Νέα

Cult φιγούρες αθλητών που μας έχουν μείνει αξέχαστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γκαλης με αφανα

Συνημμένα

• galis1.jpg
    galis1.jpg
    20,1 KB · Εμφανίσεις: 27

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Τώρα που κυκλοφορούν χιλιάδες τέτοιοι γύρω μας, καταλαβαίνω πώς ο Κασουρίδης έμοιαζε κυρίως με... Αλβανό.
Γρυλλιωνάκης. Χρήσιμος παίκτης, μαχητής. Αλλά χτίστης-μπετατζής, όπως ο Τζαλαλής.
Κορωνιός. Αν είχε περισσότερη ψυχή και μυαλό πήγαινε για διάδοχος του Γιαννάκη. Αλλά Γιαννάκης μία φορά γεννήθηκε στην Ελλάδα. Ως έφηβος, ο Γιαννάκης, έκανε μόνος του μπασίματα και σούτ μέχρι τα μεσάνυχτα, με το φως του φεγγαριού από πάνω του και μετά για να φύγει από το γήπεδο πηδούσε πάνω από τα κάγκελα. Ο φύλακας είχε κλείσει τους προβολείς και είχε κλειδώσει τις πόρτες δύο ώρες νωρίτερα. Ο Κορωνιός πάντα αρκείτο στο ότι ήταν ο στάρ της γειτονιάς του. Επιπλέον, ο Γιαννάκης, αφού είχε γυρίσει από τους Σέλτικς και πριν μεταγραφεί στον Άρη, έκανε δύο ώρες παραπάνω προπόνηση απ' ότι όλη η υπόλοιπη ομάδα του Ιωνικού Νικαίας. Μία ώρα πριν, τρέξιμο, κάμψεις, σκοινάκι και μία ώρα μετά, ντρίμπλες, σούτ, τρίποντα, βολές, μπασίματα.
πάντως εγώ είχα ακούσει το ίδιο και για τον Κορωνιό πως έφευγε όλη η ομάδα του Περιστερίου και αυτός καθόταν και έκανε προπόνηση στα τρίποντα. Μετά το Σούμποτιτς τον θεωρώ το δεύτερο καλύτερο τριποντέρ!

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
καλό!!!!!!! :2funny:
Μου θύμισε τα κουίζ που βάζουν τα καναλάκια για να παίρνουν τα κορόιδα στο 090...

Εμένα κάτι σαν Κοκολάκη μου κάνει αυτός που έπαιξε και στην τηλεόραση σε ένα σήριαλ με τον Μπέζο της Ελλάδος τα παιδιά όπου έκανε τον προπονητή μπάσκετ!!

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Θα αναφέρω και τον Σημαιοφορίδη που σαν ιδιαίτερο στοιχείο αν θυμάμαι καλά ήταν τα περίφημα αράουτ του ήταν σαν σέντρες!
Στους τρίχα για πουλόβερ απορώ που δεν αναφέρει κανένας τον Αναστόπουλο (rexona)
από τους τερματοφύλακες κοντός πρέπει να ταν και ο Αμπαδιωτάκης πάντως ο Δοξάκης ήταν όντως λάστιχο!
Απο συνθήματα το κορυφαιο ηταν το Καμπουρη Καμπουρη ασχημομουρη!
και επίσης κάλτ σύνθημα το 2 χιλιάρικα η σκεπαστή Τροχανά αδερφή! ( o θεός Τροχανάς είχε έρθει σε κόντρα με τους οργανωμένους και απο 2 κατοστάρικα που ταν το εισιτήριο για σκεπαστή το βαλε 2 χιλιάρικα!)
Τέλος  επειδή μικρός έπαιζα τερματοφύλακας έχω μια αδυναμία στους τερματοφύλαες και ειδικά της ομάδας μου της ΑΕΚ
καλτ λογω ονόματος ο τερματοφύλακας Σκευοφύλαξ! (πολύ παλιός αυτός)
και ο  Νίκος Χρηστίδης τερματοφύλακας με ειδικότητα στις αποκρούσεις πέναλτι. (κάποιες φορές τον είχαν κάνει αλλαγή με το Στεργιούδα μόνο γι αυτό το λόγο, σε αγώνες που πήγαιναν στα πέναλτι)
τερματοφύλακας κομήτης ο Σπύρος Οικονομόπουλος κάποια χρόνια ήταν αναπληρωματικός μια χρονιά έπαιξε φοβερά (πρωτάθλημα 89) και μετά χάθηκε...
Καλτ φάτσα είχε και ο Κύπριος Παντζιαράς του Άρη!

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Αυτόν τον ξεχάσαμε?

Συνημμένα

• o-psilos.jpg
    o-psilos.jpg
    58,5 KB · Εμφανίσεις: 55

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Όπως και ο Gordon Strachan,ο οποίος εδώ με ποιον μοιάζει?

Συνημμένα

• STRACHAN.jpg
    STRACHAN.jpg
    119,9 KB · Εμφανίσεις: 22

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0