Επισκεψη χτες Σάββατο με την ντάμα μου υπο ειδικές συνθήκες: το άλλο σουινγκεράδικο δύο στενά πιο δίπλα κλειστό, άρα ο κόσμος συνέρρευεσε.
Γεμάτο ασφυκτικά το μαγαζί, μικρό σε μέγεθος σε σχέση με το ανταγωνιστικό του Πειραιά, πολλά ρεσερβέ και κάπνισμα επιτρέπεται εντός. Πολλά ζευγάρια έκαναν παρέα ή χαιρετιόντουσαν, άρα υπάρχει στάνταρ πληθυσμός που πηγαίνει εκεί, έχουν γνωριστεί μεταξύ τους και βαρέθηκαν το ένα το άλλο - ψάχνουν για νέο αίμα, άντρες και γυναίκες. Προσωπικά με χάλασε λίγο ότι οι περισσότεροι γνωρίζονταν μεταξύ τους.
Για πρώτη φορά σε τέτοιο μαγαζί εντόπισα τάσεις "ζευγάρια ζόμπι" (ερμηνεία: στο θέμα για τσοντάδικα νταουντάουν κλπ). Ζευγάρια να περιφέρονται σαν ξελιγωμένα αναζητώντας να κολλήσουν γρήγορα δίπλα από τους "ωραίους" του μαγαζιού, ή ζευγάρια να ψευτοφασώνονται και να στροβιλίζονται εντός της πορνοαιθούσης προσπαθώντας να κολλήσουν δίπλα στους "ωραίους" για να φάνε πρώτοι.
Καθόλου δε με ενόχλησε, αλλά δίνει την εντύπωση ενός αστικού ξεπεσμού και αποθαρρύνει τους πρωτάρηδες να ανοιχτούν, γιατί όπως και να το κάνεις ντρέπονται, έχουν συστολή και δεν τρέχουν.
Κόσμος ηλικιακά κυρίως 40-55, μερικοί και μεγαλύτεροι.
Γυναίκες για όλα τα γούστα: κοινές νοικοκυρές με αθλητικό παπούτσι και το τζιν το άπλυτο. Μιλφάρες σκύλες να κάνουν κρα για πηδημα υπό πάσα συνθηκη. Νορμάλ 30-40αρες που θέλουν απλή ανταλλαγη, χωρίς παρτουζώματα και λεσβιακά. Λυσσασμένες μουνάρες που θέλουν να πηδηχτούν με όλο το μαγαζί και χαιδεύουν όποια πούτσα τους πέσει πρόχειρη στο διάβα τους.
Υπήρξε και ωραίο σόου, δεν κατάλαβα αν ήταν πελάτισσες ή επί πληρωμή, πάντως έγινε και ελαφρό λεσβιακό στη σκηνή που με καύλωσε αφόρητα.
Πρώτος γύρος με μελαχροινή τροφαντή αλλά πανέμορφη ύπαρξη που με έλιωσε σε μαστόρικη πίπα - τα ήπιε όλα και νομίζω της άρεσε. Λοιποί γύροι με ξανθές σεξουαλικότατες παρουσίες, που στο δρόμο λες ποιος γαμάει αυτά τα μουνιά πια; Καυλωμένες φουλ, έχυσαν αμέσως, φώναζαν, και με έκαναν να αισθανθώ και πολύ γαμιάς, είμαι δεν είμαι.
Τα δωμάτια δεν μου φάνηκαν και πολύ καθαρά,αλλά με τέτοιο χαμό που να προλάβει και η καθαρίστρια. Παντού ανοιγμένα προφυλακτικά και χαρτοπετσέτες. Επίσης τοπάρωμ απαντού γεμάτο πεταμένα ρούχα και εσώρουχα - τα φοράει αυτά κανέναν μετά άραγε;
Είσοδος στα 25€. Παρκάρισμα έυκολο πριν τις 12 - μετά νομίζω θα βρεις αλλά θα πρέπει να περπατήσεις και λίγο.
Μετά τις 3 περίπου το γύρισε στα σκυλάδικα - καλή φάση, χόρευαν τα μωρά , πολλά μόνο με τα εσώρουχα, και τρίβονταν ολλούθε. Ήταν η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι είσαι πλέον ενεργό μέλος ενός, θεωρούμενου από την κοινωνία, παρακμιακού τμήματός της που διάγει έκλυτο βίο και έχει βυθιστεί στις σαρκικές απολαύσεις. Ωστόσο αφού δεν ενοχλείς κανέναν, δεν κάνεις κακό σε κανέναν, παρά μόνο λαμβάνεις και προσφέρεις ηδονές που η φύση χάρισε απλόχερα στους ανθρώπους, όχι για να τις καταπιέζουν μέσα τους, αλλά για να τις ζουν, δεν υπάρχει και λόγος να ασχολείσαι.
Είδα και πάρα πολλά ζευγάρια ανενεργά, που απλά ήπιαν το ποτό τους και αποχωρούσαν - δεν έχω πιάσει ακόμα τι γίνεται με αυτούς, αλλά το ψάχνω. ξενερώνουν; Έρχονται για μπούγιο; Έρχονται να δουν και να φύγουν; Είναι φίλοι του καταστηματάρχη και έρχονται να πούνε ένα γειά; Ψάχνουν να βρουν ακριβώς αυτό που τους αρέσει και αν δεν το βρούν φεύγουν; Δεν ξέρω ακόμα.
Τελικός απολογισμός, μία ωραιά περιπετειώδης βραδιά, με αρκετές εναλλαγές παρτενέρ, διαφορετικές φάσεις , δυνατή μουσική και ξεκαύλωμα όσο πάνε και οι αντοχές μου.
Επσιτροφή και πάλι με αλκοτέστ στο δρόμο - αν έχεις πιει μόνο από τύχη να γλιτώσεις να μη σε σταματήσουν.
Αυτά.