Νέα

Cream

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/cream/]Cream[/url]

ManEvent  
30/11/06

Δοκίμασα χθές. Για να μην τα πολύ-λογούμε υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να ξοδέψετε τα 250? σας.
Ωραίο μωράκι (αν και λίγο αδύνατο για τα γούστα μου), με αξιοζήλευτο βυζί.
Αλλά το αντικείμενο δεν το κατέχει.
Σε αυτή την κατηγορία περιμένει κανείς να πάρει μια κοπέλα που δεν είναι απλά όμορφη, αλλά ξέρει και το άθλημα...
Μάλλον έχει να κάνει με την ηλικία (είναι 20) αλλά και απ' την άλλη αυτά είναι ταλέντα ;-)
Θα είναι μέχρι το Σάββατο εδώ αλλά προτείνω να πάτε για άλλα.

rozkrotalias
1/12/06

Δοκίμασα και εγώ την Cream.  Είναι Ρουμάνα, λίγο μαυριδερή,  με ωραίο πρόσωπο και σώμα και extra βυζάκια.  Στο πρόσωπο θα έλεγα ότι είναι πιο ωραία από ότι στις φωτογραφίες.
Από υπηρεσίες όμως μάπα.  Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ManEvent.  Βρίσκεται σε επίπεδο studio των 50 Ευρώ.
Κάνει σχετικά καλό οwc και έχυσα στα βυζάκια της.
Γενικά ψιλοκλαίω τα ευρώ μου...

istorias
Μαρτίου 09, 2007

Καλησπερα σε ολους και ολες  Μολις γυρισα απο cream, αν και στο δωματειο ειχε ζεστη η γυναικα οσο ωραια κι αν ειναι οσο φοβερο κορμι κι αν εχει ειναι μια <<ψυχρη>> επαγγελματιας,ενα κοριτσακι που της αρεσει να διασκεδαζει     στα club ν'αγοραζει ρουχα και  να περναει γενικα καλα στην Αθηνα μετα λεφτα μας φυσικα                                                                                                                                                                         Καλυτερα να πηγαινα να δω απο κοντα το αγαλμα της Αφροδιτης της Μηλου στο βρετανικο μουσειο να εβλεπα και το Λονδινο παρα να εχανα την ωρα μου μαζι της                                                                                                     Το δωματιο χαλια, ολα  ακαταστατα στο μπανιο κολυμπαγες ανετα αν ηθελες κι απ'εξω                                                           Δεν μου ειπε τιποτα στο sms οτι το ασανσερ του ξενοδοχειου ηταν στα πλαγια και αριστερα οπως μπαινεις  απο την εισοδο  και οχι αυτο που ειναι ακριβως διπλα απο τη ρεσεψιον και ειναι για το προσωπικο(με κοιταγαν περιεργα οταν το καλεσα) ειπε ομως οτι θ'αλλαξει ξενοδοχειο γιατι δεν της αρεσε .              Οταν εφτασα στο δωματειο η πορτα ηταν ορθανοικτη κανεις δεν ηταν μεσα μπαινω, βγαινω και παω στη διπλανη πορτα που ηταν επισης ανοικτη. Καποιος εκανε μπανιο και αποτομα πεταγετε μεσα απο το δωματειο η cream φοβισμενη λες και δεν περιμενε κανεναν και μου λεει οτι κοιμοταν και δεν με ακουσε που χτυπουσα                                                                              Αυτος που εκανε μπανιο ηταν η φιλη της  η estelle (δεν αξιζει μια)ζητησα απο την cream να τη δω                                                Με τα πολλα με τα λιγα και αφου εκανε αυτη μπανιο ειχαν περασει ηδη 20 λεπτα περιμενωντας την υπομονετικα, τι το ηθελα ο ηλιθιος  καλυτερα να εφευγα, εμφανιζεται η κυρια  χαλαρη αντε λεω και γω να ξεκινησουμε αλλα λες και μιλουσα σε πετρα καμια ανταποκριση ακινητη ασαλευτη ΑΜΕΤΟΧΗ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ  ουτε ενα αχ εστω και προσποιητο δεν ακουσα, τι ορεξη να εχεις μετα στη μια ωρα σηκωθηκα και εφυγα (ειχα κλεισει για δυο,  μεγαλες προσδοκιες βλεπετε)                                                                                          Τελικο συμπερασμα ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣ

Carpediem
Μαρτίου 14, 2007

ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Πήρα πριν 4 μέρες την cream!
Λοιπον ακουστε:
Συνενοησή αψογη! 10/10
Εμφάνιση 8/10 (Δέκα στα δέκα μόνο στην θεά)!
Ξενοδοχείο: 1/10 (Δεν νοείται city tour και μάλιστα ακριβοπληρωμένο να μένει σερ τέτοιο μπουρδέλο! χάλια μαυρά! λες και γάμαγα στο κόσσοβο!).
πίπα: 7/10. Κάλή και υγρή.
Αγγλικά 4/10: όλύ δύσκολη συνενόηση!!!Πρωτοβουλίες: -20/10. Καμία πρωτοβουλία καμία συμμετοχη καμία καύλα! ΑΙΣΧΟΣ! Λες και γάμαγες στην Φυλής (χωρις να με παρεξηγήσουν οι λάτρεις του είδους)!
Γαμίση: Ψιλό αίσχος! Τίποτε αξιόλογο! Μόνο μια στάση!!
Συμπεριφορα: Αδιάφορη! Αίσχος προκαταρτικά π.χ μασαζ, απαίσιο!
Συμπέρασμα: η γκόμενα παρα το γεγονός οτι είναι μουναρα, σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τ αλεφτά της. Είχα κλεισει για δύο ώρες και τισ πείοόρισα σε μία!
Σίγουρα υπάρχουν καλύτερεσ με αυτά τα χρήματα!
Ελπίζω να βοήθησα (αν και η αποψη μου είναι υποκειμενική) στο δύσκολο έγο σας!
Ρε παιδια αν παίζει τόποτα καλό (αν και ενημερώνομαι απο το forum) πεστε το.
CARPEDIEM

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom