Νέα

Claudia (Paradise City Tours)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/claudia-paradise-city-tours/]Claudia (Paradise City Tours)[/url]

iwcg
03/01/07

Πήρα Claudia από Paradise, το Σάββατο 30/12 για ένα δίωρο (360 ευρώ). Λοιπόν κριτική όσο μπορώ (!)...Η κοπέλα είναι μια κούκλα νορμάλ διαστάσεων (1.68 ύψος) αδυνατούλα αλλά με πιασίματα όπου πρέπει και πολύ καλό στήθος από μέγεθος (2,5άρι περίπου) αλλά όχι πολύ σφιχτό στην αφή και αρκετά πλατύ και με ωραία (καθαρή) ρόγα. Πολύ ωραίο κώλο σφιχτό και ανορθωμένο και γενικά γυμνασμένο αλλά όχι υπερβολικά σώμα (υπέροχη κοιλιά με τον αφαλό της να σε προσκαλεί για γλύψιμο). Σε γενικές γραμμές μην τα πολυλογώ από τα ωραιότερα κορίτσια που έχουν έρθει Ελλάδα.
Πάμε στις υπηρεσίες....Λοιπόν λάθος πρώτο η κοπέλα είναι για να πάτε διακοπές μαζί στα νησιά...Απόλυτη εμπειρία GFE σχεδόν κατά 90% έφτανε τα στάνταρς μου αλλά σε ένα δίωρο όσα λόγια να πεις και πράξεις να κάνεις δεν προλαβαίνεις να της το βγάλεις...αλλά σίγουρα το έχει. Εγώ της πρότεινα κάτι για το καλοκαίρι και μου έδωσε ένα γλωσόφιλο ξεγυρισμένο και μου ζήτησε να την πάρω μια πολύ σφιχτή αγκαλιά τόσο ώστε να τρίξει η πλάτη της...
Πολλά χάδια μου έκανε εντύπωση ότι με κοίταζε στα μάτια (και εγώ φυσικά), πέρναγε αρκετή ώρα με τα χέρια της να χαϊδεύει πρόσωπο και μαλλιά μου, πολλά φιλιά βιαστικά ή αργά, πραγματικό παιχνίδι. Να πω εδώ ότι στο δίωρο το κάναμε μία φορά γιατί τόσο καλά μας βγήκε από το στυλ επαφής παρότι μετά από το πρώτο 15-20λεπτο ήμασταν αγκαλιά στο κρεβάτι...Το παιχνίδι κράτησε τουλάχιστον 30' και μετά άρχισαν οι εισαγωγές-εξαγωγές (!) σε ένα ρυθμό πολύ χαλαρό με αλλαγές πολλές (όχι πίσω πάντως, δεν το ζήτησα κάν) και το αποκορύφωμα (είχα να το δω από την πρώην μου εδώ και 2 χρόνια) μια στάση και οι δύο γονατιστοί στο κρεβάτι πάνω σε μια αγκαλιά με πολύ πάθος που αν το έκανε ψεύτικα κέρδιζε όσκαρ άνετα...(δε ξέρω τι να πω).
Στις υπηρεσίες πέρα από όλο αυτό το GFE μου έκανε εντύπωση ένα ακόμα πράγμα το οποίο στη ζωή μου το έχω δει-νιώσει μόνο με την κοπέλα μου και μόνο μετά από αρκετό καιρό επαφών μας είναι το εξής: όταν ήταν από πάνω μου χωρίς βέβαια να κάνουμε τίποτα extreme  ή βίαια πράγματα έσφιγγε με τον κόλπο της τόσο πολύ το πέος μου και έκλεινε τα μάτια της αφήνοντας μικρές ανάσες και ελαφρύ αναστεναγμό που μπορώ να σας πω ότι μόνο και μόνο αυτό με έφτιαξε...
Τέλος πάντων επειδή δεν ζήτησα παρά μόνο να μείνουμε αγκαλιά μετά το τέλος και ενώ είχαμε περίπου 45' ακόμα, σηκώθηκε πολύ νωχελικά δίνοντας μου ένα φιλί, έκανε το γύρο του κρεβατιού, έσκυψε πάλι από πάνω μου δίνοντας μου ένα ακόμα φιλί, μου έπιασε τα μαλιά  με τα δάκτυλά της για ελάχιστα δευερόλεπτα και καπάκι μου τράβηξε το χέρι που ήταν προς την εξωτερική πλευρά του κρεβατιού κάνοντας βήματα προς τα πίσω και ψιθυρίζοντας "come with me my love..."  και τελείως μηχανικά και παθητικά την ακολούθησα στο μπάνιο για ένα μοναδικό ντους με πολύ γέλιο και χάδια, φιλιά νομίζω πρέπει να μείναμε 10-15' μέσα και το σκηνικό που παίχτηκε ήταν κάτι ανάλογο με το απαγορευμένο βίντεο του Νίνο στο ντους ΧΩΡΙΣ όμως (το τονίζω) να κάνουμε σεξ...Σκουπιστήκαμε (ο ένας τον άλλο) με φιλιά μεταξύ μας πάλι και μείναμε στο δωμάτιο για περίπου 15' συζητώντας αυτά περί καλοκαιριού...Την είδα να ψιλοβουρκώνει στα μάτια μου είπε εντάξει θα τα ξαναπούμε, σύντομα θα ξανάρθει Ελλάδα και έχω καιρό να το σκεφτώ, πάντως θέλει σίγουρα και ίσως γίνει κάτι και out of office αν βολεύει αλλά όχι πάνω από 2 μέρες...Ενώ έμενε περίπου ένα τέταρτο της είπα "σε αφήνω να ηρεμίσεις δεν χρειάζεται να το εξαντλήσουμε..." σηκώθηκε με φίλησε κουμπόνοντας διακριτικά το μπουρνούζι της και στην πόρτα μου έκανε μια ακόμα αγκαλιά δίνοντας μου ένα φιλί πεταχτό πια...τη χαιρέτησα λέγοντας να προσέχει και ότι εγώ προσωπικά ένιωσα πολλά και χαμογελόντας μου είπε "hope to see you soon baby..." κλείνοντας μου το μάτι και στέλνοντάς μου ένα φιλί με το χέρι στο στόμα μου...
Αυτά...ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ και μόνο έτσι μπορώ να την πω, δυστυχώς δεν είχε άλλη ώρα ελεύθερη και την Κυριακή το πρωί έπρεπε να φύγω για μια υποχρέωση...Πέρα από την όλη αυτή φάση (επικίνδυνη καμιά φορά συναισθηματικά) νομίζω ότι όλα συνηγορούν σε συνοδό...και όχι μια απλή fuckable γκόμενα...

jepeto
04/01/07

CLAUDIA απο paradise city tours καλο gfe αλλα για τα γουστα μου καταντησε κουραστικο.ομορφη με πολυ ωραιο κολο και ωραιο βυζι.Σαν βαθμολογια τις δινω 7αρια.Στις φωτο φαινεται πιο αγρια και ειχα ετοιμαστει για πιο pse.Πολυ γλυκια φατσα χωρις κατι το ιδιαιτερο.Στο κρεβατι ηταν απλα καλη.Προτεινεται για τους λατρεις του απολυτου gfe.Κατα την εξοδο απο το δωματιο ειχα ενα απροοπτο με καποιον του ξενοδοχειου που περιμενε εξω απο τη πορτα και με το που βγηκα αρχισε και μου εκανε επιμονες ερωτησεις και εγω του μιλαγα αγγλικα.Μαλλον την ειχαν παρει χαμπαρι και τη διωξαν.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom