DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το πρωινό του,όπως το χε δηλώσει ο ίδιος άλλωστε, ήταν μια ολόκληρη τούρτα καθε πρωί.
συμφωνω! ο τυπος αφηνε και νυχια για να γρατζουναει τους αντιπαλους του!!!πιο καλτ φιγουρα στο μπασκετ απο τον Ουολτερ Μπερι υπαρχει???
Τον Καραγκιοζόπουλο στο μεταξύ, δεν το είχαν γραπώσει για μία υπόθεση αποπλάνησης; Βρέθηκε να καβαλάει μία 15χρονη; Καλά θυμάμαι; Μιας και μιλάμε για ΑΕΚ, θυμάστε το Βασίλη Πια; Τον Τζίμη Πατίκα; Τον Κώστα Δίντσικο;
χωραει... εχει βγαλει το καθισμα του οδηγου και καθεται στο πισωΒασικός ο Τκατσένκο (σήμερα είναι ταξιτζής -πώς διάολο χωράει σε ταξί;)
συμφωνω! ο τυπος αφηνε και νυχια για να γρατζουναει τους αντιπαλους του!!!
Φοβερή κίνηση μέσα και ένα από τη ρακέτα και τέλειο μεσαίο και κοντινό σούτ.πιο καλτ φιγουρα στο μπασκετ απο τον Ουολτερ Μπερι υπαρχει???
Μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα παιχτούρα. Άσσος στον μπάφο επιπλέον.Ο Ρόι Τάρπλει...ειδικά η κοιλιά του.
Σωματότυπος Χρήστος Τσέκου με τριχοφυία Παναγιώτη Αριδά. Ο Τάρας Μπούλμπα, όχι αστεία. Η σιβηρινή αρκούδα.τρελη κοιλια και ... τριχωτη ειχε ο Μιλισεβιτς της ΑΕΚ
Πέρα από τη φάτσα και το στύλ, cult ήταν και το βαφτιστικό του όνομα. Εγώ, μέχρι να τον ακούσω, έναν Παγώνη ήξερα και εκείνου ήταν το επώνυμό του. Στο κατάστημα με τις γραβάτες αναφέρομαι.Μια κι έχουν αναφερθεί πολλοί χαιταίοι, οι παλιότεροι σίγουρα θα θυμούνται την ανυπέρβλητη φιγούρα του Παγώνη Βακαλόπουλου στον Ηρακλή επί Χατζηπαναγή
Μαρκ Πέτγουει. Παικταράς και κείνος. Δυναμικός ρημπάουντερ, με σπουδαίο τζάμπ-στόπ σούτ. Και φούμα-φούμα στα βοτσαλάκια ήταν όμως και κείνος που να πάρει. Εξ ου και τον έφαγε μία συμμορία κόκας.Στάζει πιπέρι, η μαυρη π....α του Μπέρι.
Τον Σκάρι του Ολυμπιακού τον θυμάστε; που πλακονώταν με τον Γιατζόγλου;
Τον Μαρκ Πέτγουϊ; που τον σκότωσαν στην αμερική.
Το άλλαξα μόλις. Ευχαριστώ για τη διόρθωση. Πώς μου 'ρθε να τον πώ Νίκο; Μάλλον φταίει που δεν έχω συνηθίσει να κοιμάμαι μεσημέρι. Μου 'πεσε βαρύς ο υπνάκος που 'ριξα.ΧΡΗΣΤΟΣ Αρδίζογλου.
Χαχαχα, γιατί για τους υπόλοιπους δέκα (δωδέκατο ας λογαριάσουμε το Γιαννάκη) του Ιωνικού Νικαίας, τι έχεις να πείς;o Σαρανταένας τι θιμιθικες ρε φιλε
τι μου θυμίσατε τον χριστάρα ρε παιδιά όταν είχε προπόνηση έμπαινε στο λεωφορείο από τον αγ. ελευθέριο στην αχαρνών και διάβαζε ποπαυ στο γήπεδο στην προπόνηση πήγαινε πρώτος αλλά στο αγωνιστικό χώρο τελευταίος γιατί ξεχνιόταν στον καθρέπτη όπου χτενίζοταν με της ώρες.ΧΡΗΣΤΟΣ Αρδίζογλου.
O Βλαντιμιρ Τκατσιενκο παντως ειχε βγει καλυτερος παιχτης της Ευρωπης το 1979!τον τσατσένκο ξεχάσαμε!!
καλό!!!!!!!Στην παρακατω φωτογραφια ειναι καπου ο Τκατσιενκο! Ποιος ειναι αρκετα μαγκας να τον εντοπισει ;