Διαγραμμένο μέλος 242271
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 489
- Πόντοι
- 20
Αν ήθελες καλέ μου φίλε θα το έβλεπες αλλά!!!!!!!μμμ θα ηθελα να εβλεπα ετσι το γλυκο μου το μωρο
καυλαΕ μα ναι.. Θέλω να με δει να γαμαω γκόμενα μπροστά της(η και τις δυο μαζί) όποτε γιατί να μην κάνει και αυτή το ίδιο.. Και μεταξυ μας θέλω να την παιξω με την παρτυ της και να τρώει άλλη πουτσα
ψωλαρα ο χοντροςΝα στην γαμάει ο χοντρός.....
απιστεθτη καυλαΠόσο τέλειο να μου γαμάς τη γυναίκα από κώλο στα 4!
Στο ξανά λέω θα το έβλεπες καλέ μου φίλε άλλα μόνο λόγια ,,δεν έκανες κάτι για να γίνει το παιχνίδι..Θα ηθελα να δω το γλυκο μου μωρακι ετσι
μμμμ ετοιμο το πουτανακι να τον φαει
Πολύ μουναρα η πάνω!!!
Δεν πιστεύω να παίζετε WOT;ψωλαρα ο χοντρος
μη σου πω οτι δεν ψαχνουν καποιον για τη γυναικα τους αλλα για τον κωλο τους.....Μαγκες μην ψαρωνετε με οσους ειναι εδω και λενε οτι θελουν να τους γαμησουν την γυναικα τους...το πραγματικο cuckold ζευγαρι φαινεται απο την αρχη. Αυτοι εδω ειναι απλα γιατι καυλωνουν με το να λενε αλλοι ποσο καυλα ειναι η γυναικα τους και μεχρι εκει. Η συζυγος παιζει να μην ξερει καν οτι δειχνει γυμνες φωτο σε ολο το ιντερνετ ο αλλος. Μην τους δινετε πατημα να το συνεχιζουν. Ο πραγματικος ο cuckold που οντως ενδιαφερετε για το σκηνικο δεν εχει αναγκη να στελνει φωτος της γυναικας του για επιβαιβεωση και στο προφιλ να ξερετε μιλαει παντα η γυναικα πρωτα και μετα ο αντρας (αυτη αποφασιζει ποιος θα ειναι ο μπαλαντερ).
Εχεις λινκ; Ποια είναι;
Εύκολο!Θα ηθελα να δω το γλυκο μου μωρακι ετσι
Φαινεται ποιος καλοπερναει πιανει κι ολας!!!Πολύ καλή τεχνική ο κερατάς, ασκεί την κατάλληλη πίεση και με το ένα χέρι ώστε να μπορεί να τον παίζει ταυτόχρονα με το θέαμα..
Εύγε!
την βοηθαει να τον φαει πιο βαθυα ετρσι πρεπειΠολύ καλή τεχνική ο κερατάς, ασκεί την κατάλληλη πίεση και με το ένα χέρι ώστε να μπορεί να τον παίζει ταυτόχρονα με το θέαμα..
Εύγε!