kwstakhs_1312
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εαν καποιος θελει στρ8 φαση με τη γυναικα του γκομενα του η οτιδηποτε με ωραιο γυμνασμενο 25χρονο να στειλει πμ
Σε ευχαριστώ αλλά δεν ανοίγει για να δω τι μου έστειλες
Και πιος θα ειναι ο cuckold; Εσυ θα εισαι η γυναικα (και καλα) ,ενας ο γαμιας και που ειναι ο κερατας;καλησπέρα ενδιαφέρομαι για cuckold με έναν απόλυτα ενεργητικό για παρτούζα εγώ είμαι σε παθητικό ρόλο. Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει π.μ από Αθήνα
ο cuckold εγώ, ναι μπορεί να έπεζα και παθητικά, σε στούντιο με κοπέλαΚαι πιος θα ειναι ο cuckold; Εσυ θα εισαι η γυναικα (και καλα) ,ενας ο γαμιας και που ειναι ο κερατας;
Μηπως μπερδεψες τα νηματα;
Ενταξει παλι καλα που το ειπες στο πρωτο μυνημα, ησουν πολυ ξεκαθαρος...ο cuckold εγώ, ναι μπορεί να έπεζα και παθητικά, σε στούντιο με κοπέλα
μην κολλας σε λεπτομεριες κι εσυ,εδω ο ανθρωπος το εχει αναγκη πολυ!Και πιος θα ειναι ο cuckold; Εσυ θα εισαι η γυναικα (και καλα) ,ενας ο γαμιας και που ειναι ο κερατας;
Μηπως μπερδεψες τα νηματα;
Μετά θα πάς να την γαμησεις και εσύ και δε θα καταλαβαίνει τίποτα όμωςΓια τέτοια γαμήσια είναι η γυναίκα μου!
Ήδη δεν καταλαβαίνει η δικιά του...Μετά θα πάς να την γαμησεις και εσύ και δε θα καταλαβαίνει τίποτα όμως
Ναι αλλά και να ειναι ένας από μπροστά,,και να της γαμάει το λαιμό...Δεν υπάρχει καλύτερο απο το πισωκολλητό!