Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
O Tσάμπο έχει σπάσει στην μαλακία και τον μπάφο
Αρχίζω να τον λυπάμαι
o tsambo τον tsimbισε επικά σήμερα
Μην κρατας την ανασα σου. ;) Πρωτα θα κολλησετε (και σκορπισετε) οι μισοι βλεννορροια και μετα θα με ξεφορτωθειτε.Αν ο tsambo έχει την παραμικρή tsipa θα πρέπει να εξαφανιστεί απο το σάιτ και να γλιτώσουμε και απο τις μαλακιες του.
Ιδανικά θα αυτοκτονήσει
τσαμπο τι ειναι ολα αυτα που σου καταμαρτυρουν;Μην κρατας την ανασα σου. ;) Πρωτα θα κολλησετε (και σκορπισετε) οι μισοι βλεννορροια και μετα θα με ξεφορτωθειτε.
Εγω οταν λεω για ψοφο οποιου τα κανει και τα πιστευει οντως αυτα που περιγραφουν εδω μεσα το εννοω σοβαροτατα. Αν εσυ θες να κανεις χαβαλε κανε, εγω δεν κανω ομως. :Sτσαμπο τι ειναι ολα αυτα που σου καταμαρτυρουν;
οφειλεις καποιες εξηγησεις σε ολους τους τριπλοκαποτακηδες που σε πιστεψαμε
εγω την αποψη μου για τους ακαποτους εξτρακηδες την εγραψα με μια ιστοριουλα λιγες σελιδες πρινΕγω οταν λεω για ψοφο οποιου τα κανει και τα πιστευει οντως αυτα που περιγραφουν εδω μεσα το εννοω σοβαροτατα. Αν εσυ θες να κανεις χαβαλε κανε, εγω δεν κανω ομως. :S
Οκ, αυτη ειναι η γνωμη σου. Πρεπει να συμμεριστω τη γνωμη σου για καποιο λογο ή εννοεις οτι τους αδικω με καποιο τροπο και τους καταπατω τα δικαιώματά τους? Ε, κανε λιγο υπομονη, θα βαρεθω να ασχολουμαι σε λιγο καιρο.απο κει και περα δε χρειαζεται να τους σπαμαρω το θρεντ με συμβουλες και νουθεσιες λες και ειμαστε στους προσκοπους
Μην κρατας την ανασα σου. ;) Πρωτα θα κολλησετε (και σκορπισετε) οι μισοι βλεννορροια και μετα θα με ξεφορτωθειτε.
Ειπε ο κακομοιρης που αν του απαντησουν σοβαρα τα βρισκει σκουρα μετα απο δυο μηνυματα και το γυρνα στην πλακιτσα και την τρολλια. Συνεχισε να επαναλαμβανεις τη λεξη "ξεφτιλισμα" χιλιαδες φορες μπας και την πιστεψεις, μονο αυτο σου εμεινε να κανεις πλεον. :SΟι ικεσίες σου για ξεφτίλισμα έχουν κουράσει
Σπάσε ανώμαλο
Ειπε ο κακομοιρης που αν του απαντησουν σοβαρα τα βρισκει σκουρα μετα απο δυο μηνυματα και το γυρνα στην πλακιτσα και την τρολλια. Συνεχισε να επαναλαμβανεις τη λεξη "ξεφτιλισμα" χιλιαδες φορες μπας και την πιστεψεις, μονο αυτο σου εμεινε να κανεις πλεον. :S
[size=30pt]Εγω χυνω τις μαυρες στη Σωκρατους μεσα στον κωλο. (χωρις καποτα εννοειται)
[/size]
Για την "κουβεντα" που εκανες πισω με τον αλτη επι κυριας για τις οδους μεταδοσης και τα ρισκα του hiv μιλαω ρε σκουπιδι. Που αρχισες το κοκοκο και τις τρολλιες αφου εγραψες τις ανεκδιηγητες, γελοιες, επικινδυνες μαλακιες σου και δεν ειχες τιποτα αλλο να απαντησεις. Και για τα δικα μας τα προηγουμενα. Που ως συνηθως γραφεις μια μαλακια απο τη φαντασια σου, στην καταρριπτουμε και μετα κολλαει η βελονα στο ιδιο πραμα επειδη το κατεστραμμενο μυαλουδακι σου (συμπτωμα προχωρημενης συφιλης ειπαμε, κοίταξέ το) απλα δε μπορει να αντιληφθει δυο απλες κουβεντες που λεμε. Παω στοιχημα οτι απλα θα απαντησεις το ιδιο με παραπανω, αν δε βγαλεις απλα μπλε οθονη.Τι σοβαρα ρε ψεύταρε πριν λίγο ξεμπροστιάστηκες πανηγυρικά
Είσαι πραγματικά ηλίθιος για να επιμένεις μετά από αυτο ξεμπροστισμα ψευτιάς
Για την "κουβεντα" που εκανες πισω με τον αλτη επι κυριας για τις οδους μεταδοσης και τα ρισκα του hiv μιλαω ρε σκουπιδι. Που αρχισες το κοκοκο και τις τρολλιες αφου εγραψες τις ανεκδιηγητες, γελοιες, επικινδυνες μαλακιες σου και δεν ειχες τιποτα αλλο να απαντησεις. Και για τα δικα μας τα προηγουμενα. Που ως συνηθως γραφεις μια μαλακια απο τη φαντασια σου, στην καταρριπτουμε και μετα κολλαει η βελονα στο ιδιο πραμα επειδη το κατεστραμμενο μυαλουδακι σου (συμπτωμα προχωρημενης συφιλης ειπαμε, κοίταξέ το) απλα δε μπορει να αντιληφθει δυο απλες κουβεντες που λεμε. Παω στοιχημα οτι απλα θα απαντησεις το ιδιο με παραπανω, αν δε βγαλεις απλα μπλε οθονη.
Αλλα, περα απο το ανθρωπινο σκουπιδι παραπανω, υπεπεσε στην αντίληψή μου οτι κουραζω τους μοντερατορες (ειτε με τα ιδια μου τα μηνυματα ειτε με τις απαντησεις που προσελκυουν τα μηνύματά μου) οποτε το κοβω... Saved by the bell που λεν' και στο χωριο μου τυχερουληδες. Θα σας γλεντουσα μεχρι να φτυσετε την ηπατιτιδα που θηλαζετε σε μορφη μιγματος σκατου/χυσιου/λιπαντικου απο κωλοτρυπιδες πουτανων του 10ρικου. Παμε ολοι μαζι ενα πανηγυρικο τελευταιο
[move][size=35pt]ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! ! ![/size][/move]
Στη φρεγατα σου συνεβη αυτο kostaki?
Για την "κουβεντα" που εκανες πισω με τον αλτη επι κυριας για τις οδους μεταδοσης και τα ρισκα του hiv μιλαω ρε σκουπιδι. Που αρχισες το κοκοκο και τις τρολλιες αφου εγραψες τις ανεκδιηγητες, γελοιες, επικινδυνες μαλακιες σου και δεν ειχες τιποτα αλλο να απαντησεις. Και για τα δικα μας τα προηγουμενα. Που ως συνηθως γραφεις μια μαλακια απο τη φαντασια σου, στην καταρριπτουμε και μετα κολλαει η βελονα στο ιδιο πραμα επειδη το κατεστραμμενο μυαλουδακι σου (συμπτωμα προχωρημενης συφιλης ειπαμε, κοίταξέ το) απλα δε μπορει να αντιληφθει δυο απλες κουβεντες που λεμε. Παω στοιχημα οτι απλα θα απαντησεις το ιδιο με παραπανω, αν δε βγαλεις απλα μπλε οθονη.[move][size=35pt]
Αλλα, περα απο το ανθρωπινο σκουπιδι παραπανω, υπεπεσε στην αντίληψή μου οτι κουραζω τους μοντερατορες (ειτε με τα ιδια μου τα μηνυματα ειτε με τις απαντησεις που προσελκυουν τα μηνύματά μου) οποτε το κοβω... Saved by the bell που λεν' και στο χωριο μου τυχερουληδες. Θα σας γλεντουσα μεχρι να φτυσετε την ηπατιτιδα που θηλαζετε σε μορφη μιγματος σκατου/χυσιου/λιπαντικου απο κωλοτρυπιδες πουτανων του 10ρικου. Παμε ολοι μαζι ενα πανηγυρικο τελευταιο
ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !! ![/size][/move]