Επισκέπτης
εσυ εκλαψες οταν σου μπηκε το ελατηριο στη σουφρα?Κλαψε ρε. Παρτον και τηλεφωνο να του τα πεις. Κανει καλο.
μη στεναχωριεσαι, εισαι η μονη πουστρα με ενσωματωμενο σπιραλ....δε θα πιανεις και παιδια....
εσυ εκλαψες οταν σου μπηκε το ελατηριο στη σουφρα?Κλαψε ρε. Παρτον και τηλεφωνο να του τα πεις. Κανει καλο.
Πάντως όχι θρησκευόμενοι-πατριώτες τάχα μου δε!!!γιατι οποιες δεν το παιζουν ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, θα πρεπει να κανουν παιδι με τον οποιο τυχαιο? τι πατεραδες ειναι αυτη που αφηνουν τα παιδια του? και τι μαναδες που διαλεγουν για πατεραδες αυτους τους αντρες...?
Εχουν γενετικη προδιαθεση ε?
Και που ειναι 3 χιλιαδες χρονια τωρα?
Γιατι κανουν τσιμπουκια σε αμερικανους και λοιπες δυναμεις?
Ε ρε τους Ελληνες, τι τους επεφυλασσε η μοιρα ρε.
Δεν ξερεις ποσο μα ποσο με κανεις και λυπαμαι που μου το λες αυτο ΕΣΥ!!!!!
γιατι τωρα ειμαι σιγουρος οτι ο ορισμος του πατριωτη που ξερω ειναι ο σωστος
και ο ορισμος του φονταμεταλιστη μαλακα εξισου σωστος.
και του διανοητικα αναπηρου επισης.
Αντε ρε που θα μας πεις οτι δεν εχουμε το "προνομιο"...εμαθες καινουργια λεξη και μας το παιζεις πιο Ελληνας απο τους Ελληνες
αυτα που σου κρεμονται δεν ειναι αρχιδια μωρη πουστρα, μουνοχειλα ειναι!και οπως ειπαμε πριν λιγο... φαε φασολια ΚΑΙ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ και εσυ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ
εσυ εκλαψες οταν σου μπηκε το ελατηριο στη σουφρα?
μη στεναχωριεσαι, εισαι η μονη πουστρα με ενσωματωμενο σπιραλ....δε θα πιανεις και παιδια....
Ενώ ο Σαμαράς θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι εεε;;;γιατί εσύ αντί να ψηφίζεις Σαμαρά που είναι πατριώτης κάνεις μαλακίες και βγάζεις τον ΓΑΠ που κάνει τσιμπούκια σε ευρωπαιοαμερικάνους!
εσυ εκλαψες οταν σου μπηκε το ελατηριο στη σουφρα?
Τύπε δεν υπάρχουνε πραγματικοί έλληνες πια...τους πάτησε το τραίνο...
Ως ελληνική φυλή ποιους ορίζεις ακριβώς;;;μνο η ελιτ της ελληνικης φυλης εχει αισθηση του πετρωμενου της...
τσακωνομαστε ποιος θα σας γαμησει πρωτος!Ποιες ιδεολογικές διαφορές έχετε λαοτζήδες κ χρυσαύγουλοι αλήθεια;;;
Ενώ ο Σαμαράς θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι εεε;;;
Αν δεν μου δείξεις το γενεαλογικό σου δέντρο είτε μιλάς είτε κλάνεις το ίδιο κάνει...να μιλας για την οικογενεια σου...και οχι για εμας...
οσο και νασαι, καλος μαλακας εισαι κι εσυ
αντε τραβα να κατεβασεις κανενα ΠΑΡΑΝΟΜΟ τραγουδι απο τα τορεντς γιατι ειναι μαγκια να εισαι ΚΛΕΦΤΗΣ οταν εισαι ανηλικο σαν εσενα
Ως ελληνική φυλή ποιους ορίζεις ακριβώς;;;
μου τα μαθανε για να ξεχωριζω απο μακρια τις πουσταρες σαν εσεναΤα ξερεις βλεπω τα κολπα.
Στα μαθανε απο μικρο.
Μην παει χαμενη η επενδυση.
Καλά γαμηθείτε πρώτα μεταξύ σας CROSSDRESSER κ ψινάκηδες κ ελάτεεε μετά!!!τσακωνομαστε ποιος θα σας γαμησει πρωτος!
δες το και πάλι ρε μπας και το καταλάβεις αλλά δεν ελπίζω για σένα!Ενώ ο Σαμαράς θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι εεε;;;