JACK SPARTALOW
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 73
- Like
- 4.194
- Πόντοι
- 11.381
η valeria φαινεται ωραια, να μας πει καποιος αν πηγε!
πω ρε φίλε ....Κασκαντεριλικι στην Το 2019 δεν άρχισε καλά για μένα. Εκατσα μόνο και μόνο γιατί δεν είχα χρόνο αλλά ούτε και επιλογές για κάτι άλλο.
Κορμί ωραίο, ψηλή, αδύνατη αλλά αγύμναστη, καλούτσικο προσωπάκι, σιδεράκια στα δόντια.
Αγγλικά τίποτα απολύτως, γενναίο ψέκασμα με κατσαριδοκτόνο αλλά και πάλι πίπα μηδέν. Οταν λέω μηδέν εννοώ ότι δεν τον έβαλε καν στο στόμα, έγλειφε μόνο με την γλώσσα το κεφαλι. Γενικώς έκανε το παν να την αποφύγει. Σε κάποια φάση μεσα στα νεύρα ζητάω προφυλακτικό, σηκώνεται και παει να πλύνει κάτι στο μπάνιο, έρχεται και ψάχνει προφυλακτικά στην ντουλάπα, εγώ ψάχνω να βρω την κρυφή κάμερα γιατί ήμουν σίγουρος ότι έπαιζα σε κάποιο σόου με φάρσες. Περνάει προφυλακτικό, την στήνω στα τέσσερα και παίρνει αγκαλιά δυό μπουκαλάκια και αν έχετε τον Θεό σας, το κινητό της για να κοιτάει την ώρα. Έχυσα και έφυγα στο μισάωρο ενώ είχα κλείσει ώρα.
Στο βιντεάκι της δείχνει μοντελέ μουνάρα με "πρόθυμη" για φάτσα.η valeria φαινεται ωραια, να μας πει καποιος αν πηγε!
μεχρι στιγμης εχει 3 dislike ... :SΣτο βιντεάκι της δείχνει μοντελέ μουνάρα με "πρόθυμη" για φάτσα.
Ελπίζω να μην κάνει πίπα με λάστιχο κι αυτή :S
Παίκτες σας συμβουλεύω να αποφεύγετε αυτές που κάνουν domination και τέτοια κόλπα.
Εάν παρατηρήσετε δεν κάνει ούτε cim,cif.
Συνήθως κάτι τέτοιες στοχεύουν σε στραπονιάρηδες κλπ για να βγάζουν εύκολο και κυρίως ανώδυνο χρήμα
Καρντάσι οι περισσότερες που προσπαθούν να το πουλήσουν έτσι,είναι μούφες,ξέρω κι άλλες σαν και του λόγου της ,ψάχνουν κορόιδαΓια την συγκεκριμένη δεν έχεις καθόλου άδικο γιατί από την αρχή ξεκίνησε με αγριάδες αλλά δεν την άφησα να το συνεχίσει για πολύ.
τα ειπες αυτα στο γραφιο;;; αν κ μ'αυτους δεν βγαζεις ακρη!Για την συγκεκριμένη δεν έχεις καθόλου άδικο γιατί από την αρχή ξεκίνησε με αγριάδες αλλά δεν την άφησα να το συνεχίσει για πολύ.
Καρντάσι οι περισσότερες που προσπαθούν να το πουλήσουν έτσι,είναι μούφες,ξέρω κι άλλες σαν και του λόγου της ,ψάχνουν κορόιδα
τα ειπες αυτα στο γραφιο;;; αν κ μ'αυτους δεν βγαζεις ακρη!
Διάβασες όλη τη σελίδα της;Απλά πίστεψα ότι το γραφείο μετά την επιτυχία με την Ναόμι στην πόλη μας άρχισε να βάζει σαν τσόντα το domination για να ξεγελάσει τους φετιχιστές. Τελικά ξεγέλασε εμένα. Δεν πειράζει.
με το συγκεκριμενο γραφειο δεν μπορεις να συνεννοηθεις ευκολα ,παντα απαντανε μετα απο πολυ ωρα, κ εχουν κ αριθμο ...Τί να πω στους κακομοίρηδες αυτούς, να φανταστείς μου δώσαν αρχικά λάθος δωμάτιο. Χτυπούσα αλλά ευτυχώς δεν ήταν κανένας μέσα.
Όλοι τα ίδια χάλια είναι...με το συγκεκριμενο γραφειο δεν μπορεις να συνεννοηθεις ευκολα ,παντα απαντανε μετα απο πολυ ωρα, κ εχουν κ αριθμο ...
εγω μιλαω για την επικοινωνια, δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με μηνυματα, δεν ειναι το ιδιο!Όλοι τα ίδια χάλια είναι...
Οι άλλοι δηλαδή που πουλάνε 35 άρες σαπιοκοιλιές για 28άρες μοντέλα καλύτεροι είναι;Εκείνο που είναι το πιο ωραίο όμως είναι όταν διαβάζω:το γραφείο άψογο στη συνεννόηση
Μακάρι αυτό να ήταν το πρόβλημα μας :-εγω μιλαω για την επικοινωνια, δεν μπορεις να βγαλεις ακρη με μηνυματα, δεν ειναι το ιδιο!
σωστα, αλλα δεν μπορεις να εχεις αριθμο που δεν ξερω κ εγω σε ποια χωρα ανηκει, κ να δουλευεις εδω! ειναι τοσο δυσκολο να εχεις ελληνικο αριθμο οπως οι υπολοιποι..!!!Μακάρι αυτό να ήταν το πρόβλημα μας :-
Σωστό, αλλά σκέψου το εξής: εάν έστελνες ένα μύνημα στο whatsup για ραντεβού και πήγαινες στην κοπέλα των φωτογραφιών και περνούσες καλά,θα σε πείραζε;σωστα, αλλα δεν μπορεις να εχεις αριθμο που δεν ξερω κ εγω σε ποια χωρα ανηκει, κ να δουλευεις εδω! ειναι τοσο δυσκολο να εχεις ελληνικο αριθμο οπως οι υπολοιποι..!!!
σιγουρα οχι, απλα λεω οτι ειναι αντιεπαγγελματικο! κατα τ'αλλα αν το (εμπορευμα) ειναι χαλια, ειναι χαλια, τελος!Σωστό, αλλά σκέψου το εξής: εάν έστελνες ένα μύνημα στο whatsup για ραντεβού και πήγαινες στην κοπέλα των φωτογραφιών και περνούσες καλά,θα σε πείραζε;
Μάλλον όχι! Αλλά δυστυχώς άλλο είναι το πρόβλημα ;)
Έτσι...σιγουρα οχι, απλα λεω οτι ειναι αντιεπαγγελματικο! κατα τ'αλλα αν το (εμπορευμα) ειναι χαλια, ειναι χαλια, τελος!
γαμησε τα, ολοκληρη επιστημη ρε φιλε!!!Έτσι...
Πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε αυτά που δεν φαίνονται ;)
Αλλιώς παθαίνεις ότι ο hh69γαμησε τα, ολοκληρη επιστημη ρε φιλε!!!