Dominik Torreto
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα γίνεται μήπως footjob κ αν φοράει κάποια κοπέλα καλσόν
είμαστε εδώ για να απολαύσετε αυτό που θέλετεΚαλημέρα γίνεται μήπως footjob κ αν φοράει κάποια κοπέλα καλσόν
Πέρασα από το μαγαζί για να έχω προσωπική άποψη και απογοητευτικά
Πραγματικά το ρόστερ έχει γίνει καλητερο με τα 2 καινούργια κορίτσια που είναι όμορφα
αλλά νόμιζα ότι ήμουν στην λαϊκή έξτρα το ακα από εκεί που έλεγε δεν κάνει η 2 εκτόνωση
για να έρθει να μου πει στο κατοφλι έλα μέσα και θα μου έκανε την χάρη,που στα ποιο πολλά μαγαζιά
είναι στάνταρ 80€χάρη θα μου έκανε δεν φταίμε εμείς που δεν πάμε
Πάντως επειδή δεν πέφτω στο επίπεδο τους τα 2 καινούργια είναι πολύ ωραία για όποιον ενδιαφέρεται
αλλά ξεκαθαρίστε τα καλά για να μην ξενερωσετε , εγώ δεν μπήκα ΕΦ όσον έφτασα μέχρι την πόρτα ,σπαστικα και από το πολύ παζάρι της λαϊκής
η ΝΤΑΝΑΙ σημερα ρεπό από αύριο μια βαρδια θα είναι στην ομάδαΗ Ντιάνα πήγε λαϊκή
Γιάννη είδες;;; Στις μαλακίες απαντάει αμέσως.. Στα παράπονα , τσιμουδιά. Κακώς πήγες εκεί φιλαράκι, αλλά τουλάχιστον έκανες ένα καλό σε εμάς τους υπόλοιπους. Μας γλύτωσες από χαμένο χρόνο και χρήμα.
θέλω να σου απαντήσω κ,Terry Meynolds εχεις φαγωθει με την κάκια και μην πάτε και δεν ανοίγουνε και της πατσαβούρες και καλά ε κανε η κοπέλα που έφυγε τη συμβαινει με σένα αγόρι εχεις πρόβλημα αγαμίας η αποθέματα μίσους η βάλτος είσαι επειδη δεν μπορώ να σε βρίσω ούτε να πω πράγματα που σου αρμόζουν μόνο τούτο θέλω να σου πω στο κάλο και μην μας γραφίς θα μας κανίς πολλή μεγάλη χάρηΓιάννη είδες;;; Στις μαλακίες απαντάει αμέσως.. Στα παράπονα , τσιμουδιά. Κακώς πήγες εκεί φιλαράκι, αλλά τουλάχιστον έκανες ένα καλό σε εμάς τους υπόλοιπους. Μας γλύτωσες από χαμένο χρόνο και χρήμα.
για πια κοπέλα μιλάμε πρώτα??????????Πέρασα από το μαγαζί για να έχω προσωπική άποψη και απογοητευτικά
Πραγματικά το ρόστερ έχει γίνει καλητερο με τα 2 καινούργια κορίτσια που είναι όμορφα
αλλά νόμιζα ότι ήμουν στην λαϊκή έξτρα το ακα από εκεί που έλεγε δεν κάνει η 2 εκτόνωση
για να έρθει να μου πει στο κατοφλι έλα μέσα και θα μου έκανε την χάρη,που στα ποιο πολλά μαγαζιά
είναι στάνταρ 80€χάρη θα μου έκανε δεν φταίμε εμείς που δεν πάμε
Πάντως επειδή δεν πέφτω στο επίπεδο τους τα 2 καινούργια είναι πολύ ωραία για όποιον ενδιαφέρεται
αλλά ξεκαθαρίστε τα καλά για να μην ξενερωσετε , εγώ δεν μπήκα ΕΦ όσον έφτασα μέχρι την πόρτα ,σπαστικα και από το πολύ παζάρι της λαϊκής
Και τα τρίαθέλω να σου απαντήσω κ,Terry Meynolds εχεις φαγωθει με την κάκια και μην πάτε και δεν ανοίγουνε και της πατσαβούρες και καλά ε κανε η κοπέλα που έφυγε τη συμβαινει με σένα αγόρι εχεις πρόβλημα αγαμίας η αποθέματα μίσους η βάλτος είσαι επειδη δεν μπορώ να σε βρίσω ούτε να πω πράγματα που σου αρμόζουν μόνο τούτο θέλω να σου πω στο κάλο και μην μας γραφίς θα μας κανίς πολλή μεγάλη χάρη
μίλησα με την κοπέλα για το θεμα αυτο που ζήτησες δεν γίνετε με 80 ευρο και σου ειπε θελεις να πέρασις με κόπια αλί κοπέλα που τα κανί ολα αυτά που ζητάς γιατί εγώ δεν τα κάνω της ειπες ευχαριστω εγω εσένα θέλω της ειπες εγώ δεν τα κάνω σου ειπε η κοπέλα ξερής τη ζήτησες πιστεύω ;)η ΝΤΑΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΊΔΑ και είναι λήγω άγουρη στο μασάζ άλλα θα στρώση σίγα-σίγα να είσαι καλά και είσαι καλοδεχουμενος όποτε θελεις αλώστε έχουμε και άλλα κορίτσια που μπορέσεις να διαλεξις για να πέρασις καλά για αυτο στεναχωριέστε εχεις ΝΑΝΣΙ,ΜΑΡΙΑΝΝΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ,ΑΝΝΑ με σεβασμο ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣΑΖΝτιάνα