ic3manxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
θα κρυβεσαι παλι?Σου ειπα εκει θα ειμαι. Θα σε καταλαβω οταν σε πεταξουν εξω .
θα κρυβεσαι παλι?Σου ειπα εκει θα ειμαι. Θα σε καταλαβω οταν σε πεταξουν εξω .
Το μόνο που δίνει μια εικόνα είναι πως η κυρία του ic3manxxx μετείχε στο τελετουργικό. Αν ισχύει αυτό, είναι πολύ συγκεκριμενες οι κυρίες που παίρνουν μέρος. Οπότε σιγουρα τον ξερουν και ο Γιάννης και ο Αντώνης.Εγώ δεν καταλαβαίνω πως ενώ φαίνεται και οι δύο να ξέρετε πράγματα και να είστε τόσο κοντά στους αντώνηδες και τους γιάννηδες, δεν γνωρίζεστε μεταξύ σας.
Ευτυχώς θα συναντηθείτε το Σάββατο και θα μπορέσετε να τα συζητήσετε και να γνωριστείτε. Αν και συνήθως, σε αυτές τις περιπτώσεις ο ένας από τους δύο "δεν μπόρεσε" να πάει τελευταία στιγμή, οπότε και αποκαλύπτεται η αλήθεια.
δλδ εσυ πιστευεις οτι ειμαι κανενας ουγκανος που θα παω να κανω φασαρια σε ξενο μαγαζι?Εγώ δεν καταλαβαίνω πως ενώ φαίνεται και οι δύο να ξέρετε πράγματα και να είστε τόσο κοντά στους αντώνηδες και τους γιάννηδες, δεν γνωρίζεστε μεταξύ σας.
Ευτυχώς θα συναντηθείτε το Σάββατο και θα μπορέσετε να τα συζητήσετε και να γνωριστείτε. Αν και συνήθως, σε αυτές τις περιπτώσεις ο ένας από τους δύο "δεν μπόρεσε" να πάει τελευταία στιγμή, οπότε και αποκαλύπτεται η αλήθεια.
Ποιος μίλησε για φασαρία;δλδ εσυ πιστευεις οτι ειμαι κανενας ουγκανος που θα παω να κανω φασαρια σε ξενο μαγαζι?
εξαλου θα ακυρωνα τον εαυτο μου που λεω οτι με νοιαζει το καλο του χωρου κι οχι να σωσω τον γαμο μου.
τωρα το τι θα πω απο κοντα με τον Αντωνη που ξερω τι δουλεια κανει κανονικα,ποσα παιδακια εχει,που μενει,με ποιον ξεκινησε το μαγαζι,γιατι τα χαλασανε κι αλλα πολλα
ειναι κατι που αφορα αυτον κι εμενα και βεβεια δεν διαφερουν καθολου με αυτα που λεω εδω
τωρα,για τους γλυφτες κωλοτρυπιδων,τους χθεσινους κι αυτους που κρυβοντε πισω απο το πληκτρολογιο δεν τους βλεπω καν,τους πουθεναδες
και για του λογου το αληθες
ευκολα ανεβαζω το nickname μου εδω ,μ φτανει να δεσμευτει ο μαγκακος οτι θα κανει το ιδιοκι ας μην το κανει ποτε (που δεν θα το κανει γιατι ειναι κοτα και
μονο να γλυφει κωλοτρυπιδες ξερει)
Λοιπόν για να σε διευκολύνω σου λέω οτι ενημερώθηκαν για τις μαλακίες που λες.
Θέλω να σε δω να πας να τους πεις είμαι ο παπάρας του μπου.
Οποτε μην ανυσηχεις εαν ειμαι εκει το ποιος ειμαι κτλ.
Θελω να εξηγησεις ειδικα το κοματι του κρυβόταν στο αυτοκίνητο και το ηξερε 10 μερες πριν.
Μιλαμε για τρελλα γελια. ???
Λοιπόν για να σε διευκολύνω σου λέω οτι ενημερώθηκαν για τις μαλακίες που λες.
Θέλω να σε δω να πας να τους πεις είμαι ο παπάρας του μπου.
Οποτε μην ανυσηχεις εαν ειμαι εκει το ποιος ειμαι κτλ.
Θελω να εξηγησεις ειδικα το κοματι του κρυβόταν στο αυτοκίνητο και το ηξερε 10 μερες πριν.
Μιλαμε για τρελλα γελια. ???
να εισαι εκει ομως,μην κρυβεσε παλι οκ?Βρε λεγε οτι θελεις.
Να σε δω θελω τι θα πεις.
Ενα δικιο το εχειςΟ ένας λέει έτσι και ο άλλος γιουβέτσι. Κουράσατε ρε μάγκες, δεν προσφέρετε κάτι, λήξτε το!
Την Τετάρτη θα γινει;