kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.076
- Πόντοι
- 7.885
Άνετα καμιά 20αριαΣημερα ποσα μπακουρια που πλησιαζει βαλετινου και ειναι single θα εχει το μαγαζι ?
Άνετα καμιά 20αριαΣημερα ποσα μπακουρια που πλησιαζει βαλετινου και ειναι single θα εχει το μαγαζι ?
Ρε φιλε πραγματικα ζεις μεσα απο τις περιγραφες και την ιντριγκα ?Για πειτε κανεις εμπειρια απο Τεταρτη πως ηταν η φαση οποιοσ γραψει πληρες αναλυση θα παρει και λικε
![]()
Πηγαινω ρε φιλε μια φορα το διμηνο αλλα γουσταρω να ακουω ιστοριες το κακο που ειναι εσυ τι ζορι τραβας αρχικα τι σε νοιαζει και τι σε κοφτει? Εισαι κραχτης του μαγαζιου? τι τσουτσεκι παριστανεις και το παιζεις καποιος. Αν δεν γουσταρεις να γραψεις κριτικη απλα αγνοησε το μηνυμα υποδειξεις γιατι κανεις? Σε ολο το κοσμο αρεσουν οι κριτικες η καυλαντα και οι ιστοριες να κρυφτω πισω απο το δαχτυλο μου δηλαδη εσυ τι εισαι υπερανω που δεν σε νοιαζει να μαθαινεις τπτ και δεν ενδιαφερεσαι για τιποτα?Ρε φιλε πραγματικα ζεις μεσα απο τις περιγραφες και την ιντριγκα ?
Εαν σε ενδιαφερει τοσο πολυ πηγαινε και εσυ μια μερα εκει να στηριξεις εμπρακτος το μαγαζι και ασε τις στοχευμενες ερωτήσεις.
Δεν περίμενα κατι παραπάνω απο οτι απάντησες.Πηγαινω ρε φιλε μια φορα το διμηνο αλλα γουσταρω να ακουω ιστοριες το κακο που ειναι εσυ τι ζορι τραβας αρχικα τι σε νοιαζει και τι σε κοφτει? Εισαι κραχτης του μαγαζιου? τι τσουτσεκι παριστανεις και το παιζεις καποιος. Αν δεν γουσταρεις να γραψεις κριτικη απλα αγνοησε το μηνυμα υποδειξεις γιατι κανεις? Σε ολο το κοσμο αρεσουν οι κριτικες η καυλαντα και οι ιστοριες να κρυφτω πισω απο το δαχτυλο μου δηλαδη εσυ τι εισαι υπερανω που δεν σε νοιαζει να μαθαινεις τπτ και δεν ενδιαφερεσαι για τιποτα?
Εμειςκαλησπέρα σε όλους θα ήθελα ν ρωτήσω ποιοι πήγατε χτες στο μαγαζί μεταξύ 1 έως 4 όποιος θέλει ας μ απαντήσει και σ πμ
Σας ευχαριστώ πολύ
Ολοι μπορουν να γραφουν σαφως αλλα εσυ την βλεπεις καπως ομως σαν να εχεις τα ηνια την εξουσια οτιδηποτε και πας να μας επιβαλλεις την ταξη και τι να κανουμε ή απλα εισαι βαλτος και υπερασπιζεσαι τα μαγαζια επειδη απλα εχεις παρπανω εμπειρια στο χωρο που αυτο το σεβομαι. Αλλο στο σιτε το μεγαλυτερο ποσοστο μπαινουμε για να διαβασουμε κριτικες για κοπελες για μαγαζια αυτος ειναι ο βασικος σκοπος, και καυλαντα προφανως και πολλα αλλα. Εαν εσυ σπαζεσαι που ρωταω για κριτικες για το συγκεκριμενο μαγαζι δικο σου προβλημα δεν φταιω εγω. Καλο ειναι ο κοσμος να ειναι ενημερωμενος και για τα αρνητικα και για τα θετικα για το συγκεκριμενο μαγαζι και οχι μονο. Δεν νομιζω να λεω κατι παραλογο και κατα την ταπεινη μου γνωμη το θεωρω λογικο. Εσυ τωρα λεγε οτι θες και παιξε το ανωτερος οπως και ολας νομιζεις οτι εισαι. Και αν θες να ξερεις φιλε μου η δημοκρατια ειναι το χειροτερο πολιτευμα αλλα δν υπαρχει καλυτερο.Δεν περίμενα κατι παραπάνω απο οτι απάντησες.
Απλος επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα μου.
Υγ. Όταν γράφεις τέτοιες μαλακίες θα πρεπει να περιμένεις και τις ανάλογες αντιδράσεις.
Οπως μπορείς εσύ να γράφεις μπορούν και οι αλλοι οποτε μην "διαμαρτυρεσε"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμεις
Εξακολουθείς και χάνεις το δάσος.Ολοι μπορουν να γραφουν σαφως αλλα εσυ την βλεπεις καπως ομως σαν να εχεις τα ηνια την εξουσια οτιδηποτε και πας να μας επιβαλλεις την ταξη και τι να κανουμε ή απλα εισαι βαλτος και υπερασπιζεσαι τα μαγαζια επειδη απλα εχεις παρπανω εμπειρια στο χωρο που αυτο το σεβομαι. Αλλο στο σιτε το μεγαλυτερο ποσοστο μπαινουμε για να διαβασουμε κριτικες για κοπελες για μαγαζια αυτος ειναι ο βασικος σκοπος, και καυλαντα προφανως και πολλα αλλα. Εαν εσυ σπαζεσαι που ρωταω για κριτικες για το συγκεκριμενο μαγαζι δικο σου προβλημα δεν φταιω εγω. Καλο ειναι ο κοσμος να ειναι ενημερωμενος και για τα αρνητικα και για τα θετικα για το συγκεκριμενο μαγαζι και οχι μονο. Δεν νομιζω να λεω κατι παραλογο και κατα την ταπεινη μου γνωμη το θεωρω λογικο. Εσυ τωρα λεγε οτι θες και παιξε το ανωτερος οπως και ολας νομιζεις οτι εισαι. Και αν θες να ξερεις φιλε μου η δημοκρατια ειναι το χειροτερο πολιτευμα αλλα δν υπαρχει καλυτερο.
Υ.Γ ο @mariosr125 εγραψε και αυτος για εμπειρια μια μερα αντε να σε δω για καντου υποδειξεις τι να λεει τι να ρωταει σε αυτον δν θα κανεις αυτος δν ζει απο περιγραφες και ιντριγκα δηλαδη?????
οι ιδιοκτητες πιστευω θα σε προσεξουν καλυτερα στο c4c αν φαινεσαι και νορμαλ ανθρωπος δοτικος και προσχαρος μπορει να σου προτεινει η ιδιοκτρητια και παρτουζες σε βιλλες που γινονται αλλα δν ειναι σιγουρο στο 2+2 ισως να μη σε προσεξουν τοσο οι ιδιοκτητες αλλα και αυτο εχει την αιγλη του τον κοσμο του δεν ειναι ασχημο και γενικα γινεται παιχνιδι. Για εμενα πηγαινει και στα δυο δεν χανεις κατιΓια πρώτη επαφή με το άθλημα ποιο είναι καλύτερο; Αυτό ή το 2+2;
Τύπε ξέχασες να μας γράψεις αν είσαι μαζί με πρωτάρα γυναίκα με μουνι,μπακουρι ή συνοδεύεις καμιά γυναίκα με πουλάκιΓια πρώτη επαφή με το άθλημα ποιο είναι καλύτερο; Αυτό ή το 2+2;