You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Συνεχίζεις όμως ακόμα να μας πρήζεις με τα ίδια και τα ίδια. Έχεις κάτι διαφορετικό να πεις ή να δείξεις; Κάντο, αν όχι κόψε λάσπηευχαριστώ για την διευκρίνηση κ,terry...............
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 5.916
καλήμερα ανοικτα 12,00-19,00 βραδυ
καλημέρα. Γιατι ποστάρεις συνέχεια άραγε σε όποιο σάιτ υπάρχει στην ελληνική επικράτεια????
Πάντως,αυτό πρέπει να είναι το μοναδικό thread για μασατζίδικα,όπου έχουν γραφτεί ηδη 26 σελίδες,χωρίς να υπάρχει ούτε ένα (1) σχόλιο η κριτική,απο κάποιον που επισκέφθηκε το μαγαζί και έκανε συνεδρία.........
Ούτε ενας βρε παιδί μου?
Ούτε ενας βρε παιδί μου?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.106
- Πόντοι
- 42.697
Πάντως,αυτό πρέπει να είναι το μοναδικό thread για μασατζίδικα,όπου έχουν γραφτεί ηδη 26 σελίδες,χωρίς να υπάρχει ούτε ένα (1) σχόλιο η κριτική,απο κάποιον που επισκέφθηκε το μαγαζί και έκανε συνεδρία.........
Ούτε ενας βρε παιδί μου?
σωστη επισημανση!
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Πρέπει να γίνει μια γενναία διαγραφή αναρτήσεων εδώ. Να περιοριστεί το θέμα σε μια δύο σελίδες μόνο όπου να φαίνονται ορισμένες βασικές πληροφορίες και ερωταπαντήσεις για το μαγαζί.
Από την 1η μέχρι και την 13η σελίδα έχει να κάνει με κάποια ανεξάρτητη cg την Χριστίνα και μετά μετονομάστηκε σε Ακρόπολη
Από την 1η μέχρι και την 13η σελίδα έχει να κάνει με κάποια ανεξάρτητη cg την Χριστίνα και μετά μετονομάστηκε σε Ακρόπολη
AKROPOLI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δε φτεμε εμεις,ανοτερη αποφασητο θέμα που έχει να κάνει με τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ (call girls Αθήνα) και το παρόν θέμα συγχωνεύθηκαν
άλλωστε η ΧΡΙΣΤΙΝΑ είναι εργαζόμενη εδώ...
Εγώ πέρασα από το κατάστημα την Παρασκευή κατά τις 13.00.
Ενώ μου άνοιξαν χτυπώντας το κουδούνι της εισόδου της πολυκατοικίας, όταν έφτασα έξω από το διαμέρισμα όσες φορές και να χτύπαγα δεν άνοιγε κανείς
Αλλά συνέχεια γράφουν και γράφουν εδώ κλπ.....
Ενώ μου άνοιξαν χτυπώντας το κουδούνι της εισόδου της πολυκατοικίας, όταν έφτασα έξω από το διαμέρισμα όσες φορές και να χτύπαγα δεν άνοιγε κανείς
AKROPOLI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
η παρχουνε δεκα διαμεριζματα στων ωροφο,και ανοιγουμε σε ολους αυτο το εχουμε πει και δεν εχουμε θεμα.ΚΑΛΗΜΕΡΑΕγώ πέρασα από το κατάστημα την Παρασκευή κατά τις 13.00.
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.251
- Πόντοι
- 5.595
Θα σε ειδαν στην καμερα.. και δεν τους εκανες..!!Εγώ πέρασα από το κατάστημα την Παρασκευή κατά τις 13.00.
Εφαγες πορτα συναδελφε..!!!
ΤΑΜΠΕΛΕΣ που? και πος? να πας!!! σε ολο των ορωφο,μωρο
Δεν σε πιάνω??
Χτυπάω το κουδούνι σας από κάτω και μου ανοίγετε κανονικά, έρχομαι στον δεύτερο χτυπάω το κουδούνι του διαμερίσματος με την ταμπέλα ακρόπολη 4-5 φορές αλλά δεν ανοίγει κανείς.....
AKROPOLI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ανοιγουμε σε ολους,FREE PASS PEOPLEΔεν σε πιάνω??
Χτυπάω το κουδούνι σας από κάτω και μου ανοίγετε κανονικά, έρχομαι στον δεύτερο χτυπάω το κουδούνι του διαμερίσματος με την ταμπέλα ακρόπολη 4-5 φορές αλλά δεν ανοίγει κανείς.....
Τρίχες.......τα ίδια κάνανε και στο άλλο μαγαζί και τελικά το κλείσανε........προφανως υπάρχει κάμερα και γίνεται face control.......
+1000 μάλλον έχω μπατσόφατσα χαχαχαχ
vg777777777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Τα κορίτσια τη ηλικία έχουν ? Nuru προσφέρουν και ναι με τη αμοιβή
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Τουλάχιστον πείτε του παιδιού αν σας αρεσε το τζην που φορούσε. Μαλακισμένα όλες εκεί μέσα.
Μας πρήζετε τα αρχιδια να ερθουμε και δεν ανοίγετε. Ζήτα συγνώμη από τον άνθρωπο αντι να γραφεις μαλακίες προσπαθώντας να βγάλεις τρελούς όσους είχαν την ατυχία να ερθουν μεχρι το μπουρδέλο σου
Κλειδώστε το θέμα και ρίξτε ένα ban να μην μπορεί να ξαναγραφτεί στο φορουμ η ηλίθια.
Μας πρήζετε τα αρχιδια να ερθουμε και δεν ανοίγετε. Ζήτα συγνώμη από τον άνθρωπο αντι να γραφεις μαλακίες προσπαθώντας να βγάλεις τρελούς όσους είχαν την ατυχία να ερθουν μεχρι το μπουρδέλο σου
Κλειδώστε το θέμα και ρίξτε ένα ban να μην μπορεί να ξαναγραφτεί στο φορουμ η ηλίθια.
AKROPOLI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δεν η πάρχι λόγος για να μην ανοιξουμε αλώστε ενημέρωνουμε για α δουλεύουμεΤρίχες.......τα ίδια κάνανε και στο άλλο μαγαζί και τελικά το κλείσανε........προφανως υπάρχει κάμερα και γίνεται face control.......
AKROPOLI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
παντα θα εισαι καλοδεχουμενος στω μαγαζη μας+1000 μάλλον έχω μπατσόφατσα χαχαχαχ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 566
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις