gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.297
- Πόντοι
- 2.256
Νομίζω κάθε Τετάρτη, χωρίς να παίρνω όρκο! Πάρε τηλΓειά σας παιδιά.
Ξέρει κάποιος αν σήμερα είναι βραδιά και για singles στο c4c
Νομίζω κάθε Τετάρτη, χωρίς να παίρνω όρκο! Πάρε τηλΓειά σας παιδιά.
Ξέρει κάποιος αν σήμερα είναι βραδιά και για singles στο c4c
πως μπορουμε να το επιβαιβωσουμε το γραφει καπου?κάθε δεύτερη Τετάρτη πρέπει να είναι. Νομίζω είναι η επόμενη.
δεν ειναι καθε τεταρτη ρωτησα μονο οταν εχει παρτιτεταρτες ειναι σιγουρα
Τύπε λες οτι τα μπακουρια που θα μπαίνουν πλεον είναι γνωστοί των ζευγαριων?? Σαν προτεινόμενοι από τα ζευγάρια.Παιδιά δεν είναι κάθε Τετάρτη. Είναι μερικές Τετάρτες και πάει μνμ σε όσους έχουν αφήσει τα τηλ τους. Όταν δεν υπάρχει μνμ δεν υπάρχει event Από όσο ξέρω οι Τετάρτες αυτές εξαρτώνται από τα ζευγάρια.
Οχι. Εξαρτάτε απο την συμμετοχη των ζευγαριων. Γενικα δεν το θεελουν τα παιδια ΚΨΜ.Τύπε λες οτι τα μπακουρια που θα μπαίνουν πλεον είναι γνωστοί των ζευγαριων?? Σαν προτεινόμενοι από τα ζευγάρια.
Γεια σου Φίλε μουΚαλησπέρα
Είμαστε ζευγάρι και ψάχνουμε κάποιον για εκτός του Club.
εδώ είμαι .....Καλησπέρα
Εισαι στο σωστό δρόμοΚαλησπέρα
Στα πόσα ξεκλειδώνει;Ειθελα να στείλω και προσωπικό μήνυμα μπας και δω χαρά στα σκέλια μου ...αλλά ο μύστης έχει μόνο 5 μηνύματα ακόμα !!!!!!????
Πυρηνικός πολεμος θα ελεγα ... αν και μας έχει συνηθιση το μαγαζί σε τέτοια, τώρα τελευταία διώχνει και κόσμο. Μπραβο στα παιδιαχθεσινη βολτα στο μαγαζι..μιλαμε για πολεμο..και ζευγαρια απο ολες τις ηλικιες!
δν περιμενα και τοσο νεα και ομορφα ζευγαρια..γενικα σαββατα δεν παω..αλλα χθες ετυχε..ηταν φοβερα..Πυρηνικός πολεμος θα ελεγα ... αν και μας έχει συνηθιση το μαγαζί σε τέτοια, τώρα τελευταία διώχνει και κόσμο. Μπραβο στα παιδια