Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 756
- Πόντοι
- 86
Σωστός. Το Σάββατο και ειδικά τόσο αργά δεν νομίζω να προλάβει η κοπέλα να τους μιλησημηπως θα ηταν καλυτερα καποια παρασκευη?
Σωστός. Το Σάββατο και ειδικά τόσο αργά δεν νομίζω να προλάβει η κοπέλα να τους μιλησημηπως θα ηταν καλυτερα καποια παρασκευη?
κριμα, νομιζα οτι μπορω να σε αναγνωρισω απο τις καλτσες και να ερθουμε να σε ευχαριστησουμε δια ζωσης για τις πληροφοριες (αν ηθελες!). τωρα με δυσκολευεις. χαχαΚάντε το ένα τσικ αργότερα, αλήθεια!!
ΥΓ. Αν δείτε κάποιον να "γαμάει με τις κάλτσες" δεν θα είμαι εγώ.
ειναι λιγο το θεμα του προγραμματος οπως σου εχω πει. οι καθημερινες ειναι αρκετα δυσκολες (τεταρτη-πεμπτη ας πουμε ειναι οριακα αδυνατο) παρασκευη ειναι καπως καλυτερα αλλα και παλι ειναι πιο δυσκολη απο σαββατο.μηπως θα ηταν καλυτερα καποια παρασκευη?
ποια κοπελα; ενοοεις αυτη που εχει το μαγαζι και υποδεχεται τους νεους με μια "ξεναγηση" εισαγωγης?Σωστός. Το Σάββατο και ειδικά τόσο αργά δεν νομίζω να προλάβει η κοπέλα να τους μιληση
Ναι εχει το μαγαζι και θα σας απαντήσει σε ολες τις απορίες σας σχετικά με τους κανόνες, το χώρο του μαγαζιου, αλλά και σε γενικότερες σχετικά με το lifestyle.ποια κοπελα; ενοοεις αυτη που εχει το μαγαζι και υποδεχεται τους νεους με μια "ξεναγηση" εισαγωγης?
να σου πω την αληθεια επειδη το ειχα διαβασει εδω αυτο, θα ηθελα να γινει. θεωρω οτι θα εκανε την εισαγωγη στο χωρο πιο ευκολη αν πρωτα καναμε μια γυρα με την κοπελα και οχι μονοι μας οντας στο ψαξιμο.
καταλαβα. ειναι σημαντικο αυτο που μου λες. παρασκευη τι ωρα ειναι καλη για να εχει κοσμο τοσο- οσο, οπως ειπαμε πιο πανω;Ναι εχει το μαγαζι και θα σας απαντήσει σε ολες τις απορίες σας σχετικά με τους κανόνες, το χώρο του μαγαζιου, αλλά και σε γενικότερες σχετικά με το lifestyle.
Το Σαββατο λόγο δουλειάς θα σας πει μόνο τα απαραίτητα και τέλος.
Εγω θα προτείνω Παρασκευη.
Ο κανόνας ειναι οσο νωρίτερα τόσο λιγότερο κόσμο. Για αρχη δεν σε νοιαζει ο κοσμος εκτος και εαν πας για ματι.καταλαβα. ειναι σημαντικο αυτο που μου λες. παρασκευη τι ωρα ειναι καλη για να εχει κοσμο τοσο- οσο, οπως ειπαμε πιο πανω;
ναι ακριβως αυτο που λες θελουμε να πετυχουμε. σχετικα ησυχα αλλα όχι νέκρα. Παρασκευη κατα τις 12 ας πουμε θα μπορουσε να ειναι οκ ή είναι πολυ νωρις αραγε;Ο κανόνας ειναι οσο νωρίτερα τόσο λιγότερο κόσμο. Για αρχη δεν σε νοιαζει ο κοσμος εκτος και εαν πας για ματι.
Για μενα θα ηταν καλα να ειχε 5-6 ζευγαρια και να ηταν ησυχα για πρωτη φορα.
12 - 12.30 ειναι καλαναι ακριβως αυτο που λες θελουμε να πετυχουμε. σχετικα ησυχα αλλα όχι νέκρα. Παρασκευη κατα τις 12 ας πουμε θα μπορουσε να ειναι οκ ή είναι πολυ νωρις αραγε;
εγινε φιλε μου σε ευχαριστω πολυ και εσενα!12 - 12.30 ειναι καλα
Καλα να περάσετε και να βρείτε αυτό που θελετεεγινε φιλε μου σε ευχαριστω πολυ και εσενα!
Υγ. Κλείσε ραντευου με τον κάλτσα ειναι γαμώ τα παιδια και πάτε μαζι !!Καλα να περάσετε και να βρείτε αυτό που θελετε
καλτσα γυρνα πισω η εστω τηλεφώνα!Υγ. Κλείσε ραντευου με τον κάλτσα ειναι γαμώ τα παιδια και πάτε μαζι !!
Βρίσκονται απλά δεν γνωρίζονταιπαντως ωραιο θα ηταν καποια ατομα που εχετε μιλησει εδω να βρεθειτε στο κλαμπ
Δεν είναι καλή ιδέα, πίστεψέ με.το σκεφτηκαμε, αλλα πεσαμε πανω σε κλειδωμενα προφιλ Νικολα ;)
γιατι οχι??Δεν είναι καλή ιδέα, πίστεψέ με.
παντως ωραιο θα ηταν καποια ατομα που εχετε μιλησει εδω να βρεθειτε στο κλαμπ
Μηπως να καναμε βραδια βου !!! εκει
Αν θέλεις να γίνει παρέλαση από βίζιτες και ναυάγια...
η βραδιά μπου θα έχει χειρότερη αναλογία σε γυναικείο πληθυσμό από αναφορά τάγματος
Εχει πεση η ιδεα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι καληΜονο μην το πείτε στον Αντωνη και πάθει κανένα εγκεφαλικό
Παρασκευές μαζεύει κόσμο
Τι ηλικίες παίζουν