pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ααα με την ψήφο πάει,όχι με το αίμα;;;τους δεξιους (πλην ντορας) και ενα κομματι του πασοκ...οι αλλοι ειναι ελληνοφωνοι αριστεροι
ΓΜΤ λάθος!!!
Ααα με την ψήφο πάει,όχι με το αίμα;;;τους δεξιους (πλην ντορας) και ενα κομματι του πασοκ...οι αλλοι ειναι ελληνοφωνοι αριστεροι
Εεεετσι... ειπα και εγω... εμεινε απο τεστοστερονη???αυτα που σου κρεμονται δεν ειναι αρχιδια μωρη πουστρα, μουνοχειλα ειναι!
εσενα ολα τα ποιματακια σου τελειωνουν ..."και τον φαγαμε εμεις καλα και ο αναλ χαντερ καλυτερα"Ρε στοκε... γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου και σε ολους εμας??? γιατι δεν προσπαθεις εστω να διευρυνεις το μυαλο σου και πετας αετο???
σου παει το γνωστο αλαμπουρνεζικο: Απο την πορτα σου περνω και τηγανιζεις ψαρια και μου πετας ενα κεφτε και σου λεω ευχαριστω δεν καπνιζω ...Ζητω η Κυπρος!!!
Αντε βγαλε ακρη ...συνομηλικε
Αν δεν μου δείξεις το γενεαλογικό σου δέντρο είτε μιλάς είτε κλάνεις το ίδιο κάνει...
ειμαι ανθρωπιστης ρε, δε τα βαζω με γυναικες, μη φοβασαιΕεεετσι... ειπα και εγω... εμεινε απο τεστοστερονη???
ετσι χωστα ...μπας και αισθανθεις αντρας για λιγο αποψε...
παντως φαε εσυ φασολια και κλασε μου οτι θες...
τα παντα ολα κανουμε... ελα και εσυ... εχει γελιοχαμος στο ισωμα γινετε εδω... απο μπουρδελοσιτε θα λυσουμε ολα τα πολιτικα ζητηματα στο τελος
εχετε βγει και εκτος θεματος η μου φενετε?
Μέχρι να τον δω πρωθυπουργό επετρεψέ μου να επιφυλάσσομαι...
δες ρε αναλ τι ωραιος πατριωτης και πες μου αν διαφωνεις! ;)
Ααα με την ψήφο πάει,όχι με το αίμα;;;
ΓΜΤ λάθος!!!
μονο η ελιτ της ελληνικης φυλης εχει αισθηση του πετρωμενου της...
Ωραία διπλωματική απάντηση!!!η συνειδηση της ελληνικοτητας ειναι ενας παραγοντας περα απο το δικαιο του αιματος...αλλιως θα πρεπει να πουμε ελληνες και τους συμμοριτες που ειναι στην πραξη εθνοπροδοτες...
την Ντορίτσα την καϊμένη γιατί την βγάζεις απ έξω?τους δεξιους (πλην ντορας) και ενα κομματι του πασοκ...οι αλλοι ειναι ελληνοφωνοι αριστεροι
Υπήρξατε κ ενωμένοι κ πάλι τα @@ σας λαμβάνατε!!!την Ντορίτσα την καϊμένη γιατί την βγάζεις απ έξω?
επειδή έκανε δικό της κόμμα?
θα ρθει πίσω κι αυτή όπως κι ο Κ/Φ και ο Μιχαλολιάκος!
Όλη η δεξιά ενωμένη ενάντια στους προδότες της αριστεροΠΑΣΟΚικής λαίλαπας που ξεπουλάει την Ελλάδα!!!!!!
και μετά κλάαααααααμα τα κουμούνια!
δηλαδη (επειδη με προκαλεσες και θελεις να μιλησουμε για ιστορια) εισαι απογονος του Ζερβα ?????? αυτου που πουλησε την Ελλαδα στους Εγγλεζους???τους δεξιους (πλην ντορας) και ενα κομματι του πασοκ...οι αλλοι ειναι ελληνοφωνοι αριστεροι
στον πατριωτισμό?Μέχρι να τον δω πρωθυπουργό επετρεψέ μου να επιφυλάσσομαι...
Πάντως να πω την αμαρτία μου από τον ΓΑΠ περισσότερο με εμπνέει...
Τί γλυφτράκι...μουσικο διαλειμα απο τα αριστερα αρχιδακια....
αφιερωμενο στο φιλο μου στη γερμανια
και ποιος σου ειπε ρε ανδρικελο οτι εσυ εισαι στην ελιτ αυτης της φυλης???
ποιος μαλακας σου λεει τετοια ψεμματα???
εσυ που εισαι σπερμα του πεταματου και το παραδεχεσαι κατσε στη παντα λοιπονκαι ποιος σου ειπε ρε ανδρικελο οτι εσυ εισαι στην ελιτ αυτης της φυλης???
ποιος μαλακας σου λεει τετοια ψεμματα???
Κοίτα βασικά ούτε τον ΓΑπ είδαμε ακόμα μιας κ ό,τι του δίνουνε απ'έξω το υπογράφει κ τίποτε περισσότερο...στον πατριωτισμό?
αφού είπαμε είσαι ούφο!
δεν πιάνεσαι.