ΠαΛούκι Λουκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
14 του μηνα παμε πιατσα η οχι ???
Εννοείται με τσικουλατάκια και λέλουδα στα πουτανάκια.
14 του μηνα παμε πιατσα η οχι ???
Φυσικα και πηγαινουμε!14 του μηνα παμε πιατσα η οχι ???
Φυσικα και πηγαινουμε!
Τα ναυαγια και οι αγαπουληδες για πιρφορισμα με λουλουδια και σοκολατακια και οι σκληροι μυστες με ρομαντικη διαθεση για εξτραδακια.
Περυσι στο θρεντ "παρανομα εξτραδακια" ειχαμε ποσταρει αρκετοι τους γιορτινους κρεμπιεδες μας.
Φυσικα και πηγαινουμε!
Τα ναυαγια και οι αγαπουληδες για πιρφορισμα με λουλουδια και σοκολατακια και οι σκληροι μυστες με ρομαντικη διαθεση για εξτραδακια.
Περυσι στο θρεντ "παρανομα εξτραδακια" ειχαμε ποσταρει αρκετοι τους γιορτινους κρεμπιεδες μας.
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΑ-ΝΑΥΑΓΙΟ
ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ JEAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΑΠΑ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ !!!!!!!!!!!!!!
[video]7kYSMIvLN-g&feature=youtu.be[/video]
Ρε αδερφέ τέτοια καούρα με το Billy13 γιατί; Τι σου έκανε δε μας λες κι εμας;
Φυσικα και πηγαινουμε!
δοσίλογος, ρουφιάνος, προδότης και παλιομπινές
με λίγα λόγια
πρόδωσε το συνδικάτο
Φετος ελπιζω να ριξω κι εγω κανεναν κρεμπιε σε ελληνικο εδαφος!!
τι γελάς μύστη ?
ε, αφου προδοσε το συνδικατο...
δοσίλογος, ρουφιάνος, προδότης και παλιομπινές
με λίγα λόγια
πρόδωσε το συνδικάτο
Ανάθεμα κι αν κατάλαβα τίποτα!!!
Ποιο συνδικάτο; Και σε ποιόν το πρόδωσε;
Δε μου φαινότανε και τόσο καθίκι..όχι ότι τον ήξερα και προσωπικά κιόλας από εδώ μέσα ότι έγραφε..
τύπε αυτές οι πληροφορίες λέγονται μόνο στην πιάτσα και εφόσον έρθεις στο μέρος
μας "άοπλος" τώρα τι να σου πω για το Βασίλη ?
Πλέον αποτελεί παρελθόν για το site.
Τον έχουμε διαλύσει
Μωρέ μακρυά από τον κώλο μου κι ας είναι και 10 μέτρα!!!Απλά ρωτάω αν έχει να κάνει με τα ακάποτα ή με άσχετο θέμα.
Όσο για την πιάτσα συχνοπυκνοκατεβαίνω όποτε είμαι εύκαιρος...Και πάντα "οπλισμένος" μόνο με καύλες!!! Δεν ψάχνω φασαρίες...εκτός αν δεν μπορώ να τις αποφύγω!!! ;) ;) ;) ;) ;)
εγώ εκτός από καύλες κουβαλάω πάντα μαζί μου και αυτό
αν και δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δε θα ήθελα
να το χρησιμοποιήσω και ποτέ... αλλά σε περιοχές όπως το
Μεταξουργείο δεν γίνονται και λίγα ;) ;) ;) ;) ;) ;)
http://[URL unfurl="true"]www.efthia.gr/images/perifereia/petalouda-maxairi.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτό να το αφήσεις σπίτι σου αν θες τη γνώμη μου...γιατί ή θα ξεφτιλιστείς ή θα μπλέξεις!!! Έτσι μου είπαν οι μεγαλύτεροι μου και τους πιστεύω..!!!
Αυτό να το αφήσεις σπίτι σου αν θες τη γνώμη μου...γιατί ή θα ξεφτιλιστείς ή θα μπλέξεις!!! Έτσι μου είπαν οι μεγαλύτεροι μου και τους πιστεύω..!!!