AKROPOLI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
no comment.........................................!Το κάτι παραπάνω ναι (συγκριτικά με μπουρδέλα και στούντιο), το πολύ παραπάνω που χρεώνεις εσύ όμως,με τίποτα.
no comment.........................................!Το κάτι παραπάνω ναι (συγκριτικά με μπουρδέλα και στούντιο), το πολύ παραπάνω που χρεώνεις εσύ όμως,με τίποτα.
ok παντα να περνας καλα οπου και να πας,τα μασατζιδικα αξιζουν αφτο το κατι το περισοτερο στη τιμη, παντα κατεμε
1000000000%Ευχαριστώ. ;)
Εντάξει δεν έχεις άδικο απλά και σε εμάς οταν πέφτουν οι μισθοι δυστυχως αναγκαζομαστε να κόβουμε και να περιοριζομαστε εγω δεν μπηκα ουτε να στην πώ ουτε τιποτα απλά οι καιροι δυσκολευουν και πάνε. Οι πολιτικοι κατέστρεψαν τη χώρα με τις επιλογες τους ή με την ανευθυνοτητα τους και τωρα καλουμαστε ολοι εμεις να βγαλουμε το φιδι απο τη τρυπα. Τεσπα
η Νάνση είναι εκεί?
καθε μερα εδω ειναι,ναι,ναι,ναι οκ :-*η Νάνση είναι εκεί?
για πες,για πεςΚατάλαβα... Πάλι στην κουζίνα κρύβεται...
Πές της ότι έτσι δεν βγαίνει το μεροκάματο... κι ότι όσο περνάν τα χρόνια το να την σώσει κανας αγαπούλης μάλλον απίθανο....
δεν εχω καταλαβη ποτε γιατη δεν σου καθετε η νανσυ η κολονια αυτη κραταη χρονια εγυνε κατη καποτε γιατη ουτε η νανσυ δεν εξυγη κατη επη του θεματος για καινουριες κοπελες θα εχη στην συνεχια αλλα με μετρο ολα το εχω δηλωση και παλια η κοπελες του μασαζ ειναι αλη υποθεση (στουντιο........τλπ)παντα με σεβασμο στων κ,SMIRNIκαμια κοπέλα θα φέρεται? μόνο μια είναι καλή εκεί μέσα αλλά δεν περνάει μαζί μου
η ΝΑΝΣΥ ξανα απαντώΞαναρωτώ το μαγαζί η μελαχρινοί κοπέλα στην φώτο που ποσταρατε μια σελίδα πίσω ποια είναι;
Όχι τώρα απαντήσατε.η ΝΑΝΣΥ ξανα απαντώ
τωρα ειναι καλητερα :-*Όχι τώρα απαντήσατε.
αφτο μπορη να ξεκινησει μπορη λεω απο 01,02,2016 με δυο βαρδιες μεχρι 12 το βραδυ θα το δουμε οκκαλησπερα γτ να μην ειστε μεχρι αργα ανοιχτα?