Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Class Masaz

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SYGRU147
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 180K
  • Tagged users Καμία

Ω

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Μην περιμένεις σοβαρή απάντηση φίλε μου. Η κυρία αρέσκεται μόνο στο να κάθεται να γράφει το ωράριο και το προσωπικό του ιδρύματος. Αναπαράγοντας τα ίδια και τα ίδια 10 φορές τη μέρα... Α και να ανεβάζει φωτογραφίες. Τις ίδιες και τις ίδιες φυσικά αλλα αυτό είναι άλλο θέμα
Εδώ υπήρχαν σοβαρά παράπονα για το άλλο μαγαζί της (σε προηγούμενο νήμα του φόρουμ το οποίο έχει κλειδωθεί) και ποτέ δεν έδωσε μια ξεκάθαρη και σαφή απάντηση.

Το πολύ πολύ να σου πει να περάσεις από το μαγαζί της να στα πει από κοντά.

Αν κάνεις το λάθος να πας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σου ανοίξουν και να βλέπουν από το "ματάκι" αν φοράς ωραίο παντελόνι. Δεν είναι αστείο αυτό που γράφω. Είναι γεγονός και είχε μάλιστα το θράσσος να βγει και να το γράψει εδω μέσα.

Βλέπω και αυτό το νήμα να μετακομίζει από τη Συγγρού στην οδό Λουκέτου.

Κατα τα άλλα παρεξηγηθηκε το κοριτσάκι που της κάνουμε παρατήρηση για την σφαγή της ελληνικής γλώσσας, κάθε φορά που τα δάκτυλά της αγγίζουν το πληκτρολόγιο, διότι όπως λέει και η ίδια
εδώ πιστεύω ότι ενημερώνουμε προγράμματα και κοπέλες οχι μαθήματα ορθογραφίας?????η [size=16pt]κανό[/size]  λάθος?????τα σέβη μου πάντα :hi:

αλλα ούτε αυτό κάνει στην ουσία...

Το [size=16pt]κανό[/size] το έχει μάλλον για rafting στον Αλφειό

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα σε ολους,σήμερα ανοικτα μεχρι 18,30 τηλ,6989389687

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
Μην περιμένεις σοβαρή απάντηση φίλε μου. Η κυρία αρέσκεται μόνο στο να κάθεται να γράφει το ωράριο και το προσωπικό του ιδρύματος. Αναπαράγοντας τα ίδια και τα ίδια 10 φορές τη μέρα... Α και να ανεβάζει φωτογραφίες. Τις ίδιες και τις ίδιες φυσικά αλλα αυτό είναι άλλο θέμα
Εδώ υπήρχαν σοβαρά παράπονα για το άλλο μαγαζί της (σε προηγούμενο νήμα του φόρουμ το οποίο έχει κλειδωθεί) και ποτέ δεν έδωσε μια ξεκάθαρη και σαφή απάντηση.

Το πολύ πολύ να σου πει να περάσεις από το μαγαζί της να στα πει από κοντά.

Αν κάνεις το λάθος να πας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σου ανοίξουν και να βλέπουν από το "ματάκι" αν φοράς ωραίο παντελόνι. Δεν είναι αστείο αυτό που γράφω. Είναι γεγονός και είχε μάλιστα το θράσσος να βγει και να το γράψει εδω μέσα.

Βλέπω και αυτό το νήμα να μετακομίζει από τη Συγγρού στην οδό Λουκέτου.

Κατα τα άλλα παρεξηγηθηκε το κοριτσάκι που της κάνουμε παρατήρηση για την σφαγή της ελληνικής γλώσσας, κάθε φορά που τα δάκτυλά της αγγίζουν το πληκτρολόγιο, διότι όπως λέει και η ίδια
αλλα ούτε αυτό κάνει στην ουσία...

Το [size=16pt]κανό[/size] το έχει μάλλον για rafting στον Αλφειό
no comment :hi:

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
Μονο για απωρηες μπορούμε να τηλεφωνήσουμε? Εγώ δηλαδή που έχω απορία να μην πάρω?

Από την άλλη πάλι με τις τιμές που έχεις, δεν βλέπω κανέναν να πατάει στο μαγαζί λόγω απορίας.

Σου έβαλα δύσκολα τώρα. Μια λέξη με δύο ερμηνείες.

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
Πάλι εδώ είσαι εσύ;; Δεν έβαλες μυαλό από το προηούμενο κλείδωμα;;

Τι κάθεσαι και λες στον κόσμο ότι θα είναι διαφορετικα κλπκλπ Κακή αρχή κάνεις λέγοντας ψέματα και έχοντας υψηλές τιμές!! Το ότι άλλαξες διεύθυνση  και nickname δεν σημαίνει ότι άλλαξες και νοοτροπία.

Θέμα χρόνου είναι να γραφτεί αναφορά κάποιου φουκαρά αγωνιστή που θα περασει και δεν θα του ανοίξετε.

ΥΓ: Τόσες ώρες που είσαι εκεί μέσα πάρε να διαβάζεις κανένα λεξικό να μάθεις λίγη ορθογραφία... Τα βασικά τουλάχιστον

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ξερεις τι είναι μαυρο και κραταει μαστιγιο?

Η μαλακία που σε δερνει.

Αντί να κάτσεις να απαντήσεις στο μελος που σε ρωτάει για τα προγράμματα, που είναι και η αρμοδιότητά σου όπως είπες  εσύ αντ'αυτού σπατάλησες τόσο χρόνο για να βρεις παλιές αναρτήσεις μου. Και να πω ότι έχεις να αντιπαραθέσεις κάτι πάει στα κομμάτια. Εγραψες μια παπαρια εκεί πέρα και νομίζεις ότι έκανες κάτι.

τσάμπα σου έστελνα τα pm που σε συμβούλευα σχετικά με το φορουμ και μου έλεγες ότι έχω δίκιο.

Κάτσε και προβληματίσου λιγάκι, γιατί τόσες σελίδες του προηγούμενου θέματος και σε όσες έχουν γραφτει εδώ στο καινούριο, δεν υπάρχει ούτε μια θετική κριτική από τα λιγοστά μέλη που σε έχουν επισκεφτεί.

και για να στο κάνω ακομα χειρότερο, δεν υπάρχουν ούτε αρνητικές κριτικές, που σημαίνει ότι πλέον δεν πατάσι κανείς μας στο μαγαζακι σου

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36

Άλλο ένα τρανό  δείγμα της μαλακίας που σε δέρνει. Μας ζαλίσεις τα αρχίδια κάθε μέρα με το ωράριο και τα κορίτσια που δουλεύουν χωρίς να σε ρωτήσουμε καξ τώρα που σε ρώτησαν απαντάς με πμ.

Ανίατη περίπτωση ....

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.251
Πόντοι
5.595
Μην περιμένεις σοβαρή απάντηση φίλε μου.....
To ξερω συναδελφε.. και πολυ καλα τα λες...
απλα ηθελα να την 'ξεβρακωσω' την κυρια...  Γιατι νομιζει επειδη αλλαξε χωρο κ nickname... θα μας κοροιδεψει..!!!! :jerking: :jerking: :jerking:

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
σήμερα κοντα σας μεχρι 18,00 η ΝΑΝΣΥ+ΧΡΙΣΤΙΝΑ αυριο κλειστα {κυριακη} :hi:

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
την δευτερα θα εχουμε μια καινουρια κοπελα την ΑΝΤΖΕΛΑ (ΒΟΥΛΓΑΡΑ) :hi:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.032
Πόντοι
6.256
To ξερω συναδελφε.. και πολυ καλα τα λες...
απλα ηθελα να την 'ξεβρακωσω' την κυρια...  Γιατι νομιζει επειδη αλλαξε χωρο κ nickname... θα μας κοροιδεψει..!!!! :jerking: :jerking: :jerking:
Να ξερες ποσους απο σας εχει γραμμενους στη μουναρα της, αυτη μαζευει καθε μερα βροχη τα πενηνταρικα και σεις θιγεστε και φιλοσοφειτε σα γυναικουλες
:2funny: :2funny: :2funny:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Παιδιά,η κοπέλλα είναι Αλβανίδα και είναι φυσικό να μην γράφει σωστά τα Ελληνικά........αυτό δεν είναι για να της πάρουμε το κεφάλι.....εμείς όλοι όταν γράφουμε σε ξένες γλώσσες δεν κάνουμε λάθη?

Τώρα,σε ότι αφορά τις κοπέλλες και υπηρεσίες,εγω ξέρω μόνον την Νάνσυ,απο πολύ παλιά......κάνει καλό μασαζ και πρόγραμμα και αν σε συμπαθήσει βγάζει ωραία γούστα.......Κάπου εχει πάρει το ματι μου και την Χριστίνα,αλλά δεν είμαι σίγουρος.......

Το γιατί δεν εχει εμφανιστεί ένα σχόλιο η μια κριτική τόσο καιρό,είναι ένα θέμα.......αναμένουμε........

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
στω χάρτη με τα  μασάζ δεν ειναι γραμμένο το μαγαζί ίσως για αυτό δεν έχουν ανεβάζη  νομίζω  :think:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
όποιος θέλει κριτική μπορεί και εδώ

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
λιαν συντομως θα ανοιχτει καρτελα για κριτικες.λιγη υπομονη θα παρακαλεσω.

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους,σήμερα ανοικτα 12,00-20,00 βραδυ με της ΝΑΝΣΥ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΑΝΤΡΕΑ,και ΑΝΤΖΕΛΑ τηλ,6989389687

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom