amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
[size=11pt]Νάσο μου, σε χρίζω επισήμως μέλος της Creampie Clan...είναι στα σκαρια κρεμπιες.πιστεύω το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να κρεμπεδιασω μουνι η κωλοτρυπιδι βλαχας ντοπιας καριολας φαινομενικά διψασμενης για φλοκια Ελπίζω οτι δε θα πάρω τα αρχιδια μου .θα ενημέρωσω συντομα
.......
..... δοκίμασε κρενμπιέ Καμέλια ..... Φιλιππίδου
τιμή μου Junis[size=11pt]Νάσο μου, σε χρίζω επισήμως μέλος της Creampie Clan...
Αποδέχεσαι τη νέα σου ιδιότητα? [/size]
εχεις ρίξει κρεμπιε στην μουνα της Κρις;Κρεμπεδιασμα μόνο Χριστίνα κολωνου 53μεταξουργείο
όχι αλλά το φαντασιωνομουν..φοβάμαι και δεν κάνω τετοιαεχεις ρίξει κρεμπιε στην μουνα της Κρις;
ποσες φορές την έχεις γαμησει;όχι αλλά το φαντασιωνομουν..φοβάμαι και δεν κάνω τετοια
και τις δυο μαζί;εγω με δυο γνωστες κορασιδες μπορουσα να κανω ακα αλλα δεν το ρισκαρω
εχω χάσει λογαριασμό..επίσης δεν χρειάζεται να μου μπλοκάρετε τα μηνύματά ούτε να στέλνετε ιούς και άλλες μαλακές..το έχετε κάνει πολλές φορές..βέβαια συνήθως αδιαφορώ και το αφήνω γνωρίζοντας ότι έχει μολυνθεί η συσκευή. .ότι θέλετε να μάθετε μπορείτε να το ρωτησετε....η αν κάτι σας ενοχλεί να στείλετε π.Μ....ποσες φορές την έχεις γαμησει;
........
Τύπε εδώ και λίγο καιρό έχω μπει στον ίσιο δρόμο
σε κρατάει παραπάνω; σε εχει μάθει πλέον;εχω χάσει λογαριασμό..επίσης δεν χρειάζεται να μου μπλοκάρετε τα μηνύματά ούτε να στέλνετε ιούς και άλλες μαλακές..το έχετε κάνει πολλές φορές..βέβαια συνήθως αδιαφορώ και το αφήνω γνωρίζοντας ότι έχει μολυνθεί η συσκευή. .ότι θέλετε να μάθετε μπορείτε να το ρωτησετε....η αν κάτι σας ενοχλεί να στείλετε π.Μ....
[size=11pt]Η τιμή είναι όλοι δική μας, Νάσο! Καλώς όρισες στην ακάποτη κοινότητά μας!τιμή μου Junis
[size=11pt]Η τιμή είναι όλοι δική μας, Νάσο! Καλώς όρισες στην ακάποτη κοινότητά μας!
Όλοι είμαστε μια οικογένεια , όπου μας ενώνουν δεσμοί σπέρματος, αφού χύνουμε ακάποτα αρκετά κοινά βρωμόμουνα
Πρόσθεσε και το διακριτικό μας: ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ CREAMPIE CLAN
Μπες στις ρυθμίσεις προφίλ και πρόσθεσέ το στο πλαίσιο ''προσωπικό κείμενο''...
[/size]
δεν δουλεύει πλέον..ρεσε κρατάει παραπάνω; σε εχει μάθει πλέον;
αυτο ψηνω ρε Κρίς τον τελευταίο καιρό μετα απο μια σχετική ανομβρια. πιστεύω μέσα στον Ιουλη να τα καταφερω γιατι ειιμαι επαρχία τωρα και όλοι στην εχουν στημενη να στη φέρουν.θα ενημέρωση σύντομαΝάσο τυπε .καμία πίστη ελληνίδα γαμησες Τελευταία?