Γνώρισα τη συγκεκριμένη κοπελιά (που αλλού) στο Badoo. Το οποίο, για Κύπρο μεριά είναι gold mine για Φιλιππινοκατάσταση. Μιλήσαμε λιγάκι, ανταλλάξαμε κινητά και την πελεκούσα για 5-6 μέρες με μηνυματάκια για να ψηθεί πως ήμουν καψουρεμένος. Κανονήσαμε τελικά συνάντηση βραδάκι, για να παμε βόλτα. Την πέρνω λοιπόν σε ένα σύνηθες μέρος-γαμηστρώνα και ξεκινάμε την κουβέντα. Δεν είχα το σίγουρο πως θα την πηδούσα, αλλά λέω θα το πάρω μέχρι εκεί που με πέρνει και βλέπουμε.
Αφού τη φίλησα για 3-4 λεπτά , κάνω να περάσω πάνω της στο δίπλα κάθισμα του συνοδηγού, κάπου εκεί ξεκίνησε τα ντροπαλά αλλά της λέω, "i want just to kiss you" και δέχθηκε, αν και ήταν ή το έπαιζε ντροπαλή. Έλεγε no αλλά Άνοιξε τα πόδια της να κάτσω ανάμεσα, με αγκάλιασε και ανταπέδιδε τα φιλιά με δαγκωματάκια στα χείλη. (γυναίκα που δέχεται να ανεβεί ο άλλος πάνω της στο αμάξι σε πάρκο τη νύχτα ή ξέρει πως θα πηδηχθεί και απλά κρατάει τα προσχήματα να μη φανεί τελείως πουτάνα ή είναι τρομερά ηλίθια). Ξεκινήσαμε με φιλιά, προχωρήσαμε σε γλωσσόφιλα και στη συνέχεια ασχολήθηκα με το αγαπημένο μου μέρος για φτιάξιμο γκόμενας, αυτιά. Δε ξέρω αν ισχύει σε όλες τις γυναίκες ή απλά στην πλειοψηφία, αλλά το πιπίλημα με ελαφρά δαγκώματα στο λοβό του αυτιού και το λαιμό έχει δουλέψει για εμένα πιό καλά και από γλυφομούννι. Ανάβει τη γκόμενα σαν γκάζι.
Μέσα σε 10 λεπτά η γκόμενα είχε γίνε καμίνι, οπότε βάζω χέρι στο μουνί της. Μου το έπιασε αλλά χωρίς να με εμποδίζει, ήταν μούσκεμμα και ξεκίνησα να βάζω δάχτυλο. Κάπου εκεί ξεκίνησε να γίνεται τελείως "πουτάνα" μου έπιασε τον πούτσο και μετά έβγαλε το σουτιέν. Πολλοί πιστεύουν πως τα Φιλιππινεζάκια είναι εύκολα επειδή είναι έτσι η νοοτροπία τους αλλά δεν καταλαβαίνουν. Οποιαδήποτε γυναίκα από όποιο μέρος της γης, άμα βρεθεί στην άλλη μεριά του κόσμου και δε την ξέρει κανείς και είναι αγάμητη για κανένα μήνα, θα κάτσει στον πρώτο που θα βρεθεί.
Κατεβάζω λοιπόν το παντελόνι της και το βρακάκι ενώ αυτή είχε ανάψει τελείως και μου έβγαζε το πουκάμισο. Κάπου εκεί μου έδωσε 2-3 δαγκωματιές μου έπρεπε να κρύψω για τις επόμενες εβδομάδες από το έτερον ήμισυ αλλά.......κίνδυνοι του επαγγέλματος i guess.....
Αφού ήταν έτοιμη για διείσδυση μου λέει "condom". "i'll be carefull" της λέω αλλά δε δεχόταν εύκολα. "I am fertile" μου λέει. Σιγά σιγά την ησύχασα, πως θα προσέχω και να μην ανησυχεί. Μα καλά, άμα η γκόμενα είναι γόνιμη και πηγαίνε για πήδημα με κάποιον τελείως ξένο πρόβλημα της αν γκαστρωθεί. Δεν χαλάρωσε τελείως αλλά είτε λόγω κάβλας της είτε επειδή με τα πόδια ανοιχτά και το πέος να ακουμπά στο μουνί ήξερε πως το πήδημα θα γινόταν, είτε και τα δύο δεν το σταμάτησε. Πάλι καλά επειδή δε γούσταρα να μείνω με το πέος στο χέρι σε εκείνη τη φάση.
Μπαίνω μέσα, είτε από το άγχος της είτε απο φυσικού, το μουνί της ήταν θεόστενο. Μόνο με παρθένα συγκρινόταν. Την πήδηξα για κανά 5λεπτο και λόγω στενότητας, ένιωσα πως δε θα άντεχα και πολύ ακόμη. Δεν είχα και το άγχος να την περιμένω να τελειώσει κιόλας. Επιασα τα κωλομέρια της και την κάρφωσα όσο πιό μέσα πήγαινε. Κατάλαβε αυτή τι θα γινόταν και πίγε να τραβηχτεί αλλά too late. Ένιωσα πως την έχυνα για 10 λεπτά. Απίστευτη αίσθηση το χύσιμο σε τόσο στενό μουνί.
Της άφησα εκεί που την παρέλαβα και θα την κρατήσω σε επαφή για ακόμη 2-3 χυσίματα. Άμα γκαστρωθεί ή μόλις καταλάβει πως την παίρνω μόνο για πήδημα θα τελειώσει η φάση και μετά πάμε στην επόμενη