Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.592
- Πόντοι
- 8.346
Δν νμζ να ρώτησα. Χάλασε το Google translateΝαι, ήμουν στην Τουρκία πριν φτάσω στην Αθήνα
Δν νμζ να ρώτησα. Χάλασε το Google translateΝαι, ήμουν στην Τουρκία πριν φτάσω στην Αθήνα
Καλησπέρα Κρύσταλ. Kαλώς όρισες και εσύ. Βραζιλία διάβασα ε;; Να δώσεις τα φιλιά μου σε ολα τα κορίτσια της χώρας σου. Φαντάζομαι κανεις και εσύ τέτοια ε;;Είμαι ταύρος, ναι πιστεύω!
Πρεπει να ειναι ο κυρ γραφειος "μαθαν οτι γαμιομαστε,πλακωσανε κ οι γυφτοι",λογικα.Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση ευγενικέ μου κύριε
You are very welcome, and quite honest for admitting it!Thank you!
Μείνε εκεί αγάπη μου.Ναι, ήμουν στην Τουρκία πριν φτάσω στην Αθήνα
50€/5φωτο χωρις φατσαΤι να γραψει, εδω δες τα εξτρα
Extra Service ❤ :
Reviews απο Τουρκια βλεπω που γαμανε ενα τεταρτο και λενε και ευχαριστω.
- ❤ Oral Sex Without Condom (OWO)= 20€
- ❤ CIM= 40€
- ❤ Combo OWO + CIM= 50€
- ❤ Prostate massage= 35€
- ❤ Deep Throat (depends on the size )= 50€
- ❤ Video making 10 min = 100€ (No Face Showing)
- ❤ Video making 15 min = 150€ (No Face Showing)
- ❤ Photo making ( 5 ) = 50€ (No Face Showing)
Θα σε ειδοποιησουμε κοπελια.
Το έχουν κάψει τελείως κάποιες,με λιγότερα λεφτά έχει βιζιτάρες που την ιδρώνουν την φανέλα.
Ας μείνει στους αγάμητους τους Τούρκους που τον παίζουν όλη μέρα.
Η Καλύτερη τιμωρία να φύγει από εδώ χωρίς φράγκοΤην απαξίωσες
Θέλω πολύ να δω όσες περισσότερες χώρες μπορώ, οπότε ο φίλος μου μου είπε ότι και οι Έλληνες ήταν γλυκοί, χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ.Μείνε εκεί αγάπη μου.
Εδώ ΠΡΈΠΕΙ να τα δουλέψεις τα λεφτά σου, με κάποιους μέχρι και τελευταίο ΣΕΝΤ, άσε που τα κορόιδα λίγο πολύ τελείωσαν.
Ναί!Καλησπέρα Κρύσταλ. Kαλώς όρισες και εσύ. Βραζιλία διάβασα ε;; Να δώσεις τα φιλιά μου σε ολα τα κορίτσια της χώρας σου. Φαντάζομαι κανεις και εσύ τέτοια ε;;
Ο φίλος σου, είπε πως είμαστε και κορόιδα?Θέλω πολύ να δω όσες περισσότερες χώρες μπορώ, οπότε ο φίλος μου μου είπε ότι και οι Έλληνες ήταν γλυκοί, χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ.
Οχι της ειπε οτι θα μας τα ακουμπισουνε οι μαλακεςΟ φίλος σου, είπε πως είμαστε και κορόιδα?
Το φτιαξα λιγοΘέλω πολύ να δω όσες περισσότερες χώρες μπορώ, οπότε ο φίλος μου μου είπε ότι και οι Έλληνες ήτανγλυκοίπιρφοροι, χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ.