυνθούς 55 φώτο αρχές δεκαετίας του 80.
====
! Eιναι το πολυ παλιο Θέατρο του Λαού του Βούξινου , οπου παιζόντουσαν επιθεωρήσεις , οπερέτες κλπ Μετά εγινε σινεμά κανονικο , και αργότερα τσοντάδικο/
ακριβώς η ίδια πορεία δηλ με το Σταρ στην Αγ. Κων/ ντίνου
Πολλοι απο τους παλιότερους εξ ημών ένιωσαν ,, κατι- οταν το είδαν ξαφνικα γκρεμισμένο-- και μετά εργοτάξιο..
Ιδου μερικές >>> ινφος >>
====
! Eιναι το πολυ παλιο Θέατρο του Λαού του Βούξινου , οπου παιζόντουσαν επιθεωρήσεις , οπερέτες κλπ Μετά εγινε σινεμά κανονικο , και αργότερα τσοντάδικο/
ακριβώς η ίδια πορεία δηλ με το Σταρ στην Αγ. Κων/ ντίνου
Πολλοι απο τους παλιότερους εξ ημών ένιωσαν ,, κατι- οταν το είδαν ξαφνικα γκρεμισμένο-- και μετά εργοτάξιο..
Ιδου μερικές >>> ινφος >>
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ωραιο ποστ
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ωραίο θέμα ! επί τέλους κάτι διαφορετικό ;)
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
καπου στην κατω γλυφαδα έμεναν οι αδερφές του ωναση απο την δεκετία του 20 .ξερεις που είναι? εχω δει ενα παλιο "αρχοντικο" στην παραλιακη ..ωραίο θέμα ! επί τέλους κάτι διαφορετικό ;)
καπου στην κατω γλυφαδα έμεναν οι αδερφές του ωναση απο την δεκετία του 20 .ξερεις που είναι? εχω δει ενα παλιο "αρχοντικο" στην παραλιακη ..
πόσο μα πόσο νέος ...είσαι ?!!!!!!!!!!!! έχω την εντύπωση ότι το ξέρω ;) αν και μένα μου το είχανε δείξει πρίν πολλά χρόνια .
btw ..είχα γνωρίσει και μία γραμματέα του πρίν από κάτι χρόνια
είναι στο κομμati πρός τον αντωνόπουλο (αστερια ) ;)
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
καπου στην κατω γλυφαδα έμεναν οι αδερφές του ωναση απο την δεκετία του 20 .ξερεις που είναι? εχω δει ενα παλιο "αρχοντικο" στην παραλιακη ..
Πλάκα στην πλάκα υπάρχει ανεκμετάλευτη περιουσία του Ιδρύματος Ωνάση στην Γλυφάδα και βρίσκεται κοντά στις Δοικητικές Υπηρεσίες του ΙΚΑ. Έτσι για την πληροφορία.
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Ευτυχώς πουλήθηκε ο σκορπιός σε ρώσουςΠλάκα στην πλάκα υπάρχει ανεκμετάλευτη περιουσία του Ιδρύματος Ωνάση στην Γλυφάδα και βρίσκεται κοντά στις Δοικητικές Υπηρεσίες του ΙΚΑ. Έτσι για την πληροφορία.
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Από την ταινία: Το Ρετιρέ της Καβάλας. 1986 στο ΣΙΝΕ ΛΑΟΥ
dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...το σινε "ΛΙΝΑ" στη δημητσανας στους αμπελοκηπους το θυμαται κανεις ? δεκαετια '80 κοπανατζηδες απ το λυκειο πηγαιναμε εκει τωρα εχει γινει σουπερμαρκετ "βασιλοπουλος" ,δυστυχως δε μπορεσα να βρω φωτος...
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
...το σινε "ΛΙΝΑ" στη δημητσανας στους αμπελοκηπους το θυμαται κανεις ? δεκαετια '80 κοπανατζηδες απ το λυκειο πηγαιναμε εκει τωρα εχει γινει σουπερμαρκετ "βασιλοπουλος" ,δυστυχως δε μπορεσα να βρω φωτος...
Αυτό με τις φωτογραφίες και το Βίντεο είναι το δύσκολο. Νομίζω ότι το σινέ Λίνα έγινε Ατλάντικ. Τώρα το πήρε ο Βασιλόπουλος;
dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...ναι ,τα ατλαντικ εχουν κλεισει...
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι
- 1.686
μεχρι και στα μπουρδελα λαδωνουμε τυπε :S
γαμω την ν.δ
Θυμάσαι την χρονική περίοδο 1993-1999 που πηδούσαμε
πανέμορφες νέες Ρωσίδες στα μπουρδέλα με 3 χιλιάδες δρχ ( 8 ,8 ευρώ ! ) ;
Και με 10 χιλιάδες δρχ στα στούντιο ,που είχαν πολλές Ρωσίδες !
( 29,3 ευρώ )
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Στις 30 Σεπτεμβρίου του 1852, μια φοβερή θύελλα ξέσπασε ξαφνικά στον ουρανό της Αθήνας. Ήταν μια θύελλα που -όπως καταγράφηκε από τους κατοίκους της εποχής- κυριολεκτικά σάρωσε οτιδήποτε συνάντησε στο πέρασμα της. Δέντρα ξεριζώθηκαν, σπίτια γκρεμίστηκαν, αλλά, το κυριότερο, η μια από τις τρεις κολώνες που έστεκαν χωριστά από τις υπόλοιπες στο ναό του Ολυμπίου Διός, στο κέντρο της πόλης, κατέπεσε. Το συμβάν αυτό θεωρήθηκε τόσο σημαδιακό από τους Αθηναίους, ώστε επί πολλές δεκαετίες αργότερα, όταν ήθελαν να προσδιορίσουν την εποχή εκείνη, έλεγαν χαρακτηριστικά: «τον καιρό της κολώνας».
(Φωτογραφικό αρχείο Mουσείου Mπενάκη)
Πρώτο πλάνο είναι οι στήλες Ολυμπίου Διός.
Το βουνό πίσω από την Ακρόπολη και αριστερά πρέπει να είναι το Αιγάλεω.
(Φωτογραφικό αρχείο Mουσείου Mπενάκη)
Πρώτο πλάνο είναι οι στήλες Ολυμπίου Διός.
Το βουνό πίσω από την Ακρόπολη και αριστερά πρέπει να είναι το Αιγάλεω.