sackatack2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 423
- Πόντοι
- 301
Selina, Alexa ή Nefeli?????
Δώστε τα φώτα σας παρακαλώ γιατί έχω τρίλιμα !!!
Έχει κριτικές,τί ρωτάς;Selina, Alexa ή Nefeli?????
ε τι να κάνουμε όταν και αν ξανάρθει .....Μπαααα δεν θα μένει μέχρι Φλεβάρη ...
Ρε φίλος τι τρίλλυμα, από ότι βλέπω στο νήμα του γραφείου δεν παίζει καμία σήμερα .... οπότεSelina, Alexa ή Nefeli?????
Εγώ τις δυο τις πήρα , εκτός από αλεξια, θα σ πρότεινα σελινα , θα σε ξεζουμίσειΣελίνα λέει στην κριτική ''στεγνή'' και λυσσάρα ....όπως μου αρέσει αλλά και εγώ στεγνός πια ...από Φλεβάρη αν μείνει ...
Ρε φίλος τι τρίλλυμα, από ότι βλέπω στο νήμα του γραφείου δεν παίζει καμία σήμερα .... οπότε
Έχει και άλλο μαγαζί, δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει. Δεν θέλω να κάνω τον προμότορα του άλλου τώρα, αλλά υπάρχουν 2 ενδιαφέρουσες επιλογές, η μια μάλιστα δοκιμασμένη.Στο σάιτ μόνο σέλινα έχει μαλον έχεις δίκιο...
Αυτή η Αλίσια λέει;
Λοιπόν Σύντροφε για την Αλίσια έχω κριτική και για την άλλη περίπτωση δες σελίδα 761 Ζάρα σε αυτό το νήμα ...τι να γράψω παραπάνω, γούσταρα πολύΣτο σάιτ μόνο σέλινα έχει μαλον έχεις δίκιο...
Αυτή η Αλίσια λέει;
εθνικιστής;;; ένα μέρισμα στον κύριο άμεσα ...Έχει και άλλο μαγαζί, δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει. Δεν θέλω να κάνω τον προμότορα του άλλου τώρα, αλλά υπάρχουν 2 ενδιαφέρουσες επιλογές, η μια μάλιστα δοκιμασμένη.
Κάστορα άσε τις εθνικιστικές κορώνες περι Μακεδονίας και γράψε πρώτος για τη μπουμπού. Μετά εγώ...
Σόρρυ φίλος , δεν είχα δει το προφίλ ...θα κάνω copy άμεσα ....''γιατί οι κριτικές μένουν ''Έχει και άλλο μαγαζί, δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει. Δεν θέλω να κάνω τον προμότορα του άλλου τώρα, αλλά υπάρχουν 2 ενδιαφέρουσες επιλογές, η μια μάλιστα δοκιμασμένη.
Κάστορα άσε τις εθνικιστικές κορώνες περι Μακεδονίας και γράψε πρώτος για τη μπουμπού. Μετά εγώ...
Παλι πεσιματα?
Αλλη δουλεια δεν εχουν?
:thubsdown: :thubsdown:
και εγω αυτο προσεξα και μαλλον λεω να δοκιμασω αυριο (αν υπαρξει χρονος) να γευτώκανεις ;φενεται γλυκουλικο
θα δειξει...καλο βολι...αν πας διαφωτισε μας!!και εγω αυτο προσεξα και μαλλον λεω να δοκιμασω αυριο (αν υπαρξει χρονος) να γευτώ
από ότι βλέπω ...Αθήνα είναι φίλεSelina, Alexa ή Nefeli?????
Οτιδήποτε άλλο θα αποτελούσε έκπληξηΤο κλαμπ πάλι τσουβάλι έφερε?