Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Class Masaz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SYGRU147
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 180K
  • Tagged users Καμία

Ω

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως Κατερίνα,μία από τις κοπέλλες σου έχει βαλει και δική της αγγελία,στην οποία μάλιστα δείχνει και πρόσωπο.........

ΧΡΙΣΤΙΝΑ την λενε!!!!!!!!!!! όλες είναι ελεύτερες να κάνουνε διαφήμιση τον εαυτό της οπού θελει και σε ότι θελει δεν είναι κακό ούτε απαγορεύετε από κανέναν αλώστε συνεργαζομαστε με κοπέλες πάντοτε και παντού :hi:

Giannis03

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
5
Like
30
Πόντοι
1
μίλησα με την κοπέλα για το θεμα αυτο που ζήτησες δεν γίνετε με 80 ευρο και σου ειπε θελεις να πέρασις με κόπια αλί κοπέλα που τα κανί ολα αυτά που ζητάς γιατί εγώ δεν τα κάνω της ειπες ευχαριστω εγω εσένα θέλω της ειπες εγώ δεν τα κάνω σου ειπε η κοπέλα ξερής τη ζήτησες πιστεύω  ;)η ΝΤΑΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΊΔΑ και είναι λήγω άγουρη  στο μασάζ άλλα θα στρώση σίγα-σίγα να είσαι καλά και είσαι καλοδεχουμενος  όποτε θελεις αλώστε έχουμε και άλλα κορίτσια που μπορέσεις να διαλεξις για να πέρασις καλά για αυτο στεναχωριέστε εχεις ΝΑΝΣΙ,ΜΑΡΙΑΝΝΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ,ΑΝΝΑ  :hi: με σεβασμο ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣΑΖ

Τα σου Μου να τα λες άλλου  και το να φτιάχνεις σενάρια για να έχουμε να λέμε όχι μίλησα εντελώς αμερόληπτα
για το τι έγινε μην μου βάζεις λοιπόν λόγια στο στόμα ,ΕΦ όσον στη πολιτική του μαγαζιού είναι όπως σε όλα
Ζητάς συγνώμη γιατί ήταν μεμονωμένο περιστατικό και όχι σενάρια ,να σέβεστε τα 80αρια και δεν γράφω
για να μου απολογηθείς αλλά για να ξέρουν οι συναγωνιστές τι συνέβη με μένα μην τρέχουν τσάμπα
κάποιους που μένουν μακριά τζάμπα

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
Τα σου Μου να τα λες άλλου  και το να φτιάχνεις σενάρια για να έχουμε να λέμε όχι μίλησα εντελώς αμερόληπτα
για το τι έγινε μην μου βάζεις λοιπόν λόγια στο στόμα ,ΕΦ όσον στη πολιτική του μαγαζιού είναι όπως σε όλα
Ζητάς συγνώμη γιατί ήταν μεμονωμένο περιστατικό και όχι σενάρια ,να σέβεστε τα 80αρια και δεν γράφω
για να μου απολογηθείς αλλά για να ξέρουν οι συναγωνιστές τι συνέβη με μένα μην τρέχουν τσάμπα
κάποιους που μένουν μακριά τζάμπα
καλήμερα και εννοειτε βεβαίως και το συγνώμη  :hi:  

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
σημερα είμαστε ανοικτά απο 11,00πμ-21,00βραδυ με μια βάρδια φιλιά σε όλους  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*   

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365

H Χριστίνα βλέπω έσβησε τη φωτό με τη φάτσα.. Ευτυχώς γιατί είχε τρομοκρατηθεί κόσμος!  :2funny:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Και τα τρία
Μεγαλύτερη χάρη θα μας έκανες εσυ όμως αν δεν εγραφες

Όσο για τα υπόλοιπα, θα ερχόμουν από εκεί σου γαμήσω ό,τι σου έχει μείνει αγάμητο αλλα φοβάμαι ότι θα αρχίσεις να ζητάς εξτρά λεφτά
warnmute.gif

warnwarn.gif

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
καλήμερα και καλή εβδομαδα σε όλους,απο 11,00-17,00 ΝΑΝΣΙ,ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ,ΜΑΡΙΑΝΝΑ και απο 17,00-24,00 μεσάνυχτα ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ,ΑΝΝΑ,ΔΑΝΑΗ φιλιά σε όλους  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* 

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
η ΔΑΝΑΗ και η ΑΝΝΑ θα είναι εκτός ομάδας για  2 μέρες και θα ενημερώσω πότε θα είναι στο TIM του μαγαζιού  να έχετε ένα κάλο απόγευμα όλη σας  :hi:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
η ΔΑΝΑΗ και η ΑΝΝΑ θα είναι εκτός ομάδας για  2 μέρες και θα ενημερώσω πότε θα είναι στο TIM του μαγαζιού  να έχετε ένα κάλο απόγευμα όλη σας  :hi:

μάθε ελληνικά επιτέλους αλλιώς γύρνα πίσω!!!!!!! :2funny:

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
καλήμερα καλήμερα σε όλους  :hi: σας περιμένουμε κοντά μας από 11,00πμ-24,00 μεσάνυχτα  :hi:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Το "ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ" είναι το σήμα κατατεθέν του ιδρύματος. Εχετε μεσάνυχτα, όχι μόνο στο ωράριο αλλα παντού.Είστε οι πρώτοι που μπήκατε σε λειτουργία μεσάνυχτα και εκεί θα παραμείνετε. Στα "μεσάνυχτα".

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
Το "ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ" είναι το σήμα κατατεθέν του ιδρύματος. Εχετε μεσάνυχτα, όχι μόνο στο ωράριο αλλα παντού.Είστε οι πρώτοι που μπήκατε σε λειτουργία μεσάνυχτα και εκεί θα παραμείνετε. Στα "μεσάνυχτα".
Αστέρια τρυγυρνούν στο νου και φτιάχνουν το Terry Meynolds
λες και η νύχτα το' ξερε πως σ' έχω ανάγκη πάλι                                                                                       ...................,Ολα τα άστρα τ' ουρανου γραφουνε τ'ονομα σου
και τα θωρω καθε βραδια να νιωθω πιο κοντα σου :hi:    

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εσείς οι 2 έχετε μια παράξενη σχέση αγάπης και μίσους.......... :2funny: :2funny:

Κατερίνα,γιατί δεν βάζεις αυτόν που σου έγραψε το ποίημα να γράφει και τα αλλα σχόλια? θα αποφεύγαμε ετσι κάτι "περίεργα" που γράφεις και μας βγαίνουνε τα μάτια......... :rockon: :rockon:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.266
Πόντοι
4.365
Αστέρια τρυγυρνούν στο νου και φτιάχνουν το Terry Meynolds
λες και η νύχτα το' ξερε πως σ' έχω ανάγκη πάλι                                                                                       ...................,Ολα τα άστρα τ' ουρανου γραφουνε τ'ονομα σου
και τα θωρω καθε βραδια να νιωθω πιο κοντα σου :hi:    

:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom