gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.292
- Πόντοι
- 2.256
Κάτι είδα, ευχαριστώκαθε παρασκευη
Κάτι είδα, ευχαριστώκαθε παρασκευη
Λογικα ειναι ολες οι βραδιεςκαλησπέρα στην παρεα. υπαρχει βραδια για γυναικες μονες που να ψαχνουν ζευγαρια ;
Και βέβαια!!!αν εχει καποιος εμπειρια θα ηθελα να με βοηθησει. με την κοπελα μου σκεφτομαστε να παμε για να κανουμε φαση σε χωρο που θα βρισκονται και αλλοι χωρις ομως συμμετοχη τριτου . υπαρχει τετοια επιλογη ;
Καλημερα... Αντε ξεκινησε να πας... Να μας πεις εντυπωσεις...αν εχει καποιος εμπειρια θα ηθελα να με βοηθησει. με την κοπελα μου σκεφτομαστε να παμε για να κανουμε φαση σε χωρο που θα βρισκονται και αλλοι χωρις ομως συμμετοχη τριτου . υπαρχει τετοια επιλογη ;
Αδελφε φρίκαρε=κομπλάρισε με το χύμα παιχνίδι και αποχώρησαν για την σάλα... τακιμιάζω=κάνω παρέα... κάθησαν μαζι στην σάλα και κουβέντιαζαν ενθέρμως...Χαχαχαχα, οταν λες πως "η νεαρα φρικαρε", τι ακριβως εννοεις; Και μετα παλι τι εννοεις "τακιμιαζαν" με το αλλο ζευγαρι;
Η Ράνια είχε event αλλού.Χαιρετω την παρέα. Εχθες επίσκεψη δεύτερη φορα για να εμπεδώσουμε. Επιβεβαιώνω το κόλπο με τα φωσφοριζε βραχιολάκια. Κόκκινο για μέσα σε όλα, μπλε για επικοινωνία και βλέπουμε και άνευ βλέποντας και κάνοντας. Εχθες περίπου 12 ζευγάρια. Ενα κόκκινο σετ και μερικα μπλε. Το κόκκινο ένα νεαρο ζευγάρι που φαινόταν αποφασισμένο. Προτιμήσαμε (επιλογη της παρτενερ μου) το υπόγειο όπου και στο κλειστο δωμάτιο μία θαμών φωνασκούσε παρατεταμένα δημιουργώντας μια καυλωτικότατην ατμόσφαιρα. Επιστροφη στην σάλα και αποχώρηση μετα από λίγο. Η Ράνια έλειπε. Την επόμενη φορα θα πάμε στο 2+2 να τσεκάρουμε κι εκεί τα κόζα. Αυτα τα ολίγα και καλα βράδια σε όλους.
Σε όποιο μπαρ και να πας υπάρχουν δωμάτια που μπορούν να σας βλέπουν. Αν δε θέλετε συμμετοχή άλλων ατόμων μπορείτε να τους διώξετε. Αν διώξετε τον πρώτο (ή πρώτο ζευγάρι) θα πάρουν το μήνυμα οι υπόλοιποι.αν εχει καποιος εμπειρια θα ηθελα να με βοηθησει. με την κοπελα μου σκεφτομαστε να παμε για να κανουμε φαση σε χωρο που θα βρισκονται και αλλοι χωρις ομως συμμετοχη τριτου . υπαρχει τετοια επιλογη ;
φιλε μου το κλειστο δωματιο τι φαση ; δωσε λεπτομεριες....Χαιρετω την παρέα. Εχθες επίσκεψη δεύτερη φορα για να εμπεδώσουμε. Επιβεβαιώνω το κόλπο με τα φωσφοριζε βραχιολάκια. Κόκκινο για μέσα σε όλα, μπλε για επικοινωνία και βλέπουμε και άνευ βλέποντας και κάνοντας. Εχθες περίπου 12 ζευγάρια. Ενα κόκκινο σετ και μερικα μπλε. Το κόκκινο ένα νεαρο ζευγάρι που φαινόταν αποφασισμένο. Προτιμήσαμε (επιλογη της παρτενερ μου) το υπόγειο όπου και στο κλειστο δωμάτιο μία θαμών φωνασκούσε παρατεταμένα δημιουργώντας μια καυλωτικότατην ατμόσφαιρα. Επιστροφη στην σάλα και αποχώρηση μετα από λίγο. Η Ράνια έλειπε. Την επόμενη φορα θα πάμε στο 2+2 να τσεκάρουμε κι εκεί τα κόζα. Αυτα τα ολίγα και καλα βράδια σε όλους.
Σε όποιο μπαρ και να πας υπάρχουν δωμάτια που μπορούν να σας βλέπουν. Αν δε θέλετε συμμετοχή άλλων ατόμων μπορείτε να τους διώξετε. Αν διώξετε τον πρώτο (ή πρώτο ζευγάρι) θα πάρουν το μήνυμα οι υπόλοιποι.
Επίσης και στα δύο μπαρ υπάρχουν δωμάτια που η πόρτα κλείνει και δε σας βλέπει κανείς ,ούτε μπορούν να σας ενοχλήσουν.
Στο C4C οι χώροι (σαν και αυτόν που θέλεις) δεν έχουν πόρτες , ένας έχει κουρτίνα. Σας βλέπουν δηλαδή, και αν κάποιος πάει να σας πλησιάσει του λες ευγενικά να κάνει πέρα και τέλος.κλεινει αλλα δεν σε βλεπουν. εμεις θελουμε να μας βλεπουν απεξω αλλα χωρις να μπουν σε πρωτη φαση
Έγινε πριν 2 εβδομάδες το ews. Έγινε το ίδιο και στη βίλα!Ξέρει κανείς αν παίξει κανένα event λόγο καρναβαλιού;
Φάση με στολές και μάσκες;
Λογικά θα παίξει. Ίσως τελευταία αποκριά..Ξέρει κανείς αν παίξει κανένα event λόγο καρναβαλιού;
Φάση με στολές και μάσκες;
Και τι θα ντυθούμε;;; Αφού στο τέλος οι περισσότεροι θα είμαστε ξεβράκωτοιΛογικά θα παίξει. Ίσως τελευταία αποκριά..