Νέα

Club4Couples (νέο Swingers)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chuk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Venic

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2023
Like
2
Πόντοι
0
καλησπέρα στην παρεα. υπαρχει βραδια για γυναικες μονες που να ψαχνουν ζευγαρια ;

Venic

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2023
Like
2
Πόντοι
0
αν εχει καποιος εμπειρια θα ηθελα να με βοηθησει. με την κοπελα μου σκεφτομαστε να παμε για να κανουμε φαση σε χωρο που θα βρισκονται και αλλοι χωρις ομως συμμετοχη τριτου . υπαρχει τετοια επιλογη ;

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.292
Πόντοι
2.256
αν εχει καποιος εμπειρια θα ηθελα να με βοηθησει. με την κοπελα μου σκεφτομαστε να παμε για να κανουμε φαση σε χωρο που θα βρισκονται και αλλοι χωρις ομως συμμετοχη τριτου . υπαρχει τετοια επιλογη ;
Και βέβαια!!!

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλημερα... Αντε ξεκινησε να πας... Να μας πεις εντυπωσεις...

Pireotis_62

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Like
24
Πόντοι
0
Χαχαχαχα, οταν λες πως "η νεαρα φρικαρε", τι ακριβως εννοεις; Και μετα παλι τι εννοεις "τακιμιαζαν" με το αλλο ζευγαρι;
Αδελφε φρίκαρε=κομπλάρισε με το χύμα παιχνίδι και αποχώρησαν για την σάλα... τακιμιάζω=κάνω παρέα... κάθησαν μαζι στην σάλα και κουβέντιαζαν ενθέρμως...

Pireotis_62

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Like
24
Πόντοι
0
Χαιρετω την παρέα. Εχθες επίσκεψη δεύτερη φορα για να εμπεδώσουμε. Επιβεβαιώνω το κόλπο με τα φωσφοριζε βραχιολάκια. Κόκκινο για μέσα σε όλα, μπλε για επικοινωνία και βλέπουμε και άνευ βλέποντας και κάνοντας. Εχθες περίπου 12 ζευγάρια. Ενα κόκκινο σετ και μερικα μπλε. Το κόκκινο ένα νεαρο ζευγάρι που φαινόταν αποφασισμένο. Προτιμήσαμε (επιλογη της παρτενερ μου) το υπόγειο όπου και στο κλειστο δωμάτιο μία θαμών φωνασκούσε παρατεταμένα δημιουργώντας μια καυλωτικότατην ατμόσφαιρα. Επιστροφη στην σάλα και αποχώρηση μετα από λίγο. Η Ράνια έλειπε. Την επόμενη φορα θα πάμε στο 2+2 να τσεκάρουμε κι εκεί τα κόζα. Αυτα τα ολίγα και καλα βράδια σε όλους.

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.292
Πόντοι
2.256
Χαιρετω την παρέα. Εχθες επίσκεψη δεύτερη φορα για να εμπεδώσουμε. Επιβεβαιώνω το κόλπο με τα φωσφοριζε βραχιολάκια. Κόκκινο για μέσα σε όλα, μπλε για επικοινωνία και βλέπουμε και άνευ βλέποντας και κάνοντας. Εχθες περίπου 12 ζευγάρια. Ενα κόκκινο σετ και μερικα μπλε. Το κόκκινο ένα νεαρο ζευγάρι που φαινόταν αποφασισμένο. Προτιμήσαμε (επιλογη της παρτενερ μου) το υπόγειο όπου και στο κλειστο δωμάτιο μία θαμών φωνασκούσε παρατεταμένα δημιουργώντας μια καυλωτικότατην ατμόσφαιρα. Επιστροφη στην σάλα και αποχώρηση μετα από λίγο. Η Ράνια έλειπε. Την επόμενη φορα θα πάμε στο 2+2 να τσεκάρουμε κι εκεί τα κόζα. Αυτα τα ολίγα και καλα βράδια σε όλους.
Η Ράνια είχε event αλλού.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.235
Πόντοι
3.846
Σε όποιο μπαρ και να πας υπάρχουν δωμάτια που μπορούν να σας βλέπουν. Αν δε θέλετε συμμετοχή άλλων ατόμων μπορείτε να τους διώξετε. Αν διώξετε τον πρώτο (ή πρώτο ζευγάρι) θα πάρουν το μήνυμα οι υπόλοιποι.

Επίσης και στα δύο μπαρ υπάρχουν δωμάτια που η πόρτα κλείνει και δε σας βλέπει κανείς ,ούτε μπορούν να σας ενοχλήσουν.

Venic

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2023
Like
2
Πόντοι
0
φιλε μου το κλειστο δωματιο τι φαση ; δωσε λεπτομεριες....

Venic

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2023
Like
2
Πόντοι
0
Σε όποιο μπαρ και να πας υπάρχουν δωμάτια που μπορούν να σας βλέπουν. Αν δε θέλετε συμμετοχή άλλων ατόμων μπορείτε να τους διώξετε. Αν διώξετε τον πρώτο (ή πρώτο ζευγάρι) θα πάρουν το μήνυμα οι υπόλοιποι.

Επίσης και στα δύο μπαρ υπάρχουν δωμάτια που η πόρτα κλείνει και δε σας βλέπει κανείς ,ούτε μπορούν να σας ενοχλήσουν.

κλεινει αλλα δεν σε βλεπουν. εμεις θελουμε να μας βλεπουν απεξω αλλα χωρις να μπουν σε πρωτη φαση

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
309
Πόντοι
26
Ωραίο κονστεπτ αυτό με τα βραχιόλια που δείχνουν τι ψάχνεις πάντως.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.235
Πόντοι
3.846
κλεινει αλλα δεν σε βλεπουν. εμεις θελουμε να μας βλεπουν απεξω αλλα χωρις να μπουν σε πρωτη φαση
Στο C4C οι χώροι (σαν και αυτόν που θέλεις) δεν έχουν πόρτες , ένας έχει κουρτίνα. Σας βλέπουν δηλαδή, και αν κάποιος πάει να σας πλησιάσει του λες ευγενικά να κάνει πέρα και τέλος.

Στο 2+2 υπάρχουν δωμάτια με πόρτα που σε βλέπουν μέσα από τζάμι.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Τα βραχιόλια υπήρχαν και παλιότερα σε αυτό το μαγαζί μάλλον πειραματικά και τώρα βλέπω επέστρεψαν. Σωστή κίνηση όπως επίσης και η μη ανακοίνωση της βραδιάς με μπακουρια :rockon::rockon:

Noobill

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς αν παίξει κανένα event λόγο καρναβαλιού;
Φάση με στολές και μάσκες;

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.292
Πόντοι
2.256
Ξέρει κανείς αν παίξει κανένα event λόγο καρναβαλιού;
Φάση με στολές και μάσκες;
Έγινε πριν 2 εβδομάδες το ews. Έγινε το ίδιο και στη βίλα!
Προς το παρόν υπάρχει Ελληνική βραδιά στις 9/3.
Κάτι άλλο δεν ξέρω.

Honey2022

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2022
Like
180
Πόντοι
0
Γειά σας παιδιά.
Ξέρει κάποιος αν σήμερα είναι βραδιά και για singles στο c4c

Stories