1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Του Ασλανίδη !
γιωρκάτζης.
Του Ασλανίδη !
σ έστειλα ε;κανανε και τσαρκες μαζί με στεν στα τουρκοχωρια ?
δεξιός ρε μαλάκα τι περιμένεις....
εδώ ο δικός μου ο μαλάκας χάρισε αυτό....
Κατηφόρησα για Ανατολη με έμα συναγωνιστή για να δούμε τι παιζει. Χαιρετουρες με τον ταριφα μας βάζει σε τραπεζακι και παραγγελνουμε τα ποτακια μας. Απο κινηση κατι γινόταν, καμια 15αρια παρέες και καμια 20αρια μωρα, έχω καιρο να επισκπευθω το ίδρυμα οποτε δεν ξερω αν ήταν καινουργια μωρα κλπ. Στο παρασυνθημα με τον 100 έχει πολυ ζουμι η υποθεση, ξεχωτιστο χώρο στο παταρι με κουρτινούλες κλπ.
ρε μεγάλε πήγες που πήγες,δώσε μας μια εικόνα.Αν ειδες κανα καλο μουνι,ποιά σου έκανε εντύπωση για οποιοδήποτε λόγο,αν σου πρότειναν ωραια και ομορφα πραγματα...πόσες λευκές και πόσες μαύρες είδες,αν τα ποτά ήταν καθαρά αν η κουρτινα ήταν πορφυρή και γενικά ροστεριακό γίγνεσθαι...δε σου είπα βέβαια να γράψεις τόσο αναλυτικά όπως ένας μαλάκας που στο παρελθόν κατέγραφε ακόμη και τις γραβάτες των σερβιτόρων,αλλά γράψει κάτι να μείνει στην ιστορία..
εγω λεω να αφισεις τις νηστειες κ τις τρυπες κ να παρεις ενα λιστεριν,κατα προτιμηση το πρασινο,να κανεις μερικα μπουκωματα να ξεπλυνεις το στοματακι σου...και να μας πλακωσεις στη πιπ@ μεχρι να μας αφησεις αναισθητους...α ρε κατι παλικαρια που νομιζουν οτι καποιοι ειναι εδω μεσα...ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα διάβασε τι έγραψε....
πρεζάκια έχεις κατακλύσει την αγορά ρε τρύπα.....
αντιγράφει τον μικρό πρίγκηπα ο τύπος...
είχε κι αυτός το νικ του κουμπάρου του κι έμπαινε.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα
τσίμο δε γαμάμε κάνουμε νηστεία.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχχααχχααχαχχαα
α ρε τρύπα τι κακό έχεις κάνει στα μαλακισμένα.
εγω λεω να αφισεις τις νηστειες κ τις τρυπες κ να παρεις ενα λιστεριν,κατα προτιμηση το πρασινο,να κανεις μερικα μπουκωματα να ξεπλυνεις το στοματακι σου...και να μας πλακωσεις στη πιπ@ μεχρι να μας αφησεις αναισθητους...α ρε κατι παλικαρια που νομιζουν οτι καποιοι ειναι εδω μεσα...
Υ.Γ ασε μου λιγο μεδουλι να μπορω να περπατησω...ε ρε κατι παλαιουρες με βαρια αρχιδια εδω μεσα...
Υ.Γ2 παρε και ολα τα ποστς σου και βαλτα στη κ@λαρα σου...επειδη εισαι ολη μερα εδω και ποσταρεις νομιζεις οτι εγινες καποιος?
Τη συνέχεια της αιματοχυσίας θα την παρακολουθήσω από το iPhone στο μπλε
χαχαχαχαχα μεινε ονλαιν...Τη συνέχεια της αιματοχυσίας θα την παρακολουθήσω από το iPhone στο μπλε
χαχαχαχαχα μεινε ονλαιν...
αμα κερνας ποτακι...κατι μπορει να γινει...να ρθω στο ανατολή με 0 ποστ να μου πεις ποιός είσαι και να μάθεις ποιός είμαι;
τσίμο για τσαμπατζή σε κόβω.αμα κερνας ποτακι...κατι μπορει να γινει...