gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.236
- Πόντοι
- 2.256
Δικηγόρος ναι. Πιο ψηλός από τον Κούγια!Δικηγόρος; Εσένα σε ξέρει ο τύπος;
Δικηγόρος ναι. Πιο ψηλός από τον Κούγια!Δικηγόρος; Εσένα σε ξέρει ο τύπος;
Θα έπρεπε να γίνει σε προσωπικό μήνυμα όλο αυτό αλλα οκΕιπαμε να το ληξουμε.
δεν χρειαζεται απαντηση
Εσύ λες ότι όλους τους ξέρεις όλους. Τώρα είμαι σίγουρος ότι είσαι της ΕΥΠ. Μάλλον αυτό πρέπει να διερευνυθεί.εισαστε το Σαββατο ομως στον χαμο σε ειδα εγω
I Know What You Did Last ... Saturday
Εσύ λες ότι όλους τους ξέρεις όλους. Τώρα είμαι σίγουρος ότι είσαι της ΕΥΠ. Μάλλον αυτό πρέπει να διερευνυθεί.
Μάλλον τους είχαν περάσει από καστ τους μπαλαντέρ. Του μαγαζιού κράχτες και πιθανόν επ αμοιβή.Εμένα που ήταν φίλη μου στο μαγαζί μου είπε ότι μια χαρά ήταν από κόσμο και ζευγάρια και ότι είχε και κάποιους ωραίους μπαλαντερς!
Και ότι έγινε και πολύ παιχνίδι στις αίθουσες, με ένα καυλωτικό σκηνικό ;)
Νικόλα πρόσεχε γιατί σε ξέρει. Είναι πίσω από τον τοίχο μπαίνοντας δεξιά και καταγράφει του πάντες.Θα έπρεπε να γίνει σε προσωπικό μήνυμα όλο αυτό αλλα οκ
Εσένα σε ξέρει; Για πες τι έγινε χθες; ήσουν εκεί ή και εσένα κάποιος γνωστός του φίλου σου που ήταν με την πρώην του μέσα που τον άφησε για τον κουνιάδο της στα είπε;Πολύ ωραία πέρασαν όσοι πήγαν χτες, έγινε καλό παιχνίδι με ζευγάρια και μπαλαντέρ.
για τους μάγκες του πληκτρολογίου που γυρνάνε και σχολιάζουν λες και τους το ζήτησε κανείς: ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΕ! Δε σας έχει ανάγκη κανείς. Και να έρθετε με την ψωλή στο χέρι θα μείνετε, οπότε αφήστε και τις συζητήσεις και κυρίως αφήστε τα σουιγκεράδικα, προφανώς δεν είναι για σας.
Επίσης είναι λογικό οι θαμώνες του μπαρ να γνωρίζονται έστω και εξ όψεως. Ειδικά το C4C που είναι και μικρό μαγαζί, 2-3 φορές να πας τις μαθαίνεις τις φάτσες απέξω. Οπότε τι ΕΥΠ και μαλακίες ο άνθρωπος, απλά σαν θαμώνας έχει τύχει να γνωριστεί με τους περισσότερους.
Να τα μας. Και που ξέρεις εσύ εάν με ενδιαφέρει το άθλημα;ήμουνα εκει ο ίδιος.
Ρε παίκτη τι ζόρι τραβάς; Αφού δε σε ενδιαφέρει το άθλημα.
Στα πμ δεν έχει πλάκα!! Δε γίνεται επίδειξη λεξιλογίου και γνώσεων!!!Ρε παιδιά να πω κάτι κι εγώ; Γιατί δεν τσακώνεστε μέσω προσωπικών μηνυμάτων; Μας τα έχετε πρήξει λίγο...
Αυτό περιμένεις εσύ;;;Στα πμ δεν έχει πλάκα!! Δε γίνεται επίδειξη λεξιλογίου και γνώσεων!!!
Άσε τι περιμένω εγώ!!! Εγώ περιμένω την κυρά να μου μαντάρει τις κάλτσες για να πάω στο μαγαζί!!!Αυτό περιμένεις εσύ;;;