Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Class Masaz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SYGRU147
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία

Ω

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Dominik Torreto

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα γίνεται μήπως footjob κ αν φοράει κάποια κοπέλα καλσόν  :lheel: :humpleg:

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
για Μασαζ,για Σεξ,για BDSM,και πολλά άλλα  :hi:

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
συνεχίζουμε μέχρι 24,00 με της ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ,ΑΝΝΑ και την καινούρια μας κοπέλα την ΝΤΑΝΑΙ,22 χρόνον, μάτια κάστανα, ξανθό μαλλι απο 17,00μμ-24,00 μεσάνυχτα  :hi: 

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
  καλήμερα σε όλους 11,00πμ-17,00μμ ΝΑΝΣΙ,ΜΑΡΙΑΝΝΑ,ΜΑΓΔΑ και  απο 17,00μμ-24,00 μεσάνυχτα ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ,ΑΝΝΑ και την καινούρια μας κοπέλα την ΝΤΑΝΑΙ,22 χρόνον, μάτια κάστανα, ξανθό μαλι :hi:

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
DANAI-νταναι-ντανα-τανα-ΑΝΝΑ .................................................παντός γαμιέστε καλά αυτό σε καλύπτει??????? ειχαι προϋπηρεσία στο άθλημα του πινκ πονκ.................... ειχα πι να μην σου απαντήσω ξανά άλλα δεν γαμιεται τη θα καταλάβω με σένα 

Giannis03

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
5
Like
30
Πόντοι
1
Πέρασα από το μαγαζί για να έχω προσωπική άποψη και απογοητευτικά
Πραγματικά το ρόστερ έχει γίνει καλητερο με τα 2 καινούργια κορίτσια που είναι όμορφα
αλλά νόμιζα ότι ήμουν στην λαϊκή έξτρα το ακα  από εκεί που έλεγε δεν κάνει η 2 εκτόνωση
για να έρθει  να μου πει στο κατοφλι έλα μέσα και θα μου έκανε την χάρη,που στα ποιο πολλά μαγαζιά
είναι στάνταρ 80€χάρη θα μου έκανε δεν φταίμε εμείς που δεν πάμε
Πάντως επειδή δεν πέφτω στο επίπεδο τους τα 2 καινούργια είναι πολύ ωραία για όποιον ενδιαφέρεται
αλλά ξεκαθαρίστε τα καλά για να μην ξενερωσετε , εγώ δεν μπήκα ΕΦ όσον έφτασα μέχρι την πόρτα ,σπαστικα και  από το πολύ παζάρι της λαϊκής

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
17,00-24,00 μεσανυχτα η ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ και η  ΑΝΝΑ  που όλη ξέρετε φιλιά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Giannis03

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
5
Like
30
Πόντοι
1
Πραγματικά το ρόστερ έχει γίνει καλητερο με τα 2 καινούργια κορίτσια που είναι όμορφα
αλλά νόμιζα ότι ήμουν στην λαϊκή έξτρα το ακα  από εκεί που έλεγε δεν κάνει η 2 εκτόνωση
για να έρθει  να μου πει στο κατοφλι έλα μέσα και θα μου έκανε την χάρη,που στα ποιο πολλά μαγαζιά
Πάντως επειδή δεν πέφτω στο επίπεδο τους τα 2 καινούργια είναι πολύ ωραία για όποιον ενδιαφέρεται
αλλά ξεκαθαρίστε τα καλά για να μην ξενερωσετε , εγώ δεν μπήκα ΕΦ όσον έφτασα μέχρι την πόρτα ,σπαστικα και  από το πολύ παζάρι της λαϊκής

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Γιάννη είδες;;; Στις μαλακίες απαντάει αμέσως.. Στα παράπονα , τσιμουδιά. Κακώς πήγες εκεί φιλαράκι, αλλά τουλάχιστον έκανες ένα καλό σε εμάς τους υπόλοιπους. Μας γλύτωσες από χαμένο χρόνο και χρήμα.

Giannis03

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
5
Like
30
Πόντοι
1
Γιάννη είδες;;; Στις μαλακίες απαντάει αμέσως.. Στα παράπονα , τσιμουδιά. Κακώς πήγες εκεί φιλαράκι, αλλά τουλάχιστον έκανες ένα καλό σε εμάς τους υπόλοιπους. Μας γλύτωσες από χαμένο χρόνο και χρήμα.

Το είδα φίλε μου , δεν υπάρχουν  επαγγελματίες πλέον να σέβονται τον πελάτη που στα ακουμπάει και τέτοιες εποχές

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
θέλω να σου απαντήσω κ,Terry Meynolds εχεις φαγωθει με την κάκια και μην πάτε και δεν ανοίγουνε και της πατσαβούρες και καλά ε κανε η κοπέλα που έφυγε τη συμβαινει με σένα αγόρι εχεις πρόβλημα αγαμίας η αποθέματα μίσους η βάλτος είσαι επειδη δεν μπορώ να σε βρίσω ούτε να πω πράγματα που σου αρμόζουν μόνο τούτο θέλω να σου πω στο κάλο και μην μας γραφίς θα μας κανίς πολλή μεγάλη χάρη   :hi:

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
για πια κοπέλα μιλάμε πρώτα??????????

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
θέλω να σου απαντήσω κ,Terry Meynolds εχεις φαγωθει με την κάκια και μην πάτε και δεν ανοίγουνε και της πατσαβούρες και καλά ε κανε η κοπέλα που έφυγε τη συμβαινει με σένα αγόρι εχεις πρόβλημα αγαμίας η αποθέματα μίσους η βάλτος είσαι επειδη δεν μπορώ να σε βρίσω ούτε να πω πράγματα που σου αρμόζουν μόνο τούτο θέλω να σου πω στο κάλο και μην μας γραφίς θα μας κανίς πολλή μεγάλη χάρη   :hi:
Και τα τρία
Μεγαλύτερη χάρη θα μας έκανες εσυ όμως αν δεν εγραφες

Όσο για τα υπόλοιπα, θα ερχόμουν από εκεί σου γαμήσω ό,τι σου έχει μείνει αγάμητο αλλα φοβάμαι ότι θα αρχίσεις να ζητάς εξτρά λεφτά
warnmute.gif

warnwarn.gif

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
μίλησα με την κοπέλα για το θεμα αυτο που ζήτησες δεν γίνετε με 80 ευρο και σου ειπε θελεις να πέρασις με κόπια αλί κοπέλα που τα κανί ολα αυτά που ζητάς γιατί εγώ δεν τα κάνω της ειπες ευχαριστω εγω εσένα θέλω της ειπες εγώ δεν τα κάνω σου ειπε η κοπέλα ξερής τη ζήτησες πιστεύω  ;)η ΝΤΑΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΊΔΑ και είναι λήγω άγουρη  στο μασάζ άλλα θα στρώση σίγα-σίγα να είσαι καλά και είσαι καλοδεχουμενος  όποτε θελεις αλώστε έχουμε και άλλα κορίτσια που μπορέσεις να διαλεξις για να πέρασις καλά για αυτο στεναχωριέστε εχεις ΝΑΝΣΙ,ΜΑΡΙΑΝΝΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ,ΑΝΝΑ  :hi: με σεβασμο ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣΑΖ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom