Νέα

Creampie Clan (Ακάποτοι Καταδρομείς)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Junis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΜ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΓΗΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΠΙΑΤΣΑΣ

ΚΑΙ ΠΙΣΤΟ ΣΑΜΟΥΡΑΙ ΤΗΣ ΑΚΑΠΟΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΗΔΟΝΗΣ, ΖΕΝ ΚΡΕΜΠΙΕ, ΣΤΑΜΑΤΑΩ

ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ BILLY13.

εισαι μεγαλόψυχος  :kneel:

P_G88

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
62
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς αν η παρακάτω μαμά έχει ανάγκη και δέχεται βιταμίνη "Κ";;; (Κρεμπιεδίνη)  :erection:  :erection:  :erection:

Pm παρακαλώ.  :hi:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
δωστε καμια πληροφορια φιλοι συναγωνιστες για ακαποτο σεξ στις  πιατσες και μπουρδελα της θεσσαλονικης, αν γνωριζει καποιος να γραψει λεπτομερειες

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΜ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΓΗΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΠΙΑΤΣΑΣ

ΚΑΙ ΠΙΣΤΟ ΣΑΜΟΥΡΑΙ ΤΗΣ ΑΚΑΠΟΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΗΔΟΝΗΣ, ΖΕΝ ΚΡΕΜΠΙΕ, ΣΤΑΜΑΤΑΩ

ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ BILLY13.

Ουστ, κότα.
Σε φόβισε ο Κάλαχαν;

:grin:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΞΕΦΤΥΛΛΙΣΜΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗΣ ΣΚΙΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ :rockon: :rockon: :rockon:
Προσφατα εκανα εξορμηση επαρχια,οπου ειχα στοχο 4 στα 4,αντε 3 στα 4 γαμησια με παντρεμενα πορνιδια.Τελικα πηρα εν μερει τον μπουλο καθως λογω διαφορων λογων εριξα μονο με μια,3 φορες :headbang: :headbang: :headbang:.Τα δυο ηταν στοματοκρεμπιεδες και το τριτο ντεμεκ κρεμπιες στην μουναρα της αφου μεσολαβησε ο λαστιχενιος δυναστης :S :S :S
Το ξενοδοχειο ηταν προσεκτικα επιλεγμενο,διπλα στο σταθμο των τρενων,στην πιο 'κακοφημη' περιοχη της πολης(νομιζω ολοι καταλαβαμε),κλειδι αντι για καρτας,ολη η παρακμη της πολης συμπυκνωμενη μεσα σε ενα δωματιο,ιδανικο σκηνικο για σκληρα γαμησια.. :rockon:
Με το που μπηκε η βρωμα στο δωματιο,και βλεποντας την με το κλασσικο μαυρο κολαν,σημα κατατεθεν ολων των εν ενεργεια η εν δυναμει ξεκωλων, και τον κορδονουρη να διαγραφεται πεντακαθαρα,η ανοδικη πορεια της πουτσας μου ηταν θεμα δευτερολεπτων. :rockon:Ακαριαια σηκωθηκε 100 τοις εκατο,χαμουρεμα δευτερολεπτων και οπως ειμαστε ορθιοι την πιανω απο τα μαλλια και αστραπιαια την σπρωχνω κατω με δυναμη,την πεταω απο τη φορμα και της τον δινω λαρρυγι. :headbang2:
Ο αρχικος στοχος ηταν ενα γρηγορο ξεφορτωμα ωστε να ακολουθησει γαμησι διαρκειας.Παρολο ομως που ειχα μερες να αδειασω επιδεικνυω αξιοθαυμαστες αντοχες.Καθως η γκομενα τσιμπουκωνει,καθε 3 και λιγο βαζει χερι,1,2,3 της το βγαζω οπου και αγανακτω πλεον,και ενω ειναι ακομη με τα ρουχα την σπρωχνω στο κρεβατι,της βγαζω το κολαν,κατεβαζω τον στριγκο και τον κραταω στα χερια.Λεω απο μεσα μου ετσι και ξαναβαλει χερι δεν εχω αλλη επιλογη.Ειμαι πλεον ξαπλωμενος,η τσουλα πνιγεται στα σαλια της κ το μοιραιο γινεται..ξαναβαζει χερι.. :headbang: :headbang:Χωρις καν να τη ρωτησω της βαζω τα χερια πισω απο την πλατη και με τον κορδο της τα δενω..λεξη δεν ειπε..οχι οτι μπορουσε κιολας ετσι μπουκωμενη που ηταν.. :rockon:
Της βαζω το καυλι στο λαρυγγι και κανω κεφαλοκλειδωμα με τα ποδια,της ανοιγω το στομα με 3 δαχτυλα απο καθε μερια ενω τον εχω ηδη μεσα,την τραβαω με δυναμη απο τα μαλλια,τις ριχνω σφαλιαρες στην μαπα ενω οταν τον βγαζω εξω της ανοιγω το στομα και φευγουν απανωτες ροχαλες μεσα.Της το ξανακλεινω και την βαζω να τις καταπιει,ειμαι σε ημιαγρια κατασταση.. :rockon:Πλεον το στομα της εχει γινει σαν μουνι!!
Την σηκωνω απο το κρεβατι απο τα μαλλια και την σερνω κυριολεκτικα σπρωχνωντας στην καρεκλα οπου καθομαι και την βαζω στα γονατα στο γυμνο πατωμα,ουτε πετσετα ουτε τιποτα.Την προειδοποιω οτι 'μην τυχον και σου ξεφυγει καμια σταγονα',μου λεει 'ελα ρε μωρο',σε στυλ 'οκ,δεν γινεται να τα καταπιω ολα,',καλα λεω εγω,κατσε και θα δεις.Αργω να αδειασω και της λυνω τα χερια να βοηθησει με λιγο χερι και βρισκω ευκαρια,παιρνω τον στριγκο και της τον χωνω ολο στο στομα!!!! :rockon: :headbang2: :headbang2: :rockon:Η χυσαποθηκη ουτε που δυσανασχετει η κανει κινηση να το βγαλει,την εχω εκει να με μαλακιζει με το στομα της γεματο με τον κορδο,και μολις βλεπω να ερχονται τα φλοκια της το βγαζω,τον καρφωνω με την μια στις αμυγδαλες και εφαρμοζοντας τακτικη Pierre Woodman,εν μεσω αναθρων κραυγων,της εγκλωβιζω  το κεφαλι και αρχιζω να της κρεμπεδιαζω το λαρυγγι και ταυτοχρονα να της ροχαλιαζω την μαπα.ΚΑΤΑΠΙΝΕ την διαταζω,οπως και κανει.Πεντακαθαρος σταγγιχτικος,τελειωτικος κρεμπιες στο βαθος του στομαχιου της. :rockon: :rockon: :rockon:
Με τα γονατα κομμενα αραζω στην πολυθρονα και απολαμβανω 2 ροξακια και ενα red bull..ενω η καριολα περνει βιαστικα τηλ να δωσει αναφορα.Καλα καλα δεν ειχε χωνεψει τον κρεμπιε..Με το ιδιο απαξιωμενο στομα θα φιλουσε λιγο μετα τα παιδια της..τετοιες ειναι.. :headbang2:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Τύπε αθανασιάδη αν και μου φαίνονται λίγο παραμύθια αυτά που γράφεις,παρόλα αυτά οι περιγραφές σου είναι αρκετά ρομαντικές  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Ελλεινίδες είναι όλες αυτές στις ιστορίες που διηγείσαι  :huh: :think:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τύπε αθανασιάδη αν και μου φαίνονται λίγο παραμύθια αυτά που γράφεις,παρόλα αυτά οι περιγραφές σου είναι αρκετά ρομαντικές  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Ελλεινίδες είναι όλες αυτές στις ιστορίες που διηγείσαι  :huh: :think:
Φιλε μου kostakis27,πιστεψε με δεν εχω κανενα απολυτως λογο να εμπορευτω φιδια.Δεν νομιζω οτι περιγραφω κατι ακραιο.Ολοι ξερουμε η τουλαχιστον θα επρεπε νε ξερουμε οτι οι γκομενες ειναι πολυ πιο ανωμαλες απο τους αντρες!Απο οσες γκομενες εχω γνωρισει μονο μια μου ειπε οτι δεν γουσταρει ξυλιες στον κωλο :headbang:.Κριμα για αυτην,αυτη εχασε :rockon:.Απλα στις γκομενες πρεπει να τους το βγαλεις.Δηλαδη καποια μπορει να γουσταρει βιαιο σεξ απο καποιον αλλο και οχι απο εμενα...Εγω προσωπικα δεν το συζηταω πριν,το εφαρμοζω σταδιακα στην πραξη και σχεδον παντα πετυχαινει.Λογω δουλειας τωρα και καποιας αξιοπρεπης εμφανισης τυχαινει να γνωριζω αρκετες γκομενες,ε,καποιες απο αυτες θα ψηθουν για γαμησι,πιο πολυ οι παντρεμενες.Ετσι εχω δημιουργησει ενα κυκλο απο καβατζες σε διαφορες περιοχες.Και ναι,κυριως Ελληνιδες,αλλα και καποιες κυριως Βαλκανικης προελευσης,ετσι κι αλλιως ολες οι γκομενες με τον ιδιο τροπο σκεφτονται. :hi: :hi: :hi:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.178
Πόντοι
41.129
[move][size=58pt]ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΚΑΠΟΤΟΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΟΣ ΚΡΕΜΠΙΕΣ[/size][/move]

Arturo Tetake

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Οι καλύτερες γαμιόλες είναι οι στερημένες παντρεμένες. Οι παντρεμένοι φίλοι μας δεν τις ταίζουν πούτσο
(ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα) κι αυτές πεινασμένες για επιβεβαίωση γυροβολιάζουν για το γαλατάκι τους
σαν μικρά σκυλάκια. Προτιμότερες οι καλοστεκούμενες.
Μια γαμάτη εμπειρία μου με παντρεμένη ήταν με μία στα βόρεια προάστεια που της έκανα τον κώλο σουρωτήρι.
Μάλιστα όταν ο άνδρας της έλειψε σε κάποιο πουστοχώρι για δουλειές, διέλυσα τις τρύπες της
και το μικρό σκυλάκι της γένους θηλυκού έβλεπε και ζήλευε. Φυσιολογικό όμως δεν είναι;
η μεγαλύτερη ντόπα για τον άνδρα είναι να γαμά γυναίκα άλλου. Δεν θα γράψω λεπτομέρειες γιατί ποτέ
δεν ξέρουμε ποιοι/ποιες διαβάζουν.
Οι μεγαλύτεροι "μαχητές" είναι πάντα έτοιμοι να δεχτούν τα χτυπήματα που πετυχαίνουν κι οι ίδιοι.
Δηλαδή οφείλουμε πάντα να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε όσα κάνουμε, αγόγγυστα κι αδιαμαρτύρητα.
Αυτό μας διατηρεί άνδρες σε όλο το φάσμα της ζωής και πάρτε το όλοι κι όλες όπως θέλετε.
Η μεγαλύτερη καύλα μαζί της ήταν όταν ένα πρωινό τηλεφώνησε ο άνδρας της ότι επιστρέφει
από το ταξίδι κι αυτή σαν μανιακή για ξένο πούτσο, με προετρεψε να την γαμήσω σαν πουτάνα.
Ήταν ένα από τα γαμήσια που δεν ξέχασα κι ούτε θα ξεχάσω ποτέ. Μην φοβάστε να γαμήσετε σε ξένο αχυρώνα.
Κοιμηθείτε κι εκεί. Μαζί της. Τα πεινασμένα μιλφ γουστάρουν να κοιμούνται αγκαλιά με τον επιβήτορά τους.
Δεν είναι πιπινάκια και ξέρουν τι θέλουν από την ζωή τους. Τα ακουμπάτε και λιώνουν σαν βούτυρο από καύλα.
Βάλτε λοιπόν το κλειδί στην κλειδαριά, γυρίστε το και κοιμηθείτε αφού ξεσκιστείτε.
Αυτή είναι η τεχνική παραγωγής αδρεναλίνης που θα σας κάνει πολύ πιο "θηρία".
Αν έρθει ξαφνικά ο "παρείσακτος" σύζυγος, πηδήξτε ακόμα κι από το παράθυρο σαν τον κλέφτη.
Αυτό το σπάνιο κι ανάμικτο συναίσθημα κανείς δεν μπορεί να σας το δώσει παρά μόνο ο ρεαλισμός.
Μην κάνετε ποτέ σκηνή. Τα μιλφ δεν θέλουν πολεμιστές και διεκδικητές σε αυτή την φάση της ζωής τους.
Θέλουν απλώς να περνούν καλά. Μην τις φέρετε ποτέ σε δύσκολη θέση. Θα ανταμειφθείτε.
Νικήστε όλους τους εχθρούς και τους ανταγωνιστές σας χωρίς καν να μονομαχήσετε.
Φερθείτε έξυπνα κι όχι εγωιστικά. Όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες.
Αυτά θα θυμάστε όταν γεράσετε και τα σάλια σας τρέχουν στα μαξιλάρια περιμένοντας τον χάρο.
Αυτά θα θυμάστε όταν νεαρές ηλικίες σας αφηγούνται ιστορίες. Να μην ανταγωνίζεστε.
Αφηγηθείτε τις δικές σας ιστορίες κι οι ηλικίες αυτές θα καταλάβουν.
Αυτές οι ηλικίες είναι ο "καθρέπτης" σας. Είστε εσείς οι ίδιοι στο "κάποτε".
Ήσασταν καλύτεροί τους νομίζετε;

Αρτούρο Τετακέ

(τις γάμησα άκα το κωλάντερο)

:rockon: :rockon: :rockon:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Οι καλύτερες γαμιόλες είναι οι στερημένες παντρεμένες. Οι παντρεμένοι φίλοι μας δεν τις ταίζουν πούτσο
(ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα) κι αυτές πεινασμένες για επιβεβαίωση γυροβολιάζουν για το γαλατάκι τους
σαν μικρά σκυλάκια. Προτιμότερες οι καλοστεκούμενες.
Μια γαμάτη εμπειρία μου με παντρεμένη ήταν με μία στα βόρεια προάστεια που της έκανα τον κώλο σουρωτήρι.
Μάλιστα όταν ο άνδρας της έλειψε σε κάποιο πουστοχώρι για δουλειές, διέλυσα τις τρύπες της
και το μικρό σκυλάκι της γένους θηλυκού έβλεπε και ζήλευε. Φυσιολογικό όμως δεν είναι;
η μεγαλύτερη ντόπα για τον άνδρα είναι να γαμά γυναίκα άλλου. Δεν θα γράψω λεπτομέρειες γιατί ποτέ
δεν ξέρουμε ποιοι/ποιες διαβάζουν.
Οι μεγαλύτεροι "μαχητές" είναι πάντα έτοιμοι να δεχτούν τα χτυπήματα που πετυχαίνουν κι οι ίδιοι.
Δηλαδή οφείλουμε πάντα να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε όσα κάνουμε, αγόγγυστα κι αδιαμαρτύρητα.
Αυτό μας διατηρεί άνδρες σε όλο το φάσμα της ζωής και πάρτε το όλοι κι όλες όπως θέλετε.
Η μεγαλύτερη καύλα μαζί της ήταν όταν ένα πρωινό τηλεφώνησε ο άνδρας της ότι επιστρέφει
από το ταξίδι κι αυτή σαν μανιακή για ξένο πούτσο, με προετρεψε να την γαμήσω σαν πουτάνα.
Ήταν ένα από τα γαμήσια που δεν ξέχασα κι ούτε θα ξεχάσω ποτέ. Μην φοβάστε να γαμήσετε σε ξένο αχυρώνα.
Κοιμηθείτε κι εκεί. Μαζί της. Τα πεινασμένα μιλφ γουστάρουν να κοιμούνται αγκαλιά με τον επιβήτορά τους.
Δεν είναι πιπινάκια και ξέρουν τι θέλουν από την ζωή τους. Τα ακουμπάτε και λιώνουν σαν βούτυρο από καύλα.
Βάλτε λοιπόν το κλειδί στην κλειδαριά, γυρίστε το και κοιμηθείτε αφού ξεσκιστείτε.
Αυτή είναι η τεχνική παραγωγής αδρεναλίνης που θα σας κάνει πολύ πιο "θηρία".
Αν έρθει ξαφνικά ο "παρείσακτος" σύζυγος, πηδήξτε ακόμα κι από το παράθυρο σαν τον κλέφτη.
Αυτό το σπάνιο κι ανάμικτο συναίσθημα κανείς δεν μπορεί να σας το δώσει παρά μόνο ο ρεαλισμός.
Μην κάνετε ποτέ σκηνή. Τα μιλφ δεν θέλουν πολεμιστές και διεκδικητές σε αυτή την φάση της ζωής τους.
Θέλουν απλώς να περνούν καλά. Μην τις φέρετε ποτέ σε δύσκολη θέση. Θα ανταμειφθείτε.
Νικήστε όλους τους εχθρούς και τους ανταγωνιστές σας χωρίς καν να μονομαχήσετε.
Φερθείτε έξυπνα κι όχι εγωιστικά. Όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες.
Αυτά θα θυμάστε όταν γεράσετε και τα σάλια σας τρέχουν στα μαξιλάρια περιμένοντας τον χάρο.
Αυτά θα θυμάστε όταν νεαρές ηλικίες σας αφηγούνται ιστορίες. Να μην ανταγωνίζεστε.
Αφηγηθείτε τις δικές σας ιστορίες κι οι ηλικίες αυτές θα καταλάβουν.
Αυτές οι ηλικίες είναι ο "καθρέπτης" σας. Είστε εσείς οι ίδιοι στο "κάποτε".
Ήσασταν καλύτεροί τους νομίζετε;

Αρτούρο Τετακέ

(τις γάμησα άκα το κωλάντερο)

ΞΕΡΟΧΥΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

ΠΕΛΩΡΙΟ ΡΙΣΠΕΚΤ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΧΥΣΤΗ ΑΡΤΟΥΡΟ ΤΕΤΑΚΕ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Arturo Tetake

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Έκανα έρωτα χθες και φαίνεται ξεμπούκωσαν οι σωλήνες της μούργας.

Συνήθως κάνω μόνο σεξ.

Με τις πουτάνες κι εντός των μπουρδέλων.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

Arturo Tetake

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Έχω τρελλή καρδούλα μύστη μου.......είμαι ένα παρεξηγημένο αλλά αρσενικό κατοικίδιο
στις στροφές της ζωής. Ήρθα για να με φάτε ζωντανό και σας λιμάρω τα δόντια.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
γραψε κιάλλα παρόμοια άσματα εάν έχεις

Arturo Tetake

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Οκ, ας κάνω διάλειμμα από την τραμπούκα και τσίμπα μεζέ από την μοσχοβολιστή προβατίνα μου.

Θα γίνω λίγο οδυνηρός!

Ο αγοραίος έρωτας είναι περίπου ανωμαλία, μπορεί να μην είναι με την κάκιστη έννοια του όρου
αλλά θέλω να μου πεις πως νιώθεις κι εσύ αλλά κι όλοι οι άλλοι όταν βγάζετε το αντίτιμο
για να "μπουκάρετε". Σε μια άγνωστη. Δεν είναι εντελώς "σικ" αλλά είναι βρώμικο.
Κι ότι είναι βρώμικο είναι κι ωραίο.
Από την πλευρά μου γουστάρω λόγω ορμής αλλά όταν κάνω αυτή την κίνηση, ξέρω καλά ότι δεν στέκει
να κάνω έρωτα. Και δεν είναι και στο χέρι μου εδώ που τα λέμε. Μπορώ όμως να κάνω σεξ.
Μπαίνω στο δωμάτιο και νοικιάζω χρόνο, κορμί, χαμόγελο, υπηρεσίες κτλ.
Κάποια στιγμη θα σχολάσει η συνεδρία. Είναι βλέπεις σχέση ολίγων λεπτών. Πλαστή. Κάλπικη.
Αν βέβαια γίνει καμιά "πυρηνική σχάση" κι έχουμε αληθινή ερωτική εξέλιξη
(ελάχιστες φορές κι αν τυχόν στην πουτανοκαριέρα μας)
θα μεταφερθεί εκτός χώρου. Εκεί ο χρόνος πια (ο μέγας τιμωρός) θα είναι αμελητέος
κι η πουτάνα θα φερθεί αλλιώς. Πολύ καλύτερα και πολύ χειρότερα. Όχι όμως το ίδιο. Έτσι;
βέβαια εκεί θα μετρήσουν άλλα. Αν η πουτάνα σε θέλει δωροθέτη, τότε αυτό δεν σε τιμά.
Αν σε θέλει επιβήτορα εραστή, είναι καλύτερα γιατί δεν χρεώνεσαι αλλά θα πρέπει
να διακρίνεις που το πάει. Στην εξαγορά σου με τα λεφτά της; γιατί τι να κάνει κι αυτή;
έτσι έμαθε να επιβιώνει κι αυτή είναι η δύναμή της. Αλλιώς θα καταρρεύσει.
Να σε αγοράζει όμως αν σε θέλει...δεν πάει αδερφέ.
Ή μπορεί και να σε θέλει για μια μορφή σχέσης. Εκεί μπορεί ν'ανοίξουν κι οι ουρανοί.
Μπορεί και να την φιλήσεις στα χείλη. Πάνω και κάτω. Προσωπική η γνώμη φυσικά.
Πόσο καύλα είναι να γαμάς άκα αυτή που όλοι οι άλλοι δεν μπορούν αλλά θέλουν.
Ή σίγουρα ποθούν.
Μα τι θα γίνει με αυτόν τον πούστη ανταγωνισμό επιτέλους;

ως πότε θα κρύβονται ορισμένοι;;;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Τέσσερις περιπτώσεις:
1- Πας σε μια συγκεκριμένη πουτάνα αρκετό καιρό και σε κάποια φάση που σε μάθει καλά πως είσαι σταθερός και καλός πελάτης, της το ζητάς με κάτι παραπάνω και είναι 50-50 να δεχτεί.
2- Ρωτάς απ'ευθείας και είτε θα σου πει "όχι" είτε θα σε διαολοστείλει, είτε θα σε παραπέμψει σε κάποια που δίνει.
3- Χρησιμοποιάς στημένο προφυλακτικό. Δλδ τρυπημένο με μια βελόνα που να μη φαίνεται, της λες πως προτιμάς τα δικά σου και στα αρκετά μέσα-έξω θα σκιστεί.
4- Στα 4 κάνεις πως της χαϊδύεις το μουνί και καθώς βγαίνεις κρατάς  με τα δύο δάχτυλα την καπότα να βγει. Θα μείνει η καπότα μέσα της, συνεχίζεις, μετά που θα χύσεις μέσα κάνεις τον αγχωμένο.
Στο 1ο εννοείς να πληρώσεις παραπάνω; Το θέμα όμως είναι να κάνεις ΠΑΡΑΝΟΜΟ εξτράκι, δηλαδή τζαμπέ.

Τα δύο τελευταία όντως είναι πουστιές. Σκοπός είναι να γουστάρει κι η πουτάνα. Να υποθέσω ότι στο Μεταξουργείο γίνονται τα περισσότερα εξτράκια, έτσι;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom