Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

JACK SPARTALOW

Ανώτατος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
73
Like
4.194
Πόντοι
11.381
η valeria φαινεται ωραια, να μας πει καποιος αν πηγε!

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Κασκαντεριλικι στην Το 2019 δεν άρχισε καλά για μένα. Εκατσα μόνο και μόνο γιατί δεν είχα χρόνο αλλά ούτε και επιλογές για κάτι άλλο.
Κορμί ωραίο, ψηλή, αδύνατη αλλά αγύμναστη, καλούτσικο προσωπάκι, σιδεράκια στα δόντια.
Αγγλικά τίποτα απολύτως, γενναίο ψέκασμα με κατσαριδοκτόνο αλλά και πάλι πίπα μηδέν. Οταν λέω μηδέν εννοώ ότι δεν τον έβαλε καν στο στόμα, έγλειφε μόνο με την γλώσσα το κεφαλι. Γενικώς έκανε το παν να την αποφύγει. Σε κάποια φάση μεσα στα νεύρα ζητάω προφυλακτικό, σηκώνεται και παει να πλύνει κάτι στο μπάνιο, έρχεται και ψάχνει προφυλακτικά στην ντουλάπα, εγώ ψάχνω να βρω την κρυφή κάμερα γιατί ήμουν σίγουρος ότι έπαιζα σε κάποιο σόου με φάρσες. Περνάει προφυλακτικό, την στήνω στα τέσσερα και παίρνει αγκαλιά δυό μπουκαλάκια και αν έχετε τον Θεό σας, το κινητό της για να κοιτάει την ώρα. Έχυσα και έφυγα στο μισάωρο ενώ είχα κλείσει ώρα.
πω ρε φίλε ....

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

hh69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.215
Πόντοι
1.011
Παίκτες σας συμβουλεύω να αποφεύγετε αυτές που κάνουν domination και τέτοια κόλπα.
Εάν παρατηρήσετε δεν κάνει ούτε cim,cif.
Συνήθως κάτι τέτοιες στοχεύουν σε στραπονιάρηδες κλπ για να βγάζουν εύκολο και κυρίως ανώδυνο χρήμα  :woldman:

Για την συγκεκριμένη δεν έχεις καθόλου άδικο γιατί από την αρχή ξεκίνησε με αγριάδες αλλά δεν την άφησα να το συνεχίσει για πολύ.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Για την συγκεκριμένη δεν έχεις καθόλου άδικο γιατί από την αρχή ξεκίνησε με αγριάδες αλλά δεν την άφησα να το συνεχίσει για πολύ.
Καρντάσι οι περισσότερες που προσπαθούν να το πουλήσουν έτσι,είναι μούφες,ξέρω κι άλλες σαν και του λόγου της ,ψάχνουν κορόιδα  :jerking:

JACK SPARTALOW

Ανώτατος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
73
Like
4.194
Πόντοι
11.381
τα ειπες αυτα στο γραφιο;;; αν κ μ'αυτους δεν βγαζεις ακρη!  :jerking:

hh69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.215
Πόντοι
1.011
Καρντάσι οι περισσότερες που προσπαθούν να το πουλήσουν έτσι,είναι μούφες,ξέρω κι άλλες σαν και του λόγου της ,ψάχνουν κορόιδα  :jerking:

Απλά πίστεψα ότι το γραφείο μετά την επιτυχία με την Ναόμι στην πόλη μας άρχισε να βάζει σαν τσόντα το domination για να ξεγελάσει τους φετιχιστές. Τελικά ξεγέλασε εμένα. Δεν πειράζει.

hh69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.215
Πόντοι
1.011
τα ειπες αυτα στο γραφιο;;; αν κ μ'αυτους δεν βγαζεις ακρη!  :jerking:

Τί να πω στους κακομοίρηδες αυτούς, να φανταστείς μου δώσαν αρχικά λάθος δωμάτιο. Χτυπούσα αλλά ευτυχώς δεν ήταν κανένας μέσα.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Απλά πίστεψα ότι το γραφείο μετά την επιτυχία με την Ναόμι στην πόλη μας άρχισε να βάζει σαν τσόντα το domination για να ξεγελάσει τους φετιχιστές. Τελικά ξεγέλασε εμένα. Δεν πειράζει.
Διάβασες όλη τη σελίδα της;
On you και on you όλα είναι  :jerking:
Μην εμπιστεύεστε ποτέ γραφεία,άλλο μεγάλο μάθημα  :woldman:

JACK SPARTALOW

Ανώτατος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
73
Like
4.194
Πόντοι
11.381
Τί να πω στους κακομοίρηδες αυτούς, να φανταστείς μου δώσαν αρχικά λάθος δωμάτιο. Χτυπούσα αλλά ευτυχώς δεν ήταν κανένας μέσα.
με το συγκεκριμενο γραφειο δεν μπορεις να συνεννοηθεις ευκολα ,παντα απαντανε μετα απο πολυ ωρα, κ εχουν κ αριθμο ...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
με το συγκεκριμενο γραφειο δεν μπορεις να συνεννοηθεις ευκολα ,παντα απαντανε μετα απο πολυ ωρα, κ εχουν κ αριθμο ...
Όλοι τα ίδια χάλια είναι... :rolleyes:
Οι άλλοι δηλαδή που πουλάνε 35 άρες σαπιοκοιλιές με τομές από καισαρικές για 28άρες μοντέλα καλύτεροι είναι;Εκείνο που είναι το πιο ωραίο όμως είναι όταν διαβάζω:το γραφείο άψογο στη συνεννόηση  :2funny: :2funny:

JACK SPARTALOW

Ανώτατος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
73
Like
4.194
Πόντοι
11.381
Όλοι τα ίδια χάλια είναι... :rolleyes:
Οι άλλοι δηλαδή που πουλάνε 35 άρες σαπιοκοιλιές για 28άρες μοντέλα καλύτεροι είναι;Εκείνο που είναι το πιο ωραίο όμως είναι όταν διαβάζω:το γραφείο άψογο στη συνεννόηση  :2funny: :2funny:
εγω μιλαω για την επικοινωνια, δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με μηνυματα, δεν ειναι το ιδιο!

JACK SPARTALOW

Ανώτατος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
73
Like
4.194
Πόντοι
11.381
Μακάρι αυτό να ήταν το πρόβλημα μας  :-
σωστα, αλλα δεν μπορεις να εχεις αριθμο που δεν ξερω κ εγω σε ποια χωρα ανηκει, κ να δουλευεις εδω!  ειναι τοσο δυσκολο να εχεις ελληνικο αριθμο οπως οι υπολοιποι..!!! 

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
σωστα, αλλα δεν μπορεις να εχεις αριθμο που δεν ξερω κ εγω σε ποια χωρα ανηκει, κ να δουλευεις εδω!  ειναι τοσο δυσκολο να εχεις ελληνικο αριθμο οπως οι υπολοιποι..!!! 
Σωστό, αλλά σκέψου το εξής: εάν έστελνες ένα μύνημα στο whatsup για ραντεβού και πήγαινες στην κοπέλα των φωτογραφιών και περνούσες καλά,θα σε πείραζε;  :rolleyes:
Μάλλον όχι! Αλλά δυστυχώς άλλο είναι το πρόβλημα  ;)

JACK SPARTALOW

Ανώτατος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
73
Like
4.194
Πόντοι
11.381
Σωστό, αλλά σκέψου το εξής: εάν έστελνες ένα μύνημα στο whatsup για ραντεβού και πήγαινες στην κοπέλα των φωτογραφιών και περνούσες καλά,θα σε πείραζε;  :rolleyes:
Μάλλον όχι! Αλλά δυστυχώς άλλο είναι το πρόβλημα  ;)
σιγουρα οχι, απλα λεω οτι ειναι  αντιεπαγγελματικο! κατα τ'αλλα αν το (εμπορευμα) ειναι χαλια, ειναι χαλια, τελος!

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
σιγουρα οχι, απλα λεω οτι ειναι  αντιεπαγγελματικο! κατα τ'αλλα αν το (εμπορευμα) ειναι χαλια, ειναι χαλια, τελος!
Έτσι...
Πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε αυτά που δεν φαίνονται  ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom