τυπε και τυποι επειδή βλέπετε μονο το δεντρο και όχι το δασος, αν το παρων θρεντ δινει σε οποιον επισκεπτη η μελος διαβαζει την ιδεα
να κανει σεξ απροφύλακτα με ιεροδουλη και πρεπει να κλεισει τοτε θα πρεπει να κλεισει και ολοκληρο το σαϊτ γιατι οσες κοπελες διαβαζουν
εδώ μπορει να παρουν την ιδεα να γινουν πουτανες για τα λεφτα, πειτε μου τωρα εξυπνάκηδες ότι αυτό που γραφω δεν εχει καμμια σχεση
και ότι δεν είναι αδίκημα και οτι καθενας και καθεμια που διαβαζει εχει κριση και μυαλο και δεν κανει ότι διαβαζει σε ένα μπουρδελοσαιτ.
ΟΚ αφού το ζητάς...αυτό που γράφεις δεν έχει καμία σχέση.
Να το ξεκαθαρίσω και σε σένα και σε όλους γιατί μάλλον δεν το έχετε πιάσει:
Γαμάω ακάποτα, βγαίνω και λέω σε όλους ότι γαμάω ακάποτα, κολλάω aids, ηπατίτιδα, σύφιλη,βλενόρροια και χοληστερίνη, πεθαίνω.Κανένα προβλημα.Μπορούν πολλοί να μου πουν σταμάτα αυτά που κάνεις θα πεθάνεις, να με απομονώσουν, να με δείχνουν με το δάχτυλο στο δρόμο, να είμαι κοινωνικά κατακριτέος και να με βρίζουν όλοι αλλά δε μπορούν να με βάλουν φυλακή.Δεν έχω κάνει κάτι παράνομο.
Γυρνάω παντού και φωναζω ότι γαμάω ακάποτα και
προτρέπω και τους άλλους να γαμάνε ακάποτα, απαξιώνω τη σημασία του aids λέγοντας ότι είναι καλή επιλογή και ότι θα πάρω επίδομα και θα ζώ τσάμπα εις βάρος του κράτους, συστήνω συγκεκριμένες πουτάνες που γαμιούνται ακάποτα χωρίς να ξέρω αν έχουν βιβιάριο καν όχι να κάνουν και εξετάσεις...τότε απλά παρανομώ!!!
Κατανοητό;
Θα μου πεις οτι προτρέπουμε και τις γυναίκες να γίνουν πουτάνες.Και ποιος σου είπε ότι είναι παράνομο να γίνει κάποια πουτάνα;Το παράνομο είναι να τη βγάλω στην πορνεία, να της φέρνω πελάτες και να παίρνω μερίδιο από τα κέρδη.Αυτό λέγεται νταβατζής και τιμωρείται από το νόμο.
Μην μπερδεύεστε με το εξωτερικό που υπάρχουν συγκεκριμένες πουτάνες που προσφέρουν ακάποτο και το διαφημίζουν κανονικά.Κάθε χώρα έχει διαφορετικό νομικό πλαίσιο.Στη Γερμανία πχ επιτρέπεται να εκπορνευεται παντρεμένη γυναίκα, εδώ όχι, γυναίκα ή άντρας που είναι θετικός στο aids αρκεί να το γνωρίζει ο πελάτης και να γίνεται με καπότα κλπ κλπ.
Άρα σου το ξαναλέω φίλε απολύτως καμία σχέση.