Νέα

Club4Couples (νέο Swingers)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.076
Πόντοι
7.885
Σημερα ποσα μπακουρια που πλησιαζει βαλετινου και ειναι single θα εχει το μαγαζι ?
Άνετα καμιά 20αρια :confused::confused:,στο κινητό όλο το βράδι ακίνητοι να παίρνουν μάτι και κατά τις 24:00-24:30 να παίρνουν μπούλο και να κλαίνε το 50€ που έσκασαν :confused::confused:

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.033
Πόντοι
366
Για πειτε κανεις εμπειρια απο Τεταρτη πως ηταν η φαση οποιοσ γραψει πληρες αναλυση θα παρει και λικε :rockon:
:rockon::rockon:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.054
Πόντοι
3.846
Και στους singles υπάρχουν οι σταθεροί θαμώνες που ζουν με την ελπίδα. Κάποιοι κάτι έχουν καταφέρει, οι περισσότεροι γαμάνε μόνο αν γίνει σκηνικό dogging ,κάποιοι δε γαμάνε ποτέ.

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
802
Πόντοι
86
Για πειτε κανεις εμπειρια απο Τεταρτη πως ηταν η φαση οποιοσ γραψει πληρες αναλυση θα παρει και λικε :rockon:
:rockon::rockon:
Ρε φιλε πραγματικα ζεις μεσα απο τις περιγραφες και την ιντριγκα ?
Εαν σε ενδιαφερει τοσο πολυ πηγαινε και εσυ μια μερα εκει να στηριξεις εμπρακτος το μαγαζι και ασε τις στοχευμενες ερωτήσεις.

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.033
Πόντοι
366
Ρε φιλε πραγματικα ζεις μεσα απο τις περιγραφες και την ιντριγκα ?
Εαν σε ενδιαφερει τοσο πολυ πηγαινε και εσυ μια μερα εκει να στηριξεις εμπρακτος το μαγαζι και ασε τις στοχευμενες ερωτήσεις.
Πηγαινω ρε φιλε μια φορα το διμηνο αλλα γουσταρω να ακουω ιστοριες το κακο που ειναι εσυ τι ζορι τραβας αρχικα τι σε νοιαζει και τι σε κοφτει? Εισαι κραχτης του μαγαζιου? τι τσουτσεκι παριστανεις και το παιζεις καποιος. Αν δεν γουσταρεις να γραψεις κριτικη απλα αγνοησε το μηνυμα υποδειξεις γιατι κανεις? Σε ολο το κοσμο αρεσουν οι κριτικες η καυλαντα και οι ιστοριες να κρυφτω πισω απο το δαχτυλο μου δηλαδη εσυ τι εισαι υπερανω που δεν σε νοιαζει να μαθαινεις τπτ και δεν ενδιαφερεσαι για τιποτα?

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
428
Πόντοι
21
καλησπέρα σε όλους θα ήθελα ν ρωτήσω ποιοι πήγατε χτες στο μαγαζί μεταξύ 1 έως 4 όποιος θέλει ας μ απαντήσει και σ πμ

Σας ευχαριστώ πολύ

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
802
Πόντοι
86
Πηγαινω ρε φιλε μια φορα το διμηνο αλλα γουσταρω να ακουω ιστοριες το κακο που ειναι εσυ τι ζορι τραβας αρχικα τι σε νοιαζει και τι σε κοφτει? Εισαι κραχτης του μαγαζιου? τι τσουτσεκι παριστανεις και το παιζεις καποιος. Αν δεν γουσταρεις να γραψεις κριτικη απλα αγνοησε το μηνυμα υποδειξεις γιατι κανεις? Σε ολο το κοσμο αρεσουν οι κριτικες η καυλαντα και οι ιστοριες να κρυφτω πισω απο το δαχτυλο μου δηλαδη εσυ τι εισαι υπερανω που δεν σε νοιαζει να μαθαινεις τπτ και δεν ενδιαφερεσαι για τιποτα?
Δεν περίμενα κατι παραπάνω απο οτι απάντησες.
Απλος επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα μου.

Υγ. Όταν γράφεις τέτοιες μαλακίες θα πρεπει να περιμένεις και τις ανάλογες αντιδράσεις.
Οπως μπορείς εσύ να γράφεις μπορούν και οι αλλοι οποτε μην "διαμαρτυρεσε"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλησπέρα σε όλους θα ήθελα ν ρωτήσω ποιοι πήγατε χτες στο μαγαζί μεταξύ 1 έως 4 όποιος θέλει ας μ απαντήσει και σ πμ

Σας ευχαριστώ πολύ
Εμεις

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.033
Πόντοι
366
Δεν περίμενα κατι παραπάνω απο οτι απάντησες.
Απλος επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα μου.

Υγ. Όταν γράφεις τέτοιες μαλακίες θα πρεπει να περιμένεις και τις ανάλογες αντιδράσεις.
Οπως μπορείς εσύ να γράφεις μπορούν και οι αλλοι οποτε μην "διαμαρτυρεσε"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμεις
Ολοι μπορουν να γραφουν σαφως αλλα εσυ την βλεπεις καπως ομως σαν να εχεις τα ηνια την εξουσια οτιδηποτε και πας να μας επιβαλλεις την ταξη και τι να κανουμε ή απλα εισαι βαλτος και υπερασπιζεσαι τα μαγαζια επειδη απλα εχεις παρπανω εμπειρια στο χωρο που αυτο το σεβομαι. Αλλο στο σιτε το μεγαλυτερο ποσοστο μπαινουμε για να διαβασουμε κριτικες για κοπελες για μαγαζια αυτος ειναι ο βασικος σκοπος, και καυλαντα προφανως και πολλα αλλα. Εαν εσυ σπαζεσαι που ρωταω για κριτικες για το συγκεκριμενο μαγαζι δικο σου προβλημα δεν φταιω εγω. Καλο ειναι ο κοσμος να ειναι ενημερωμενος και για τα αρνητικα και για τα θετικα για το συγκεκριμενο μαγαζι και οχι μονο. Δεν νομιζω να λεω κατι παραλογο και κατα την ταπεινη μου γνωμη το θεωρω λογικο. Εσυ τωρα λεγε οτι θες και παιξε το ανωτερος οπως και ολας νομιζεις οτι εισαι. Και αν θες να ξερεις φιλε μου η δημοκρατια ειναι το χειροτερο πολιτευμα αλλα δν υπαρχει καλυτερο.

Υ.Γ ο @mariosr125 εγραψε και αυτος για εμπειρια μια μερα αντε να σε δω για καντου υποδειξεις τι να λεει τι να ρωταει σε αυτον δν θα κανεις αυτος δν ζει απο περιγραφες και ιντριγκα δηλαδη?????

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
802
Πόντοι
86
Ολοι μπορουν να γραφουν σαφως αλλα εσυ την βλεπεις καπως ομως σαν να εχεις τα ηνια την εξουσια οτιδηποτε και πας να μας επιβαλλεις την ταξη και τι να κανουμε ή απλα εισαι βαλτος και υπερασπιζεσαι τα μαγαζια επειδη απλα εχεις παρπανω εμπειρια στο χωρο που αυτο το σεβομαι. Αλλο στο σιτε το μεγαλυτερο ποσοστο μπαινουμε για να διαβασουμε κριτικες για κοπελες για μαγαζια αυτος ειναι ο βασικος σκοπος, και καυλαντα προφανως και πολλα αλλα. Εαν εσυ σπαζεσαι που ρωταω για κριτικες για το συγκεκριμενο μαγαζι δικο σου προβλημα δεν φταιω εγω. Καλο ειναι ο κοσμος να ειναι ενημερωμενος και για τα αρνητικα και για τα θετικα για το συγκεκριμενο μαγαζι και οχι μονο. Δεν νομιζω να λεω κατι παραλογο και κατα την ταπεινη μου γνωμη το θεωρω λογικο. Εσυ τωρα λεγε οτι θες και παιξε το ανωτερος οπως και ολας νομιζεις οτι εισαι. Και αν θες να ξερεις φιλε μου η δημοκρατια ειναι το χειροτερο πολιτευμα αλλα δν υπαρχει καλυτερο.

Υ.Γ ο @mariosr125 εγραψε και αυτος για εμπειρια μια μερα αντε να σε δω για καντου υποδειξεις τι να λεει τι να ρωταει σε αυτον δν θα κανεις αυτος δν ζει απο περιγραφες και ιντριγκα δηλαδη?????
Εξακολουθείς και χάνεις το δάσος.
Δεν μπορεί να κρύβεις τις "αθωωες προθεσεις" σου για ενημέρωση κάνοντας ιντρικαδορικες ερωτησεις.
Και εαν εγω αποκομιζω οφελει που ειμαι βαλτος, οπως λες, εσυ εισαι 100 φορες χειροτερος.
Μερικοι εχουν μυαλο και δεν περνανε τετοια κολπακια φιλε μου γιαυτο και εχεις τετοια αντιδραση.
Αυτα και full stop απο μενα.
Οποιος καταλαβε καταλαβε.

O mariosr125 εαν θελει θα σου απαντηση μονος του

Τελευταία τροποποίηση:

chros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2021
Like
0
Πόντοι
0
Για πρώτη επαφή με το άθλημα ποιο είναι καλύτερο; Αυτό ή το 2+2;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.054
Πόντοι
3.846
Αυτό θα έλεγα. Οι ιδιοκτήτες του προσέχουν ιδιαίτερα τους νεοφερμένους σε κάνουν να αισθανείς πιο άνετα.

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.033
Πόντοι
366
οι ιδιοκτητες πιστευω θα σε προσεξουν καλυτερα στο c4c αν φαινεσαι και νορμαλ ανθρωπος δοτικος και προσχαρος μπορει να σου προτεινει η ιδιοκτρητια και παρτουζες σε βιλλες που γινονται αλλα δν ειναι σιγουρο στο 2+2 ισως να μη σε προσεξουν τοσο οι ιδιοκτητες αλλα και αυτο εχει την αιγλη του τον κοσμο του δεν ειναι ασχημο και γενικα γινεται παιχνιδι. Για εμενα πηγαινει και στα δυο δεν χανεις κατι

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.076
Πόντοι
7.885
Τύπε ξέχασες να μας γράψεις αν είσαι μαζί με πρωτάρα γυναίκα με μουνι,μπακουρι ή συνοδεύεις καμιά γυναίκα με πουλάκι :confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom